5D DIY Erilise Kujuga Teemant Maali Kirjatarvete Ladustamise Kasti Pencil Box Ladustamise Kasti Üliõpilaste Jõulud Kingitus Kirjatarvete

€6.84

Saadavus: On laos

m160573

DIY Liblikas Erilise Kujuga Teemant Värvimine 2 Fritüürkorvi Kirjatarvete Pencil Box Kive Diamond Tikandid hoiukarpi Kingitused Spetsifikatsioonid: Materjal: Storage Box + Vaik Rhinestone Erilise Kujuga Puuri Kasti materjal: polüpropüleen Värvus: läbipaistev Suurus: 210*70*25mm/8.27*2.76*0.99" Diamond tüüp: Osa Puurida Kallis ostja, kui te ei ole rahul meie toodete ja teenuste palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet, siis me püüame oma parima, et lahendada probleeme ja teha sa rahul.See on meie jaoks väga oluline ja tänu oma arusaam.

Tänud tulemise eest ja on tore päev.Me kasutame EMS /Moobo.ee Standard Shipping/Hiina Post Air Mail/CPAM/Fedex vastavalt oma asukoht,ja sa saad jälgimise numbri jooksul 1-5 päeva pärast sünnitust.

Me teeme seda koostöös suur logistika pakkujad, nagu Singapuri Postitust, Correos, Posti Soome, SPSR, DHL ja teised.Kui teil on vaja, et palun võtke meiega ühendust, et valida.

1.Meie teemant värvi.

Mida suurem suurus, seda rohkem värvi.

2.Lõpetanud maali on täpselt sama nagu algses pildil?

Seal on värvi vahe, kui teemandid tootmise,kuid meie disainer püüab parima, et teha oma foto paremini, ka on suurus (1-2cm)erinevus lõuend.

3.Kuidas teha, kui meil puuduvad teemandid?

Meil on 20-30% rohkem teemante iga pakk, meil on hea kvaliteedi kontroll, kui olete leidnud puudumise teemandid,me saadame teile tasuta.Võtke meiega ühendust sõnumi või trademanager.

Märksõnad:Daimont Värvi, Kingitus Paberi Rulli, 5d Diamond Maali Pommeri, Diamond Kummut, Diamond Tikandid Veneetsia, Cvd Teemant, 5d Teemant Värvi, Teemant Värvi Pliiats, Diamond Maali Schaap, Värvi Harjatud Ladustamine.

Brändi Nimi TAKEWEALTH
Väline Pakend PABERKOTT
Stiil Kaasaegne
Tüüp Hulgimüük Jah(>50 Tk)
Komplekt Tüüp Jah
Muster Tüüp scenic
Vorm Üksik
Kleepides Ala Täielik
Karbi Suurus
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Teemant Kuju Ruut
Kasutamine Erilise Kujuga Teemant Värvimine 2 Fritüürkorvi Kirjatarvete Pencil Box
Värvide arv 30-45
Materjal Vaik
Raam No

Kirjutage arvutus!

5D DIY Erilise Kujuga Teemant Maali Kirjatarvete Ladustamise Kasti Pencil Box Ladustamise Kasti Üliõpilaste Jõulud Kingitus Kirjatarvete

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted