H&D Ananassi Hingedega Hely Kasti Kingitused Käsitsi maalitud Mustrid Hely Bejeweled Kasti Laekuva

€18.42

Saadavus: On laos

m160881

Nimi:H&D Ananassi Hingedega Hely Kasti Kingitused Käsitsi maalitud Mustrid Hely Bejeweled Kasti Laekuva Ehted Hely Kast on Käsitsi Maalitud ,käsitöö,suurus umbes:2.6*1.7 Kääbus Ananassi Kalliskivi Hely Kasti Kõrvarõngas Ehted Kasti Kristallid Mini hely kastid on väga uhke kingitus oma sõbrale või oma pere Hely ornament box on magnet kinnitus, et tagada lõpetamise väike ehted storage box on väga sobiv Kaunistada oma kummut

1.me laev maailmas,me laeva kaudu välja HIINA POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT...... 2.Me püüame oma parima, et pakkuda teile kõige majandus ja usaldusväärne shipping service, kuid mõned ajad, rahvusvaheline delivedry on väga sõltus kohalikest kommetest ja posti teenust. 3.Kui te ei saa sa päevakorrapunkti ajal, palun võtke meiega ühendust täiendava assitance.Me vastutab kahjude või kahjumi laevandus protsessi,kuid võib teile teha kõrge kvaliteediga foto ja näita meile. 1.Enamik maksetingimused on lubatud läbi Deponeerimine,SRILL,VIISA,WESTERN UNION,QIWI RAHAKOTT,krediitkaart. 2.Kui te vastate probleeme jooksul makse töötlemise,pls võtke meiega ühendust aitab. 3.Deponeerimine on väga turvaline ja mugav.Tänan teid, et soovime sul on nauditav shopping kogemus. 1.Kui olete rahul meie tooted,pls jätke positiivne tagasiside meile.me andma "5 STAR" tagasiside igale ostjale. 2.pls võtke meiega ühendust enne kui jätate nagetive tagasisidet,me teeme oma parima, et sovle meie probleem.Asutatud aastal 2002, H&D Crystal Co., Ltd on professionaalne tootja kristall käsitöö.Meie ettevõte asub Pujiang,Zhejiang province, Hiina, kuigi väliskaubanduse osakond on Yiwu, pindala on 800 ruutmeetrit.Seal on näidata, tuba 200 ruutmeetrit teie külastavad igal ajal.Tegeleme tootmine, projekteerimine,arendamine ja ekspordi igasuguseid crystal iseloomulik toodete, sealhulgas candleholder seeria, lõhnaõli pudel seriess, foto raami seeria, dinnerware,jne.Välja arvatud arenenud rajatised nagu lõikeseadmed, poleerimis masinad, meil on ka tütarettevõte professionaalne kingituste pakkimine, mis on spetsialiseerunud projekteerimine ja tegemine eri liiki kõrge kvaliteediga kinkekarbis.Me püüame luua toode kõrgeima kvaliteediga standard, ja minna suur pikkuste, et tagada, et teil on uhked, et müü kaupu.Kvaliteet, hea viimistluse ja funktsionaalsus on sõnad, mis kirjeldavad meie tooteid.Tipptasemel klienditeenindus, kiire tarnimine meetodid, rühmatöö, ja hea maine on sõnad, mis kirjeldavad meie firma.Me peamiselt ekspordi toodete Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Lõuna-Ameerikas.Meie tooted lähevad väga hästi välismaal.Meil on alati kinni meie missioon, mis on "pakkuda tooteid ja teenuseid, et tagada superior väärtust meie klientidele".

Märksõnad:Suurus 10 Messi Särk, Suurus 1 Kingad Täiskasvanutele, Sony Mdr Xb400 Test, Suurus 10 Saapad Beez, Pöörlev Rõngas Kerge, Sony Mdr 2a Kõrvapadjakesed, Pöörlev Taldrik 32, Sony Mdr Xb700 Juhul, Suurus 1 Unisex Saapad.

Päritolu CN(Päritolu)
Materjal metal&kristall
Naiste sõrmus vitriinid Metallist Ehete Puhul Hely kasti Vintage Nikerdatud Tina sulam-sulam Box
On Nutikas Seade No
Ringi Kõrvarõngas Juhul Home Decor&Kuva
Brändi Nimi Hyaline&Dora
Hely Figuriin ringi box ehted hulgi-ehete karbid
SKU GS1605656/GS1812800
Suurus 2.5*1.5IN / 2.6*1.7 inch
Hely box ehete hoidmine
pinnatud hely box/ gift box pulm vintage home decor Jõulud sünnipäeva kingitused teenetemärgi
Stiil ananass
Teema Maskott

Kirjutage arvutus!

H&D Ananassi Hingedega Hely Kasti Kingitused Käsitsi maalitud Mustrid Hely Bejeweled Kasti Laekuva

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted