KÄSITÖÖ 60MM elupuu Orgone Püramiid Peridoot & Maasika Kvarts,Orgone Aku, EMF Orgonite Energia Tšakra Reiki

€21.11

Saadavus: On laos

m166828

KÄSITÖÖ 60MM elupuu Orgone Püramiid Peridoot & Maasika Kvarts,Orgone Aku, EMF Orgonite Energia Tšakra Reiki

Materjalide Peridoot,Maasika kvarts,Vask,vaik,armastus Ideaalne Tšakrate tööd, Reiki ravi, crystal võrgud, home office decor, kingitused, ja rohkem!Base Suurus: Umbes.60mm Pakett Sisaldab:1tk orgone püramiidi kingituse pakkimine kasti. >> Peridoot on sümbol inimeste potentsiaali.Põhjust oma hea kohanemisvõime ja elujõulisus on, et olivine kiirgab fluorestsents-või phosphorescence, ja selle omaduste muutumise keskkond.Peridoot saab leevendada pingul närve, leevendab sisemist ärrituvus, ja lase äri õitseda, nii et hea õnne jätkub.Peridoot on efektiivsus ei ole lihtsalt, et.Enamik inimesi arvan, et kui te kannate Peridoot, siis võib leevendada pingeid, lähemale maailmale, ja kaitsta sõprussuhteid omavahel.Lisaks, Peridoot saab kasutada ka ravi meditsiin.Peridoot, kui maandatud arvesse pulber võib kasutada haiguste raviks nagu astma, ja seda saab panna keele alla, et leevendada sümptomeid janu põhjustatud kõrge palavik.Maasika kvarts on võimalus avardada oma kavatsusi armastust, tunnustust, ja suuremeelsust.See võib samuti kiirguda need energiad väljapoole ja mõjutada oma keskkonda ja inimesi enda ümber.Mõned inimesed ka kanda Maasika Kvarts meelitada tõeline armastus või soulmate.See on võime meelitada isik, kes testib teie ja teile väljakutse, ja näitan sulle, kus sa pead parandada.Maasika Kvarts toob oma peen energia keha, sinu tunded, ja sinu hinge tasakaalu.See on oluline vahend, kui soovite alustada uuesti või saada tagasi oma vaimne rada.Maasika Kvarts aitab teil saada ülevaadet oma persooni ja annab sulle inspiratsiooni selle kohta, kuidas saate täiustada.See on kristall, mis on ka suurepärane abiline omandada peidetud teadmisi.Märkus:Sest see on Käsitöö toode,ja kristallid ja kivid on erinevad üksteisest,nii et see on normaalne, et näeb teistsugune välja.Kuid erinevus teeb kõik Orgone püramiid Unikaalne.Orgonite Kristallid Püramiid Tehtud Orgonite Metallide ja Erinevad Looduslikud Kristallid allikas erinevatest maailma osas.Võimas Vibrational Energia on tekkinud, kui Füüsiline Tšakra kristallid reageerida Orgone Energia, mis toob positiivsust kõik ümber.

MÄRKUS:

1. Palun lubage veidi viga tõttu käsitsi mõõtmine. 2. Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Palun veenduge, et te ei pahanda, siis enne maksmist. 3. Sest see on käsitöö vaik toote,nii et see on normaalne, see on mingi visiable mull.

Märksõnad:Peridoot Kivi, Orgonit, Orgonit Pyramide, Orgonit Püramiid, Ehted Reiki, Orgon Diy, Hallitusseened Orgonite Diy, Püramiid Kivi, 7 Tšakra Püramiid, Püramiid Orgonite.

Mudeli Number 026
Toote Omadused käsitöö
Toote Kõrgus 6cm
Toote Laius 6cm
Materjal Looduslik Kivi
Toote Kaal 200g
Kirje Pikkus 6cm
Toote Tüüp Ehted Järeldused

Kirjutage arvutus!

KÄSITÖÖ 60MM elupuu Orgone Püramiid Peridoot & Maasika Kvarts,Orgone Aku, EMF Orgonite Energia Tšakra Reiki

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted