Ajakirja Omanik Riputamiseks Seinale Paigaldatud Ajaleht On Perioodiline Raamat Dokumendi Fail Korraldaja Korvi Metallist Riiul Ladustamise Mahuti Di

€10.71

Saadavus: On laos

m159278

Ajakirja Omanik Riputamiseks Seinale Paigaldatud Ajaleht on Perioodiline Raamat Dokumendi Fail Korraldaja Korvi Metallist Riiul Ladustamise Mahuti Di vastupidav rooste-vastupidavad viimistlus, tugev, raskeveokite ja rooste-tõend.

Seinale Paigaldatud Ajakirja Omanik: Koos käepidemega, korv võib riputada seinale kui dekoratiivne raamat ladustamise rack

Ajakiri Ajaleht Ladustamine Seisma: Täiuslik ladustamiseks ja väljapanek ajakirjad, ajalehed, raamatud, dokumendid, raamatud kodus või kontoris.

Kaasaegne dekoratiivne laud abimees, et hoida kõiki oma faile, e-post, kataloogid, või ajakirjade korraldatud

Rakendus: Kodu kaunistamiseks ja nii edasi

Uuenduslik kaasaskantav ajaleht ladustamine korvi saab seinale riputada, viiakse käes ja saab panna korter.

Kaunistada seina: võite panna dekoratiivesemeid nagu kaunistused, lilled, raamatud ja käsitöö hammas, et teha oma tuba tidier ja rohkem stiilne.

saab kasutada kaunistada kodu ja poest raamatuid.

värv:Must

Materjal:metall

suurus:38*25.5*10cm

Pakendi Sisu:

1 * töölaud hoiukorv

Märkus: Seal on mõned väikesed jootma liigeste ja veaks ühist tõttu manuaalne protsess.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad:Frame Label, Seina Pen Korraldaja, 1 Traadist Korv, Faili Kott, Furnitur Käepide, Posti Seina Korraldaja, Dekoratiivsed Faili Korvid, Sügav Soon Korvi, Mop Seina Korraldaja, Faili Kott Kakao.

Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Hoiustamise Korve
Funktsioon Varuta
Materjal Metallist
Kasutamine Tühi-tähi
Suurus 38*25.5*10cm
Mudeli Number Desktop hoiukorv

Kirjutage arvutus!

Ajakirja Omanik Riputamiseks Seinale Paigaldatud Ajaleht On Perioodiline Raamat Dokumendi Fail Korraldaja Korvi Metallist Riiul Ladustamise Mahuti Di

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted