Office Lady Must Ülikond Püksid Vöö Naiste Kõrge Vöökoht Tahke Pikad Püksid Mood Taskud, Püksid Püksid candy värvi Pant Uus

€14.71

Saadavus: On laos

m165548

Umbes Tagasiside:

Siiralt loodan, et kõik ostjad on meile anda 5 tähte tagasiside pärast esemed!

Palun ärge jätke 1 tagasiside ilma igasuguse suhtlemise.Tänu teie toetuse eest!

Umbes Shipping:

Tavaliselt me pakuvad Tasuta shipping kaudu Hiina Post Air Mail.See on odavam, Kuid Aeglasem.Koostame elementide 3 tööpäeva jooksul pärast receving oma makse.Tarneaeg sõltub sihtkohtadesse.Kui olete murelik, et saada see, palume valida teine shipping viisil.Küsimusi, palun võtke meiega ühendust!

Toode:

Office Lady Must Ülikond Püksid Vöö Naiste Kõrge Vöökoht Tahke Pikad Püksid Mood Taskud, Püksid Püksid candy värvi Pant Uus

Suurus

XS Vöö 66cm, Puusad 90cm Pikkus 94cm Reie Laius 54cm

S Vööümbermõõt 69cm Puusad 93cm Pikkus 94.5 cm, Reie Laius 55cm

M Vöö 72cm, Puusad 96cm Pikkus 95cm Puusa Laius 56cm

L Talje 75cm, Puusad Pikkus 99cm 95.5 cm, Reie Laius 57cm

tolerants +/- 2cm

Ostja Näidata

Detail Show(100% Reaalne Foto ourself)

Tähelepanu:

1.Palun ignoreerida tag suurus on koos lapiga.Sildi suurus mõnikord võib olla suurem kui meie kirjeldus suurus, sest need on Hiina.Meil on 1 või 2 suurus on väiksem kui Euroopa ja Ameerika rahvale.

Märkus: See kirje on ilma retail box.

Kohaletoimetamine: Me Laev Maailmas, välja arvatud juhul, APO/FPO.Kirjed veetakse Hiinast, kasutades Lennupostiga, jõuda kõige riikide jooksul 10 kuni 20 tööpäeva.Tarneaeg oleneb sihtkohast ning muud tegurid, võib see võtab aega kuni 20 tööpäeva.

Maksmine: võtame alipay siin.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

Garantii ja Garantii: 12 kuud Garantii.Osta julgelt!Kui te ei ole rahul kui te saate oma kauba, palun see tagastada 14 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke minuga ühendust enne kui te selle tagasi.Kui punkt on defektne 3 kuu, siis saadame teile asendamine ilma ekstra laadija ja pakkuda toetust pärast saame osa on defektne, punkt.Kui punkt on vigane pärast 3 kuu jooksul, saate siiski saada see meile tagasi.Me saadame sulle uue pärast defektne, punkt.Aga sa pead maksma extra laevanduse tasu.

Muude Tegevuspõhimõtete: Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.Me ei jäta POSITIIVSET TAGASISIDET pärast makse.Palun võtke meiega ühendust kui te ei ole rahul toote pärast seda vastu võtta.Kõik e-kirjad vastatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma e-mail ja me vastame teile võimalikult kiiresti.Tõsine Ostja Ainult!Palun kohas pakkumine ainult siis, kui olete nõus kõigi tingimustega.

KKK: Q:Kuidas ma maksta oma osta?

A: me aktsepteerime järgmisi makseviisid: cridet kaart; moneybooker;T/T;lääne-liidu.K:Kui palju maksab laeva, et minu riigis?

A:Pakett vähem kui 2 Kg saadetakse Hiina Postitus Lennupostiga, mis on tasuta kohaletoimetamine 26 riigi järgmiselt: Ameerika Ühendriigid; Suurbritannia; Austraalia; Brasiilia; Kanada; Itaalia; Türgi; Hispaania; Malaisia; Prantsusmaa; Venemaa; Rootsi; Uus-Meremaa; Norra; Šveits; Jaapan; Tai; Iirimaa; Iisrael; Belgia; Poola; Lõuna-Korea; Austria; Saksamaa; Taani; Singapur.

Teiste riikide ja pakendi üle 2 Kg, ostjad on endale kogu merevedude kulusid.Q:kas On olemas jälgimise Numbri minu punkt?

A: Jah, me laeva iga, et nende Tracking Number, saate vaadata saadetise staus vastaval veebilehel.Q:Kas see toode tulevad jaemüügi pakendis?

A: Meil on deklareerinud pakkimine üksikasja kirjeldus iga toote kohta, palun seda kontrollida, aitäh!K:ma olen edasimüüja,ma tahaksin osta mitu tükki oma toote, mida on hulgi hind?

A: Tere,täname oma uurimise, kui te soovite osta suures koguses, saatke palun e-posti, meile, me anname teile parima hinnaga, tänan!

Märksõnad:Püksid, Mis On Välja Lõigatud, 38 Daamid Kontori Püksid, Ms Office Püksid, Punane Daamid Kontori Püksid, Must ülikond Meestele, Pant Sexi, Lõigatud Pükste, Daamid Värvilised Püksid Asukoht, Must Meeste ülikond, Kass Müts Meestele.

Mudeli Number 1590J-55
Pikkus Full Length
Teenetemärgi Võltsitud Lukuga
Sugu NAISED
Ees Stiil Korter
Pant Stiil Pliiats Püksid
Stiil High Street
Vöö Tüüp kõrge
Sulgemise Tüüp Lukuga
Sobib Tüüp Regulaarne
Muster Tüüp Tahke
Materjal Polüester
Kanga Tüüp Broadcloth

Kirjutage arvutus!

Office Lady Must Ülikond Püksid Vöö Naiste Kõrge Vöökoht Tahke Pikad Püksid Mood Taskud, Püksid Püksid candy värvi Pant Uus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted