Must Seksikas Naine Lateksist Catsuit koos Kondoomidega Täielikult Katta Bodysuit Zentai 3D Rinnal S-LC194

€131.20

Saadavus: On laos

m165042

Lateks täielikult katta naine catsuit , mask, kindad, sokid lisatud, koos suu, tupe perse kondoomid, tõmblukk tagasi, et talje, 3D rinnus deisgn

Pilt on peamine must (O) ja punast värvi kondoomid.

Kondoomid värvi on võimalik valida : punane, läbipaistev, must

Kindad värvi on võimalik valida: punane, must, läbipaistev , valge

Catsuit värv : pls vaata värvikaardi, Kui on vaja erinevaid, pls jätke teade, tänan!

6 suurust on võimalik valida:XS, S, M, L, XL, XXL, Kohandamine

Pakkumise custom made

Pls Vali Suurus MÄRKUS: Palun võrdle detail suurused sinu, enne kui osta!!!Kasutamine jms rõivad võrrelda suurus.Mudel Näita Oluline Märkus

1) Palun kinnitada suurus enne kui probleem tellimusi.

a) Sa võid valida standard suurus-- XS, S, M, L, XL, XXL.Veenduge, et meile või jätke teade teie Sugu, pikkus, Kaal ette!

(b) Kui eelistad punkt sobib sulle rohkem täiuslik, palun võta mõõtmine ise järgi pilt, mis näitab teile, kuidas mõõta meie kodulehel ja lünka täita allpool.

(c) kasutaja kaal peaks olema vähem kui 150kg .Rohkem kui 150kg, tuleb esitada oma suuruse järgi valmistatud.

d) Erilised keha suuruse inimesed e.g.väga suur rind, väga suur hip -, väike talje), pls jätke teade, või jätke foto, me märkus.

2) hind meie kodulehel on sama suurus XS, S, M, L, XL, paksus on 0,4 mm.Hind on erinev, kui teil on vaja muud suurused või paksus (0,3 mm,0.6 mm,0.8 mm,1.0 mm).Palun võtke meiega ühendust enne oma makse.

3) Kõik asjad on tehtud kui 95% sarnased nagu pildil.

4) Tavaliselt, oma kudum on tarnitud teile üro-shined.Kui tahad särada või poleerimine, palun jätke meile sõnum, me kasutame lateks õli poola see enne laeva välja.Pls Valida Värvi värvi tooteid võib veidi erineda pilte näidanud tõttu valgustingimused, pildistamise nurk, erinevad ekraan ja jne.

Kui Vaja Custom Size, Pls Meetme Lateks Clothings Juhiseid Seljas

Üldiselt lateks riided on mõeldud olema tihedalt liibuvad.Seega saab neid raske panna ilma abita määrdeaine.Seal on 3 peamist meetodit koostamise lateksist catsuit seljas.

(1) Kergelt tolmu sees rõivas koos talk enne panna, sest hulkuvad talk ja tolm on väga nähtavad vastu kummi.

(2) Kasutage silikooni baasil määrdeaineid, nagu "Eros Bodyglide" või "Eros Kultus Kaste Abi".Kandke õhuke kate sees rõivas ja oma nahal, kui vaja.

(3) kolmas meetod, et vähendada või kõrvaldada suurt hõõrdumist lateks, kui kaste on chlorinate kummist.

Kummi saab hõlpsasti märgitud või rebenenud koos küüned, kui liigset jõudu kasutatakse, kui tõmbab sinu rõivas.Veenduge, et teie seelik on hästi määritud või talced.Samuti võite kanda paari kerged puuvillased kindad, et vältida kahju.

Käsitsemisel lateks paljaste kätega veenduge, et nad on puhtad enne puutuks kokku teie rõivas.Olema teadlik, et kummi saab värvida püsivalt pruunid, kui kontaktis vask, messing või pronks - hoolitseda vasest mündid

Ärge kunagi jätke lateks, et eeterlikud õlid.

Ärge kunagi jätke rõivas, et lahtine leek ja tule nagu kummi põletab.

Poleerimine

Teie kudum on tarnitud teile üro-shined.Sära, soovitame kasutada silikoonipõhine poola või lateks erilist õli, nagu "Eros Bodyglide" või "Eros Kultus Kaste Abi"

Kunagi ei sära, kasutades mööbel poola ja vältida õli baasil määrdeained ja kreemid, kuna need hävitada kummist.

Ärge hõõruge välispinna teie rõivas liiga raske, või töötlemata lapiga, kui läikiv pind võib olla alaliselt kriimustatud.

Puhastus

Võite pesta kummist rõivad puhta sooja veega.Vältida puhastusvahendite ja seebid.Alati pühi ära liigne vesi pehme rätikuga ja jäta kuivama või üles riputatud, et tilguti kuiv.Kummi saab kriimustatud, kui hõõruda liiga raske, nii et olge õrn.

Kunagi trummelkuivatid kuiv, kuiv ja puhas või raua teie rõivas.

Ärge kasutage pesupulber ja bleach pesu.

Säilitamine

Lateks riided on parim salvestatud riputatud üles kapis, eemal soojusallikatest, kerge (eriti ereda päikesevalguse käes ja tugeva UV-valgust, mis lagunevad heledat riided), metallide, õlid, lahustid, happed ja tulekahju.Vältida niiskuse säilitamise tingimused.

Märksõnad:Bodysuit Lateks, Catsuit Kogu Keha Lateks, Bodysuit Naine, Lateks Täiskasvanud Bodysuit, Bodysuit Sexi, Kombekas Lateks, Catsuit Lateksist, Lateks, Lateksist Catsuit Kogu Keha Mehed, Lateks Lingeri.

Värv
Custom made
Paksus
Materjal
Sugu NAISED
Erilist Kasuta
Rõve Pilt No
Toote Tüüp Keha Ülikond
Seksuaalse Alatooniga No
Muster Tüüp Tahke
Suurus
Mudeli Number S-LC194
Toodavad Režiimid
Kanga Tüüp VAHVEL

Kirjutage arvutus!

Must Seksikas Naine Lateksist Catsuit koos Kondoomidega Täielikult Katta Bodysuit Zentai 3D Rinnal S-LC194

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted