2x Auto Ees amortisaatorite Kevadel Kaitseraua Võimsus Padi Puhver Peugeot 406

€35.18

Saadavus: On laos

m159505

2tk Kõrge Quingity Ees B-Tüüpi Auto Auto amortisaatorite Kevadel Kaitseraua Võimsus Padi Puhver Peugeot 406

Omadused: 1. Tõhusalt lahendada probleem, vedrud nõrkus, kui raske koorem & parandada tulemuslikkust amortisaator. 2. Parandada sõidumugavust ja rohkem stabiilne ajal kõver nurgas. 3. Vähendada pumpamise absorberist, kui see läbib maantee küür või kollane joon. 4. Vähendada müra ja vibratsioon reisimine 5. Kaitsta amortisaatorite ja peatamise süsteemi, et vältida õli leket. 6. Laiendada absorber elu rohkem kui 2 korda. 7. Parandada pidurdamise tõhusust. 8. Suurus kõiki tüüpi auto sh langetas kevadel ja reguleeritav. 9. Lihtne paigaldada.

Pakendi Sisu: 1Set/2tk Kevadel Padi Puhver B-tüüpi(Suurus:35MM) (Märkus: see kirje on sobivad Ees, kui soovite installida Taga, Palun võtke meiega ühendust,Nad on erineva suurusega)

Palun maker kindel, et õige suurusega oma auto ,kui sa segadusse ühilduvuse enne biding,palun mõõda vahe kevadel kui meetod allpool esimene.

Tasumise Andmed: 1. Pildid on illustratiivsed, sest foto põhjusel.Palun võtta punkt saad, kui standard. 2. Palun märkige oma isiklikku nõuet, nagu värvid, paketid, väärtus deklaratsiooni jne.on ebay\'s kirja kui maksate meile 3. Kuna ostja, see on sinu kohustus maksta tulumaksu, kui saad teha tellimuse välismaalt.Meie hind ei sisalda maksud, KÄIBEMAKSU ega muid varjatud tasusid.Need kulud on ostja vastutusel.

Laevandus ja Kaubaveo: Kaubavedu: Tasuta Shipping üle maailma , Oma ostu saadetakse kaudu standard lennupostiga, Tarneaeg umbes 15-27 tööpäeva jooksul.Mõnes riigis võib viivitus 2-3 nädalat.Me laev kauba jooksul 2 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse.

Võtke meiega ühendust, Me teeme oma parima, et tagada kiire teenindus.Samas, kui Rasked ilmastikutingimused, Puhas Kohandatud, Pühad jms põhjus, mõnikord ettenägematuid viivitusi võib tekkida.Kui see on üle 35 päeva, kuna sinu makse kuupäev ja ta ei ole seda kätte saanud, võtke meiega kohe, me töötame kiiresti leida objekt ja aidata seda lahendada.

Tähelepanu: Kui soovite kaupa kiiresti, saame saata see EMS, UPS,DHL jne.Kuid on pluss mõned kaupa .Ärge võtke meid kõigepealt, kui sa tahad seda muuta, et EMS,UPS,DHL kuller jne.

Märksõnad:Peugeot 607, Auto Puhver, Peugeot 406 Amortisaator, Gaasi Peugeot, Puhvri Kaitseraud, Faili Küünte Professional, ðokki Puhvri Kaitseraud, Auto Bafer, Auto šokk, Puhvri Küünte.

Väline Testimine Sertifitseerimine ISO9001
Toote Kaal 0.45kg
Tootja Mudelinumber Ei Kohaldata
Tüüp Kummist Puhver
Garantii 1 Aasta
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

2x Auto Ees amortisaatorite Kevadel Kaitseraua Võimsus Padi Puhver Peugeot 406

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted