DreamWear Geel Nina Padi koos Peakatted

€88.81

Saadavus: On laos

m164319

Kui DreamWear Geel Nina Padi CPAP Mask Peakatted - Fit Pack pakub alternatiivse ravi võimalus originaal nina DreamWear.Selle asemel, padi, mis hõlmab nii ninasõõrmed, lisatud geel nina padjad tihend mõlemasse ninasõõrmesse eraldi.

Omadused:

Geel Nina Padjad

Õõnes Raam

Kangas, Raam Wrapid Lisada

Avatud vaateväljas

Mitteinvasiivne Disain

Pööramisega Top-of-Head Ühendus

Geel Nina Padjad

Nina padjad jaoks DreamWear mask on integreeritud padi stiilis raam, mis haarab ja väljalülitamine DreamWear lihtsalt ja kiiresti.Nina padjad on gel lisa, mis aitab edendada mugavust kohta ninasõõrmesse, edendades samal ajal usaldusväärne tihend.See sobib komplekti kuulub kõik kolm suurust geeli nina padjad: väike, keskmine ja suur.

Õõnes Raam Kangas Ümbrised

Kui teha populaarne algne nina versioon DreamWear, mask on õõnes raami, mis võimaldab CPAP õhu reisida läbi, et jõuda nina padjad.Õhu saab reisi mõlemal pool raami piiramatult kaudu või üks pool, kui teine pool on blokeeritud, mida on sätestatud ajal pool-magades.Kangas, raam wrapid on lisatud täiendavat mugavust.

Kaader omab ühendused peakatted, nina padjad, ja küünarnukk, muutes kiire kokkupanek ja lahtivõtmine.See sobib komplekti kuulub keskmise raami, mis sobib kõige kasutajad, kuid ka muud suurused on saadaval eraldi osta, kui vaja ning need on vastastikku asendatavad.Raami ja padjad on valmistatud silikoonist, polükarbonaat, ei lateks.

Mitteinvasiivne Disain koos Avatud vaateväljas

Ainulaadne raami disain mõlemal pool pead, enamus nägu on takistusteta, sealhulgas vaateväljas.Avatud vaateväljas võimaldab öösel lugemine ja minimaalne kontaktpunktide mask aitab vältida ärritust ja kasutaja klaustrofoobia.

Pööramisega Top-of-Head Ühendus

Voolikuühendus kohta DreamWear mask on üleval pea, kasutades pööramisega küünarnukki.Koos ühendus ülaosas pea, voolik, saab suunatakse üles ja eemale kasutaja, aidates vältida ebamugavust võttes voolik lähedal kasutaja on nägu ja keha.

Märksõnad:Cpap, Cool Gel Padi, Bpap, Traksidega Peakatted Metallid, Dreamwear Mask, Cpap Mask Nina, Cpapmask, Cpap Masin Mask, Cpap Nina, Bmc Cpap Mask.

Mõju Parandab Une
Mudeli Number Geel Nina Padi
Toote Tüüp Traksid & Toetab

Kirjutage arvutus!

DreamWear Geel Nina Padi koos Peakatted

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted