Kuum Kasulik Loominguline laadimisdoki Power Cube Pistikupesa EU Pistik 4 Turustusvõimalusi koos 2USB-Adapter-16A 250V Powercube

€11.81

Saadavus: On laos

m170087

Märkus: Kuna vahe on erinevad monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Kui kogumass on raske,tuleb lisada mõned veokulud.Sest ei saa laeva poolt Hiina post.Tänan teid teie lahkete mõista!Pange tähele, et "rubriiki" ning see loetelu, mis sisaldab erinevaid mudeleid on teile pakkuda rohkem valikuid.Palun vali soovitav üks & jätnud teate, kui teil vaadata läbi, et täpsustada mis modle soovite.

Kui aus müüja me pühendada end pakkuda parimaid tooteid ja teenuseid.Me saame aru, et mõnikord võib olla probleeme oma ostu, kuid mis iganes see on, palun väga loodan, et me püüame välja parimad, et sa rahul.Aus & Objektiivne tagasiside on väga OLULINE, et meie maine me teile väga tänulik, kui saate võtke meiega ühendust enne lahkumist Negatiivne/Neutraalne tagasiside.Let ' s tegema koostööd, et lahendada probleemi esimesel võimalusel.

Kuum Kasulik Loominguline laadimisdoki Power Cube Pistikupesa EU Pistik 4 Turustusvõimalusi koos 2USB Pistikupesa Adapter-16A 250V Power Cube

Vedu

1.- Me saame laeva tooteid kogu maailmas.

2.- DHL FedEx TNT, UPS, EMS Hiina Post on kõik olemas.

3.- Teade saadetakse välja 7 päeva pärast makse.

4.- Palun veenduge, et kohaletoimetamise aadress ja kontakt telefoni number on õige, kui sa pakkumise objekt.

5.- Saate jälgida olukorda oma toode veebilehel pärast seda, kui nad on välja veeti.

Garantii

1.-Ühe-aastane garantii.

2.- Kui toode on defektne kättesaamisel tuleb 7 päeva jooksul alates kättesaamisest vahetada uue (Ostja tagastama kõik originaal ja terve punktide uuesti müüdava seisukorras).

3.- Pakume tasuta remont teenuse ühe aasta jooksul ostu.Esimest 1 kuu maksame üks viis laevanduse kulud( meilt oma asukoht); Pärast 1 kuu ostu ostja vaja maksta kaks võimalust merevedude kulusid.

4.- Ühe saame tagastatud esemed, saadame asendada need tagasi niipea kui võimalik.

5.- Meie garantii ei laiene toodetele, mis on füüsiliselt kahjustatud või üro-normaalsed töötingimused tulemusena väärkasutamise või ebaõige paigaldamine osad.

Tasumine

1.- Palun veenduge, et teie maksekonto on saadaval enne kui pakkumise objekt.

2.- Kõik maksed tuleb tasaarvestatakse 7 päeva pärast saate punkt.Kui teil on tõesti raskusi maksab element, palun võtke meiega ühendust esiteks me aitab seda lahendada.

3.- Kui teil on mingeid erilisi taotluse kohta andmed punkt jätke palun pange tähele, et teie tellimuse.

Import Maksud või lõivud

1.- Impordi tollimaksud, maksud ja muud tasud, mis on juhtunud teie poolel ei ole hinna sees on punkt.Need tasud on tagatud ostja.

2.- Palun kontrollige teie riigis?s tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne ostu sooritamist.

3.- Palun kinnitas üksikasjalikku teavet tarne arve.Näiteks, kui palju hind tuleks meil kirjutada saatekiri arve või kuidas kirjeldada punkt jne...

Tagasiside

1.- Kui teie tagasiside on väga oluline meie arengus me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Suur tänu teie aja eest.

2.- Meie programm ei jäta tagasi sama tagasiside, et sa pärast oma positiivset tagasisidet.

3.- Palun võtke meiega ühendust, enne, kui sa lahkud neutraalne või negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et lahendada probleeme.

Tänan teid väga teie abi ja teil on tore päev!

Kuidas meiega

Camille Chen fa9ed465f567e13d

Vastake tilk meile kirja, kui on küsimusi,

Ja ootan teie TELLIMUSI!

Märksõnad:Usb Cgarger, Schneider Electric 3, Butt Plug, Allocacoc Kuubik, Väljas Pistiku Pesa, Multi Pistiku Pesa, Pistikupesa Võimsus, Eli Pistikupesa, Arukas Pistikupesa Wifi, Pesa Seina.

On Nutikas Seade No
Projekti EU pistik power cube koos 2USB
Madalikule Standard Madalikule
Omadused USB Pordid
Pikendus Juhtme Pikkus PUUDUB
Mudeli Number power cube
Käitise Tüüp Seinale Paigaldatud
Sertifitseerimine CE
Kuju Ruut
Nimivool 16A
Taotlus Elamu / Üldine-Eesmärk
Päritolu CN(Päritolu)
STANDARD 16a 250v

Kirjutage arvutus!

Kuum Kasulik Loominguline laadimisdoki Power Cube Pistikupesa EU Pistik 4 Turustusvõimalusi koos 2USB-Adapter-16A 250V Powercube

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted