Crystal Ball Suncatcher Roheline Feng Shui Prismad Ripats Pendel Ripub Akna Decor 30mm

€3.76

Saadavus: On laos

m159773

Materjal

K9 kristall

Suurus

Alt ripats suurus: 30mm

Konverteerimine : 1 inch = 25.4 mm 1 mm = 0.0393 tolli

Värv

Crystal värv:nagu pildil

Kogus

1 tk

Kohandatud etikett

M03556-1

Kuidas panna, et vastavalt Moobo.ee:

Tere tulemast minu Moobo.ee.Siin on, kuidas panna, et:

1. logi sisse Moobo.ee oma registreeritud nimi ja parool.

2. Nähes, objekte, mida soovite, klõpsake nuppu "lisa ostukorvi", kui teil on vaja osta mitu üksust;

Kui sa lihtsalt tahad osta 1 kirje,võite ka klõpsata nuppu "osta kohe" otse.

3. Pärast lõpetamist kõik osta, klõpsake nuppu "ostukorv" õige lehe uude lehel kõik üksused, mida teil on chosed shopping ostukorvi.

4. See uus leht, klõpsa nuppu "osta nüüd".Siis kõik üksused, mida teil on chosed on 1 arve.Moobo.ee arvutab kogusumma teile.

5. Eest tasuma kokku.

Toimige järgmiselt, et on valmis.Palun lihtsalt olla kindel, et osta kirjed~:)

Laevandus poliitika:

Kõik esemed, minu pood pakutakse tasuta shipping .Nii kaua, kui paki kaalub üle 2KG,me ei uuenda oma paki õhk posti kohaletoimetamine Express posti shipping (5-7 tööpäeva jooksul tarnimiseks)tasuta.

Ameerika Ühendriigid Tarne võtab 7-19 päeva.Kõik Kanada ja kogu Maailmas tarneaeg võtab aega umbes 25-30 päeva tänu rahvusvahelise kohandatud kliirens.Niipea, kui sa eest tasuma, saadame teie saadetis 24 tunni jooksul.Kui teil on vaja neid vedada kooskõlas express posti shipping(5-7 tööpäeva jooksul tarnimiseks), palun võtke meiega ühendust enne oma makse, ja me arvutab, pildi täiendamine tasu express posti kohaletoimetamine teile.

Tagastamine ja Tagastamise Poliitika:

Teie rahulolu on meie jätkata, me ei ole ainult pakkuda parima kvaliteediga objekte, vaid ka parim teenuse pärast müüki,siis on unustamatu kogemus kvaliteeti meie toodete ja teenuste.

Kui te ei ole rahul esemed, palun lihtsalt vastake andke meile teada.Me püüame oma parima, et rahuldada sind.Me reship teise omad või toetuse sa hüvitisena.

Tagasiside:

Kui teil on kavas anda meile neutraalne /negatiivne tagasiside või DSR reiting madalam kui 5 tärni ,pls ärge võtke tegevus kiirustades,me arvan, andes need ei ole sinu eesmärk.Teie eesmärk on ütle meile oma rahulolematust,kui toiming, mida lubab meile teada, et me oleme ebapiisavad meie töö-või kaubad,me arvame, et me kindlasti teile rahuldava lahenduse asap,oma kannatlikkuse ja mõistmise on kõrgelt hinnatud käigus me parandada meie äri.Tänan teid eelnevalt.

P. S: Me vastame teie e-posti 24 tunni jooksul.Tere tulemast oma küsida.

Märksõnad:Feng Shui Ripats, Klaasist Prisma, Roheline Kera, Crystal Prism Suncatcher, Feng Shui Decor, Püüdja Päike, Crystal Jaoks Decor, Suncatch, Klaas Medaljon Ripats, Purskkaev Kivi.

Mudeli Number M3556
Pikkus 180mm
Laius 30mm
Materjal Kristall
Läbimõõt 30mm
Toote Tüüp Kristall Lühter
Kõrgus 30mm
Brändi Nimi hierkryst

Kirjutage arvutus!

Crystal Ball Suncatcher Roheline Feng Shui Prismad Ripats Pendel Ripub Akna Decor 30mm

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted