4G GPS navigation Car Dvr 10" Puutetundlik ekraan Auto kaamera rearview mirror Android 8.1 Bluetooth, Wifi, 1080P video recorder Kriips cam

€57.67

Saadavus: On laos

m16696

modname=ckeditor

Miks valida Jiluxing Car DVR?Esiteks: meil on laos.Saame saata see 24 tunni jooksul.Teine: Meil on valida, ALI ametliku logistika.See on kindlustatud.Kui te ei saa oma paketi, saate oma raha.Sa ei pea muretsema, logistika küsimusi.

Märkus: Kui te tellida, siis on kaks värvi valikuid: D15S on GPS navigatsiooni ja Android, M903S on ilma GPS navigatsiooni ja ilma Android!Palun kontrollige hoolikalt järgmise tabeli Omadused:

4G Võrgus Surfamine alati ja Kõikjal

Kui ümber auto, no wifi internet surfing, ei ole vaja muretseda.Lihtsalt lisada üks 4G või 3G sim-kaardi võib teha interneti-ühenduse loomisel.See on võrgu sagedusalast tugi : 4G FDD-LTE: B1(2100mhz); B3 (1800mhz). 3G WCDMA: B1 (2100mhz); B8(900mhz). 2G GSM: B3(1800mhz); B8(900mhz).Muudab teie dvr surfamine internetis, ükskõik kus.

1, 10 tolline Touch Super Ekraan Teil on kogemus, kasutades oma mobiiltelefoni, sest ekraan on suur 7.0 tolli.Super ekraan kuvab,mis on ideaalne vaadates HD filmid, mängude, veebi sirvimine või lugemine graafika värve, ja annab põhjaliku kaardid seisukohti, kõik see 10 tolline. 2, Android 8.1 Lollipop süsteemid, Quad Core CPU On SL8541E Kaheksa-core 1,5 GHZ suure jõudlusega protsessor sisaldab Android 8.1 lollipop arukate süsteemide, 2GB RAM / ROM 16GB , ta teha auto dvr jookseb kiiremini, sujuvamalt ja stablely võrrelda Andorid 5.0. 3, GPS navigatsioon alla Laadida oma lemmik GPS-i sisemine mälu, koos addtional GPS antenn, see dvr pakub parimat kogemust ükskõik sihtkoht on.Plus, see on 4G võrgu funktsioon , aitab dvr, et saada kiiremini ja sujuvamalt online GPS navigatsioon. 4, Bluetooth käed-vaba funktsioon, Tänu bluetooth käed-vaba, pärast sidumine bluetooth-vahel dvr-ja nutitelefoni,siis võiks helistada ja kõnesid otse peegli dvr ise koos sisseehitatud MIKROFONI ja kõlaritega. 5, WIFI spot funktsioon

Sisseehitatud Wi-Fi võimaldab teil jääda ühendatud liikvel ja kiire veebibrauserit.Muud kui Auto DVR ühendada WIFI ja see võib saada ka WIFI KOHAPEAL teine seade, kui auto DVR interneti-ühenduse 3G/4G sim-kaarti.

6, FM edastada funktsiooni Kas sulle meeldib kuulata muusikat samal ajal kui sõidad?Tänu FM-ülekande-funktsioon, võid sünkroonida peegel dvr muusika oma car audio kergust. 7, Full HD 1080P Video Kõrgema kvaliteediga pildid aidata kindlaks teha, oluline on andmed (nt numbrimärgid, juhi tegevuse ja teeosad, mis võib tõestada oma süütust. 8, Dual Kaamera Üheaegselt Salvestamise ja auto reverse parkimine view this Car DVR on kaks kaamerat, mis võimaldab samaaegselt salvestada videoklippe alates kahe eri nurga alt.Kui auto Tagurpidi Käik, see auto DVR automaatselt võta back-up kaamera pildi vaatamine koos parkimine rida

Koos 4G , Multipe Rakenduste ja Meelelahutuse Võimalus seade toetab 4G sim-kaarti, surfamine internetis igal ajal, kõikjal.Enne kui tellimuse käesoleva car dvr, palun selgelt vaadake, kas teie SIM-kaart võib täita allpool võrgu ansamblid.Kui ei vasta allpool vööd, ,palun ära osta seda Jiluxing D13S. 4G FDD-LTE: B1(2100mhz); B3 (1800mhz) 3G WCDMA: B1 (2100mhz); B8(900mhz) 2G GSM: B3(1800mhz); B8(900mhz)

Android OS 8.1, Quad Core Quad core 1,5 GHZ Suure jõudlusega protsessor sisaldab Android 8.1 arukate süsteemide.see teeb auto dvr jookseb kiiremini.Te saate laadida APP google play store.

Suurem RAM 2GB RAM: running mälu.Jiluxing D15S RAM 2G.See on kaks korda nii palju kui 1G., seade võib alla laadida ja käivitada rohkem app , kiirem vähemalt 50% praegusest android 5.1 dvrs.

GPS navigation Üksikasjalikud Kaardid koos Tasuta Värskendusi, 1, ilus 3D orientiirid, hooned,pargid ja mäed,aitab leida oma pidades harjumatu valdkondades.Sõitmine Sygic GPS Navigeerimine on nii praktiline ja mõnus. 2, täpne kaugus iga manööver juhatab sind sihtkohta.Kui te unustate omakorda meie nutika algoritmi saab kohe arvutada, et sa tagasi teed.Navigeeri Keerulisi Ümberistumised Kergust Jiluxing GPS Navigatsioon on lane assist koos ristmiku vaade, mis näitab ka tulemas ristmike ja kasutab eredalt värvilised nooled, et näidata oma õiget rada.ja lihtsalt navigeerida keeruline ümberistumised.Rohkem Infot Lühidalt seade hoiab oma sõidu kaarti ekraanil igal ajal ja täiendav teave, mis kuvatakse kõrval.Lisateavet lihtsalt küsida või puudutada ekraani.Nagu te sõita oma marsruudi, Kuni Edasi pidevalt teavitab teid lähedal teenuseid, sealhulgas tanklad, haiglad .Installimise kohta kaardid Toetavad Euroopa / Põhja-Ameerika / Lõuna-Ameerika / Kagu-Aasia ja Lähis-Ida kaarti (Me paigaldada kaart vastavalt teie aadress, näiteks: Ühendkuningriik, me install Euroopa kaarti) Märkus: Umbes kaarti, kui soovid uuendada kaarti, palun võtke meiega ühendust, me laadige see "Drop box", palun ärge laadige teistes kohtades, muidu on kahju, originaal kaart.Uuenda kaart aeg: üks kord aastas .

Kahesuunaline WiFi, jagada Interneti Aktsia Interneti vahel car dvr-ja muude arukate seadmete, nautida võrgustik kõikjal.

Q: video avatud väga aeglane seade, kuid see võib töötada ka arvuti.A: CPU DVR ja arvuti on erinevad ja see vajab palju aega, et tunda ja lugeda videod DVR.Q: kiirus DVR erineb tõsi, auto kiirus.A: Andmete lükkub edasi ja hälve erinevat tarkvara, et saada GPS-satelliidi signaali mõju ei ole sama.Palun jätke 5km/h kõrvalekalle siin.Q: Video on lukus ja ei saa seda avada.A: 1. palun proovige kasutada teist video mängija proovida. 2. kui teil on lukustatud video DVR, palun proovige tühistada lukk.Q: seadet ei saa lugeda SD-kaart vormindada, kuid ei saa.A: Plz mõista, tooteid, mille väike süsteem (lihtne funktsioon, nagu DVR ainult) on vaja vorminda SD-kaart seade; tooted, millel suur süsteem (Android süsteem+GPS+DVR) vaja vorminda SD-kaart arvuti [FAT32].Q: ekraan on väike kuubik vilkuma, kui sisse lülitada.A: palun ärge muretsege, see on, sest Auto Assistent võlgnevused, palun võtke meiega ühendust ja me laadida.Palun ühendage wifi või internet pärast seda, kui me uuesti laadida.See võib vajab korda uuendada.Palun oota kannatlikult.Q: ei saa otsida satelliitide signaale.V: veenduge, et otsida GPS signaal on väljas.Palun mõista, on valesti mõistnud, kasutades GPS-moodul.See ei saa lisada autosse klaas.Palun pane Keskele konsooli kasutada.Kui te ei saa kasutada esimese korraga,on vaja umbes 3-5 minutit otsida, palun panna oma auto aken ja proovige.Q: Kaarti ei saa update ja online kaart oli lukus.A: Palun mõista, et kui te soovite kasutada ametlik kaart, peate maksma umbes $40 update.Soovitame meie kliendid kasutavad meie algse katse kaart, see on tasuta.Kui teie kaart oli lukus, palun mahalaadimine kaart ja installida uuesti.Saame saata teile katse kaardil.

Märksõnad:Peegel Rekord, 4g Ip Kaamera, Cam Kriips, Kaamera Auto Rekord, Auto Dvr Peegel, 360 Auto Kriips Cam, Venemaa Särk, Navigatsiooni Gps, Salvestada Video, Ntg5.

Vaatenurk 170°
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Tüüp Car DVR
GPS Navigation Auto GPS Navigatsiooni kaardid Alaline tasuta uuendamine
Läätsed 2
Süsteemid Android 8.1 Lollipop süsteemid
Ekraani Suurus 10 tolline full screen touch
Pikslit 1200Mega
Ekraani suhe 16
Erilised Omadused Koos Rearview Mirror
Originaal Pakendis Jah
Kaamera Resolutsioon 1920x1080
Kiibistiku Tootja MTK8582
Video Formaat MOV
OSD-Keel inglise
Max Väline Mälu 64G
Assamblee Režiim Rearview Mirror
4G võrgu sagedusalast LTE
Andurseadmed; Sony IMX323
Ekraan IPS
Puutetundlik Ekraan Jah
Aku Sisseehitatud
Wifi Tugi WIFI
Aku Eluiga ühendage auto power
Video Kood H. 264
GPS logger Väline
ROM 16GB(Süsteemi hõivavad 3GB)
FM toetust FM
Mälu Kaart Nõutav Reding Kiirus Class 10
Dual Lens Jah,Toetada Dual lens salvestamine üheaegselt
JÄÄR 2 GB
Brändi Nimi jiluxing
Tagumine Kaamera Jah
Liides GPS
Kaadrit Sekundis 30

Kirjutage arvutus!

4G GPS navigation Car Dvr 10" Puutetundlik ekraan Auto kaamera rearview mirror Android 8.1 Bluetooth, Wifi, 1080P video recorder Kriips cam

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted