5D DIY Diamond Maali Lind Papagoi Eagle Kive Pilte Teemant Tikandid Loomade ristpistes Mosaiik Käsitöö Komplekt

€4.60

Saadavus: On laos

m161534

TERE TULEMAST MINU POODI!Nimi : DIY Täis Ruut/Ring diamond maali Rakendus : kodus/hotellis/kontori kaunistamiseks & kingitus Värvi Kogus : 20-60 Värvid Umbes Puurida : 100% Täis ruut/Ring Puuri Materjal : Ruut/Ring Vaik Diamond Pakett Sisaldab : teemant tikandid täis komplekt Umbes Raam : raamita, kui olete valmis vaja haardumine kohaliku osta Raami Lõuend Package: Roll up , Vältida Kortsud Eelis : kui teemandid ei piisa, võite meiega otse ühendust võtta .meie pood on saata teemandid teile tasuta , siis me laeva välja, et sa nii kiiresti kui võimalik.Pildi suurus : Me OEM mingeid pilte ja mõõdud,võimalik teha teie ikoon, lõuend ,Tere Droppshipping Meie kohustus: Mis on suurus maali?Kõik suurused meie kauplus tähendab tavaliselt Pildi Suurus.

1 Avage kast, kontrollige komplektid on see täielik . 2, Vastavalt värvi kood, valida värvi sisse plaat . 3, Leida sümbolid pilt, alguses kleebi kuni lõpeta see . 4. Kui olete lõpetanud , pane mõned raamatud peal , las ta enam kindlalt . 5. Palju õnne, võite minna raamitud, kuni nüüd !Umbes Efekt suurem suurus, seda parem efekt!Iga teemant suurus : 2.5x2.5mm.Kui pilt on keeruline, väike suurus ei väga hea!Kui teil on vaja suured mingeid pilte, palun võtke meiega ühendust!Firmast Meie diamond maali on pooltooted, ei sisalda raami.Me pakume teemant tikandid tööriistad, oma tee.Ja me paigutatud 20% rohkem teemandid!Kuigi meie tooted ei ole kõige odavam, kuid kvaliteet meie kaubad on parima!Kui olete lõpule jõudnud, saate saata pilte oma maalid meiega, me ei näita seda, et ostjad üle maailma hindavad!Tagasiside, Kuna teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete areng, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See on lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh!Kui te ei ole rahul toote ja teenuse, palun võtke meiega enne lahkumist kõik negotive ja mis tahes neutraalse tagasiside.Me püüame oma parima, et rahuldada sind.Aitäh!Kullerpostiteenuse Tähelepanu!meil on rahvusvaheline müüja Hiina mandriosas.PALUN OLE KANNATLIK!Me tavaliselt pakkuda standard rahvusvahelise lennupostiga.Seda võib teha umbes 15 kuni 45 tööpäeva jooksul tarnimiseks.Kui sul on mõni küsimus või mis tahes eritellimusel, palun võtke meiega ühendust.me vastame 24 tunni jooksul, kuna aega vahe meie vahel.Märkus Burer vastutab maksude,tolli-ja muid tasusid ajal shipping!Kõik teemad peaksid olema veeti Moobo.ee berified aadress Müügi-Kui sa ei ole rahul toote, see võib tagasi selle algne seisukorras nädala jooksul pärast kättesaamist.saadame teile kogu toetust, koos transpordi maksumus niipea, kui saame punkt.Kuid ostja tuleb maksta tagasi laevandus.

Märksõnad:Keraamika Papagoi Pilt, Lasteasutused Pilt Papagoi, Väike Papagoi Pildid, Papagoi Juhtum, Akvarell Papagoi Maali, Quamer Papagoi Maali, Maali Papagoi Lapsed, Pilt Papagoid, Must Papagoi, Maali, Papagoi, Elevant Maali.

Kasutamine Maalid
Värvide arv 1-45
Teemant Kuju Ruut
Kleepides Ala Täielik
Muster Tüüp Loomade
Raam No
Brändi Nimi TAKEWEALTH
Tüüp Hulgimüük Jah(>50 Tk)
Väline Pakend PABERKOTT
Materjal Vaik
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Komplekt Tüüp Jah
Vorm Üksik
Stiil Euroopa

Kirjutage arvutus!

5D DIY Diamond Maali Lind Papagoi Eagle Kive Pilte Teemant Tikandid Loomade ristpistes Mosaiik Käsitöö Komplekt

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted