9 Kiirus Silikoon Veekindel Laetav Kliitori Ja Tupe, Peenise Stimulaator Massager Täiskasvanud Sugu Mänguasjad Meestele, Naistele Ja Paaridele

€15.42

Saadavus: On laos

m160485

toote kohta:

♥MITMEID FUNKTSIOONE---See võimas vibraator on muliple funktsioone, mis on ideaalne tupe, g-punkti, kliitori, päraku ja peenise stimulatsiooni, pakkudes parimat orgasmi kunagi nii mees ja naine.

♥9 VIBRATSIOONI REŽIIMI---See g-spot vibraator on varustatud 9 erinevat vibratsiooni mustrid, aeglane pulsatsioon, et tugev vibratsioon, saate kindlasti leida üks mode oma sensatsiooniline climaxes.

♥LAETAV & WIRELESS REMOTE---Käesolev massager on mõeldud magnet laadimise meetod, mis muudab lihtsamaks ja kiiremaks laadige poolt lisatud usb-kaabli abil.Kaugjuhtimispult vahemik hõlmab 10 meetri kaugusel suurendada rohkem rõõmu paarid, ka super mugav soolo masturbatsioon.

♥100% VEEKINDEL & ROHELINE MATRERIALS---On vibraator on 100% veekindel, nii et puhastamine ja lõbus vann ei ole probleem.Kasutades keha-ohutu ja pehmest silikoonist materjal, mis annab teile turvalise ja kõige mugavam touch, realistlik seksuaalne kogemus.

Miks valida 3-in-1 paar vibraator?

See seksi mänguasi, on kohandatud paaridele, seal on mitu erinevat rõõm viise mängida, eriti paaridele, see on tõeliselt üllatada.

See, kellel on mitu funktsiooni, mitte ainult stimuleerib tupe, kliitori ja anus, kuid stimuleerib ka peenise kui paar kasutada seda koos, tuues piiramatu lõbus, et nii mees ja naine.

9 unikaalset vibratsiooni režiimi ja juhtmeta puldid on allikas õnne, sa saad mida iganes sa tahad, let ' s uurida lõbusam.

9 VIBRATSIOONI REŽIIMID

---See g-spot vibraator on varustatud 9 erinevat vibratsiooni mustrid, aeglane pulsatsioon, et tugev vibratsioon, saate kindlasti leida üks mode oma sensatsiooniline climaxes.

LAETAV & WIRELESS REMOTE

---Käesolev massager on mõeldud magnet laadimise meetod, mis muudab lihtsamaks ja kiiremaks laadige poolt lisatud usb-kaabli abil.Kaugjuhtimispult vahemik hõlmab 10 meetri kaugusel suurendada rohkem rõõmu paarid, ka super mugav soolo masturbatsioon.

100% waterprood vannituba kasutamine

Mitme funktsiooniga vibraator on 100% veekindel tähendab, et saate seda kasutada isegi vee all.Mitte ainult selle puhastamine on lihtne, siis on ka lõbusam vann või bassein.Aga palun ärge kastke seda vette liiga kaua.

Märksõnad:Vibertor, Vibr, Sugu Mänguasi, Epson Sx535wd, Vibrat, Clit Imeda Mänguasi, Clitor Imeda, Vibro Naised, Vibiator, Seksuaalse Jobu.

Brändi Nimi Vibefun
Funktsioon naine paaridele
Materjal Silikoon
Tüüp Lamasid
Päritolu CN(Päritolu)
Seksuaalse Alatooniga No
täiskasvanute mänguasjad Mänguasjad Täiskasvanud
Suurus sex toys for woman
Sex Shop Dildos
Kauba Kvaliteedi Sertifitseerimise ce
Mudeli Number Vibraatorid
Feature1 anal tupe
Rõve Pilt No

Kirjutage arvutus!

9 Kiirus Silikoon Veekindel Laetav Kliitori Ja Tupe, Peenise Stimulaator Massager Täiskasvanud Sugu Mänguasjad Meestele, Naistele Ja Paaridele

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted