POWECON FFP2 9501 Nägu Suu Mask Kaitsva Kõrva-konks Maskid Filtreerimine Suu Mask Kaitsta Anti-gripi Korduvkasutatavad Muffer Kiire

€11.24

Saadavus: On laos

m169842

Palun tuleb sõbralikult ära märkida:

Loetletud toode on toodetud ja jaotatud välismaal ja vastavalt seadustele, tema kodumaal.Kallis klient, kui Hiina pakend on out of stock, me oleme nüüd saatmise maskid inglise pakendis.Kvaliteet maskid on nii hea, palun olla kindel, et osta.

Umbes FFP2 Mask

1. Meie FFP2 Mask isoleerida väiksemad osakesed, ja sobivad kitsamaks ja nägu, see ei ole lihtne lekib õhku perifeerias, ja filtreerimise efektiivsust tahkete osakeste võib jõuda 95% standard tingimustel. 2. See on vajalik, et kanda FFP2 Mask, kui sa pead minema rahvarohketes kohtades või turud, jne. 3. Vanuritele, lastele, ja need, kellel on hingamisteede probleeme, ei ole soovitatav seda kanda pikka aega.

Kui FFP2 mask ei ole kasutatav mask.See eriline juhtum (ressursside vähesus), seda saab uuesti kasutada.Kuid on olemas tingimused:

1. Kasutaja ilmselt tunneb, et hingamine vastupidavus on suurem kui enne, ja tuleb asendada 2. Maskid on katki ja tuleb välja vahetada 3. Soovitatav on asendada see pärast kasutamist 4 korda.

4 Kiht Filtri Funktsioon:

1. Esimene kiht on veekindel mitte-kootud võib filter tööstuslike saasteainete, auto heitgaasid, suitsetamist ja õietolmu allergia, jne. 2. Teine kiht on kõrge kvaliteediga paks meltblown riie, selle filtreerimise efektiivsust mikroobide tahkete osakeste võib jõuda 95% standard tingimustel. 3.Kolmas kiht on paksenenud isoleeritud puuvill, vahel meltblown lapiga ja pehme mitte-riidest, võib mängida rolli isolatsiooni. 4. Neljas kiht on pehme mitte-riidest saab vastu võtta veeaur väljahingatavas, mida inimese keha, et hoida oma nägu kuiv. ( Pange Tähele: Meie meltblown riie on paksemad kui teised, vastab kaitse nõudeid ja pakuvad tõhusat kaitset )

Märksõnad:Ametlik Xiaomi, Ffp2 Mask, Mask Suu, Ffp2 Mask Powecom, Elektriline Filter Mask, Ffp3 Sõjalise Mask, Ffp3 Mask, Fpp2 Mask, Ffp2, Protect Virus.

Sertifitseerimine ce
Märksõna 3 laste mask
Toote Tüüp Maskid
Funktsioon Anti-tolmu
Märksõna 4 korduvkasutatavad hügieeniline maskid
Ohutus standard EN 149 -2001+A1-2009
Kaitse klass ffp2
Brändi Nimi POWECOM
Märksõna 1 Näo Maski
Elutsükli Üks kord
Kohaldatav Täiskasvanud
Päritolu Mandri-Hiina

Kirjutage arvutus!

POWECON FFP2 9501 Nägu Suu Mask Kaitsva Kõrva-konks Maskid Filtreerimine Suu Mask Kaitsta Anti-gripi Korduvkasutatavad Muffer Kiire

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted