Tahtejõud 5 tolline Tri rida Strobe Flash LED valgus baar Dual Värvi 5 mudelid 72W Offroad Sõidu Udutuli 4x4 Auto tuled 12V 24V

€21.68

Saadavus: On laos

m16091

Spetsifikatsioon LED Allikas: 72W Tala Muster Üleujutuste Tala Tööpinge: DC 10-30V (Sobib 12V/24V sõiduk) töötemperatuur: -40-85 kraadi Celsiuse Elu jooksul: 30000 Tundi Üle Võimu Comsumption: 72W Veekindel Rating: IP67 Mount: Reguleeritav Mount Bracket Body Material: Alumiinium Objektiivi Materjal: PC-sertifikaadid: CE,ROHS Funktsioonide Täielik die-valatud Alumiiniumist Profiil, Kõrge kvaliteediga Led Kiibid, PC Lääts; Suure Võimsusega kiibid unltra ere; Super Veekindel, põrutuskindel, Tolmu-ja poof, Roostevaba, Vastupidav; Lihtne Paigaldada kogu protsessi Lai rakendus Off Road Valgustus: Tagasi Üles Tuli, ATV, MAASTUR, Veoauto, Haagis, Tõstuk, Rongi -, Paadi -, Välimööbel, valgustus, jne.Muude Valgustus: Ekskavaator, Buldooser, Tee Rull, Kraana -, Kaevandus -, Traktor,Kombain, Tera Puurida, tuletõrjeauto, Päästeameti Sõiduk jne.Leibkonna Valgustus: Aed, Aias, Garaažis, Sisevalgustus. (EL) Lattu Ära: *objekti hind sisaldab tollimaksu ja impordi VAT/GST. *Ei kõrvalises piirkonnas lisatasu eest. *Ilma tolli probleem. *Kiire tarne, mõned asjad saab kätte jooksul 2-10 tööpäeva.ELI Ladu Võimalik laev : Austria, Belgia, tšehhi Vabariik,Horvaatia, Taani, Eesti, Soome, Prantsusmaa, Saksamaa, Kreeka, Ungari, Iirimaa, Itaalia, Läti, Leedu, Luksemburg, Madalmaad, Poola, Portugal, Rumeenia, Slovakkia, Sloveenia, Hispaania, Rootsi ja Ühendkuningriik.(Välja arvatud saared, nagu Kanaari Saared,Reunioni Saarel,Fääri Saared,Gröönimaa jne.)

KKK

1. Mida ma peaksin tegema, kui tuli sain ei tööta või on vigane?

Palun võtke meiega ühendust esimesel kui teil on mingi probleem, siis palun, ÄRGE avage vaidluse või jäta negatiivset tagasisidet.

2. Kui pikk on tarneaeg?

Et saadetakse 2 päeva, kuid jälgimise numbri ja teavet ajakohastatakse hiljem.

Saadame eri laevandus viisil vastavalt oma aadress.Tarneaeg kuna belows (Tavalisel ajal)

DHL, 4-6 päeva.Fedex, 7-9 päeva.UPS, 8-10 päeva.EMS, 15-20 päeva.

Teistes riikides, kus on raske teha tollivormistuse nagu Argentina, Brasiilia jne ei ole stabiilne.

3. Ma saan, et muud tala muster (nr olemas oma kauplus)?

Jah, me oleme tehases.Palun andke meile oma nõuded, me püüame oma parima, et seda teha.

4. Garantii ja pärast-teenused (Toote Rike)

Garantii 2 aastat.

Kui olete installinud toote järgi juhiseid ja kasutada seda selleks, sest see oli mõeldud, ja see ebaõnnestus jooksul lubas perioodi, siis sa väärid asendamine või osaline makse tagasi.

Kuid meil on vaja nii palju teavet kui võimalik, pakkumine (sealhulgas pilte ja videoid, kui võimalik), et anda meile tagasisidet tekitada ei suudeta tagada, siis me võtame seda arvesse, meie tootmisprotsessi tulevikus.Me lubame, et raske töö teie nimel, et tagada asendamine võib saata teile ASAP.

Saadetise & Toll küsimusi

Hind ei ole kaasa arvatud tolli maksud.

Aga me alati kirjutada väiksema summa, et vältida tolli teenustasu, kuid mõnedes riikides on väga ranged tollipoliitika.

Siis ikka vaja makse maksta.Palun mõista seda.

Tagasiside

Meie eesmärk on teha kindel, et teil on õnnelik klient ja meeldiv shopping koos meiega.

Kui olete rahul ostuga ja meie kogu teenuste, palun jäta meid 5 tähte tagasisidet, ja me teeme sama teile.

Kui te ei ole oma ostuga rahul muul moel, palun andke meile võimalus lahendada mingit probleemi.Me mõistame, et muresid ja pettumusi, võite on, ja püüame oma parima, et lahendada probleeme.

Ärge kartke meiega ühendust võtta igal ajal enne ja pärast ostu, me oleme pühendunud oma 100% klientide rahulolu.

Märksõnad:Angel Padi, Led-offroad, Led Riba, 24v Led Tuled Bussi, Off Road, Suur Strobe Tuled, 4x4 Off-road, Haldjas Maagia, Led Lõpus Baar, üleujutuste Led.

Positsioon Keskmine
töötemperatuur -45~60
Brändi Nimi Tahtejõud
Värvi Temperatuur 6000K
Valgusvihu Nurk Veeuputus
Võimsus 72W
Aste 60
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Sissepääs Kaitse IP67
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Kerge Töö

Kirjutage arvutus!

Tahtejõud 5 tolline Tri rida Strobe Flash LED valgus baar Dual Värvi 5 mudelid 72W Offroad Sõidu Udutuli 4x4 Auto tuled 12V 24V

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted