Bluetooth-Saatja 2 in 1 Juhtmevaba Stereoheli 3,5 mm Pistik, USB - /RCA plug and play AUX-TV Arvutid Bluetooth Kõrvaklapid

€5.19

Saadavus: On laos

m1690

Bluetooth-Saatja 2 in 1 Juhtmevaba Stereoheli 3,5 mm Pistik, USB - /RCA plug and play AUX-TV Arvutid Bluetooth Kõrvaklapid

Omadused:

Bluetooth-Saatja (ei Bluetooth-vastuvõtja) - Ühendage audio väljund seadmetega nagu TV, iPod, CD mängija, PC Arvuti, MP3/MP4, ning edastab Stereo heli teie Bluetooth-peakomplekt/kõrvaklapid ja Bluetooth-kõlarid.

TV-Saatja - Ühendage Bluetooth saatja, et teie TV-audio jack arvesse TV ja edastab heli Bluetooth-peakomplekti, lihtsalt nautida näitab kell hilisõhtul häirimata oma lähedastega, pole ärganud, mida tahes TV heli.Märkus: See ei toeta Samsung Smart TV.

Lihtne kasutada - Täielikult plug and play, seade on powered by USB, nii et ei ole vaja piirata taasesituse ajal.Lihtne kasutada, kuna see automaatselt seotud järgmine kord, kõrvaldades vajadust siduda jälle, säästes aega ja kokkuhoid töö ajal.

Madal Latentsus - Võimaldab teil nautida stereo muusikat või vaadata TV vaikselt jaoks rikkamat, sügavamat heli kogemus.

Kompaktne disain - Väike, kerge, saab kasutada igal ajal ja kõikjal, nautida ilusat muusikat, edastamise kaugus > 32 jalad

Kuidas Kasutada:

1. Ühendage toode USB porti oma TV või sülearvuti või Arvuti.

2. Ühendage toode oma tele-või sülearvuti abil audio kaabel (märkus: 3,5 MM audio väljund porti või RCA audio väljund porti).

3. Lülitage Bluetooth-peakomplekti või valjuhääldi ja sisestage sidumisrežiim (teil võib-olla vaja välja lülitada telefoni Bluetooth-funktsioon).

4. Sidumine mõne sekundi jooksul.Märgutuli hakkab kiiresti vilkuma ja seade automaatselt paari.

5. Oodake üks minut pärast sidumist, et mängi muusika-või video arvutisse.Heli edastatakse oma Bluetooth-peakomplekti või valjuhääldi (kui ühendamine ebaõnnestus, võite proovida seda mitu korda)

Komplekti kuulub:

1 X Bluetooth saatja

1 X RCA-Kaabel

Märksõnad:Ts Rca-ühenduspesa, Bluetooth-rca Saatja, Sinine Bluetooth Tv, Bluetooth-receiv, Saatja Oem Bluetooth Tv, Wifi Audio Vastuvõtja Loo, Transmissor Bluetooth, Audio Bluetooth Saatja Tv, Bluetooth Dongl, Audio-technica Kõrva.

Heliriba Üksik
Mälukaardi Tugi No
WIFI Standard PUUDUB
Pakett No
Mudeli Number Bluetooth-Saatja
Sisu Audio
Kõrglahutuse Toega PUUDUB
TV PC Arvuti Kõlarid
Mini Bluetooth Audio Transmitter
Plug and play Plug and play
USB-RCA Adapter USB-RCA Adapter
Brändi Nimi KOQIT
3.5 mm Jack 3.5 mm Jack
Liides 3,5 mm
Traadita Tüüp Bluetooth
Stereo Muusika Stereo Muusika
Traadita Traadita

Kirjutage arvutus!

Bluetooth-Saatja 2 in 1 Juhtmevaba Stereoheli 3,5 mm Pistik, USB - /RCA plug and play AUX-TV Arvutid Bluetooth Kõrvaklapid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted