250 Densiy Brasiilia Sirge Pits Ees Parukad 13x6 Eel Kitkutud Pits Ees juustest Parukad Baby Hair Remy Juuksed Alipop

€43.48

Saadavus: On laos

m165679

version=1.8;date=20170323

guan_lian_Begin Brändi Nimi Alipop, Realiable Moobo.ee Materjal 100% inimese juuksed ei sega Saadaval Pikkus 10inches,12inches,14inches, 16inches, 18inches,20inches, 22inches,24inches Toote Kaal 180g-300g (+/-5g) (3.5 oz) /töö (sõltub pikkusest, pange tähele järgmist kaal loetelu ) Värv Juuste Värv: Loomulik värv ; Šveitsi Pitsi Värv: Pruun Suurus Keskmine suurus ( Kui on muu suurus, pls võtke minuga enne tellimuse ) Kvaliteedi Loomulik Juustepiir Piisavalt Kaalu ja Pikkust, on Kadumas ja Sasipundar tasuta.Paks Otsas.Sile ja pehme Tihedus 250%tihedus,Piisavalt Täis Teha mis Tahes soengu.Teenuse Hulgi - /Tilk laevandus/OEM/ Kohandatud(Etiketid,sildid,kotid, sulgemine, 360wig, parukas, frontaal, on kõik 250% Tihedus Piisavalt Täis, Looduslik Juustepiir Koos Beebi Juuste Ümber Nautida Täielikku Pits Experiance Madala Hinna Saavutamiseks Veel Loomulik Juuste Stiilid

Nõuanded: 3 kimbud on piisavalt head või kombineerida sulgemine.Kui u taha fuller vaata, 4 kimbud koos on hea valik. .Peamine reegel:pikemad juuksed võrdub lühem koelõngaga laius.

Nagu üks top juustest ettevõtted, oleme pühendunud pakkuma oma klientidele parimat 100% human hair extensions turul.Kas sa oled uus meie kodulehel või uus klient üldiselt, meie eesmärk on olla teie esimene valik kõrge kvaliteediga 100% Remy juuksepikendusi.Alipop juuksed on ehitanud oma maine müüa kvaliteetne, imeilusad,pehmed Remy juuksepikendusi, millega kaasneb kiire, sõbralik ja usaldusväärne klienditeenindust.Kogemus meie pühendumus täna; start shopping oma täiuslik pilk Alipop juuksed firma.

Kasutada laia-hammas kamm õrnalt pintsliga oma juuksed ,lokkis juuksed pls siledad juuksed käega.

Ei pese juuksed alates juurtest üles.Alates otsad,kamm see throughand siis keskelt,siis lõpuks läheb üles.

Juuksed saavad sassis, sest see on liiga kuiv ja kogumine liiga palju tolmu ja muud kraami, sel ajal meeles ei pesta seda šampooni, sest see on, hakkan muuta see veelgi hullem.Peske see selge, sooja vee ja sügava seisukorras see küll, et ta saab paremini ja paremini!Ostja Maksab transpordi maksumus Müüja maksab transpordi maksumus Foto sätestatud Vahetada saadaval ei Meeldi/Sobi JAH Muuda stiili või värvi JAH Shipping vale teemad või värvid jah jah jah jah JAH jah jah jah jah JAH jah jah jah jah JAH Kvaliteedi probleem jah jah jah jah JAH jah jah jah jah JAH jah jah jah jah JAH Kunstlik põhjus NR NR NR NR

1: Pls kontrollida pakendi ettevaatlikult u saavad paketi.Kui ei ole kahju, saate sisse logida eest paketi ja kinnitage tellimus.

2: Kas on mingeid katki või vale toote, pls pildistada ja võtke meiega ühendust asps.

1.Rahul: Pls anna meile 5-tärni tagasiside Moobo.ee .Teie positiivne tagasiside on suur võim, sest meil jätkuvalt tarnida kõrge kvaliteediga juuksed ja kvaliteetset teenust. (pluss jagamine ilusad pildid on võimalus saada $30 tasu)

2.Rahulolematu:Palun võtke meiega ühendust, enne jätan negatiivse tagasiside.Me saame aru, muret ja pettumust, võib teil olla ja püüan oma parima, et lahendada probleeme.Palun andke meile võimalus probleem lahendada.

Täname, shopping meie poe! (samas donot jäta esitada mis tahes vaidlus või negatiivset tagasisidet)

1: pls donot panna PO BOX aadress express canot pakkuda,Füüsiline aadress on aktsepteeritud.

2: pls donot lubada express company lahkuda paketi juures oma uks, et vältida kadunud. 1.Juuksed kudumine:

Saadaval Tekstuur: Sirge,Keha Laine,Sügav Laine,Lahti laine,loomulik laine

Saadaval Tüüp: Brasiilia/Peruu/Malaisia/Indian/Euraasia/mongoolia Juuksed jne.

Saadaval Värv: Looduslik must,2#,4#,27#,33#,99#,613#,ombre värv(1b/27#1b/33#1b/4/27#1b/99j#)Kohandatud Värvi aktsepteeritud liiga.

Saadaval Juuksed: Virgin Juuksed/Remy Juuksed/Non-Remy Juuksed

Parukas: Sirge,Keha Laine,Sügav Laine,Lahti laine,loomulik laine jne.(kohandatud tellimus vastu) K1: Kuidas juuksed on mõõdetud?

A1: sirge tekstuurid on mõõdetud tegeliku pikkusega.

Lokkis,keha laine,lahti laine ja sügav laine on mõõdetud, kui juuksed on tõmmatud sirge.Q2: "kas juuksed tuleb sirgeks või kähara?

A2: Jah,see on 100% inimese juuksed,nii et seda ravida, kui sinu oma.Saate curl ja ajage juuksed nagu soovitud, vaid hoia temperatuuri.Juuksed võivad kaotada mõned curl muster pidevalt föön.K3: kas minu uus juuksed värvitud/värvitud?

V3: Jah,saab värvi oma juukseid.Meie har on 100% remy juuksed esmaklassilist ja ei ole keemiliselt töödeldud ja seega võib hakkama värvimine protsessi väga hästi.Siiski,see ei ole enam neitsi, kui u värvi või protsessi juuksed.Me soovitame konsulteerida professionaalse, kui u soovivad värv teie uued juuksed.K4: ma co-peske juuksed?

A4: Co-pesu tuntud ka nagu konditsioneer, pesumasin,on viis, kuidas puhastada juuksed ilma kasutage šampooni.Co-pesu-peetakse sageli väga hea lokkis juuksed.Co-pesemine koosneb puhastus juukseid niisutav konditsioneer.

FAQ_End

Märksõnad:Juuste Inimeste Parukas, Hairnet, Nudula Juuksed, Ali Armu, Clouser, 1 Sirge Pits Ees Parukas, Shangke Lühike Parukas, 1b 613, Coloired Sirge Pits Ees Parukas, ALIPOP.

Värvi Pits Pruun
Toote Tüüp parukas
Sobiv Suremas Värvid võib olla värvitud, et #27 värv
Valmistatud Meetod Pool Masin Tehtud & Pool Küljest Seotud
Pits Parukas Tüüp 250 tihedus Pits Ees Parukas,parukad naistele
Mudeli Number 250 tihedus Pits Ees juustest Parukad 6 tolline Jumalagajätt Ruumi
Põhimaterjal Šveitsi Pits
Kirjed Pakendi kohta 1 Tk Ainult
Tekstuur Sirge
Juustest Tüüp Brasiilia Juuksed
Saab Permed Jah
Cap Suurus Keskmine Suurus
Brändi Nimi ALIPOP
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Juustest
Materjal Hinne Remy Juuksed
Parukad Pikkus pikk

Kirjutage arvutus!

250 Densiy Brasiilia Sirge Pits Ees Parukad 13x6 Eel Kitkutud Pits Ees juustest Parukad Baby Hair Remy Juuksed Alipop

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted