GG Ehted Punane Carnelian Lill Kõrvarõngas-925 Kiip Konks

€7.96

Saadavus: On laos

m170663

Ehted Kirjeldus

Kalliskivid Info: Ringi ja lill carnelian, hea kvaliteet, kõrge läige.Läbimõõt: 6mm(samller), 16x26mm(suurem), pikkus: 3" (kõrvarõngas) kook: 925 kiip konks

Pange tähele, enne kui osta

Minu põhimõtted ei võta neutraalne või negatiivne tagasiside, ei nõustu madal skoor tagasisidet!kui teil on küsimusi, pöörduge palun eelnevalt mind, me aitame teid ja annab teile rahul lahendus!Hea ärisuhted, palun anna mulle puhkust 5star positiivset tagasisidet!

Kui pahatahtlik jätnud meile madal või negatiivne tagasiside,Meie ID teavitatakse Aasia Ehted Association, koos teiste ehted tarnijad musta nimekirja, igavesti, millega keelatakse osta meie poe kaup!

International Shipping

Tasuta kohaletoimetamine kaudu E-Packet/Hiina post air mail Delivery Tracking number,Võtab aega umbes 10-20 tööpäeva.

Lisaks on meil veel palju kiiremini shipping meetodi, mis tavaliselt võtab vaid 5-8 tööpäeva saabumist.Kuid ekstra laevandus tasu on tasutakse ostjate poolt.Kui kiiremini kohaletoimetamine, et nii on vaja, palun e-posti, meile niipea, kui olete tellinud üksused ja valime kiirem viis, kuidas saate.

Tagasiside

Teie rahulolu on meie lõplik eesmärk!

Palun võtke meiega igal ajal, kui teil on mingeid küsimusi.Kui olete rahul meie teeninduse ja esemed, palun määra andmed tehingu ja jäta meile positiivset tagasisidet ja 5-star.

Me teha sama teile.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust esiteks, lihtsalt jättes negatiivne või neutraalne tagasiside ei saa lahendada mingi probleem.

Võtke Meiega Ühendust

Me hoolime meie hinnatud ostjad, kui teil on küsimusi, meie klienditeenindusega staabid on väga hea meel, et aidata teil.

Me Püüame oma parima, et vastata teie e-posti niipea, kui võimalik, aga kuna suur maht päevas sissetulevaid e-kirju ja ajavööndi erinevus meil ei pruugi olla võimalik, et vastuse e-kirju kohe.palun lubage 24 tööaega meile vastata.

Tagastamise Poliitika

Kõik aruanded on vastu 7 päeva jooksul pärast taotluse saamist punkt.Toetuse aluseks on hind, ostetud va laevandus ja käitlemise kulud.

Märksõnad:Mood Hoop, Ehted Tsirkoonium, Värv Hoop, Galaxi J3, Gb119, Gucci Naine, Loui Vuitton, Dh, Fr, Gucci, Tiibeti Vaas.

Materjal Vääris-Kivi
Metallide Tüüp Vase Sulamist
Sugu NAISED
Kõrvarõngas Tüüp Tilk Kõrvarõngad
Toote Tüüp Kõrvarõngad
Brändi Nimi AIPIAODEGUAIGUAI
Mudeli Number vaata üksikasju
Stiil Hiphop/Rock
Kuju\muster TAIM
Trahvi või Mood Mood

Kirjutage arvutus!

GG Ehted Punane Carnelian Lill Kõrvarõngas-925 Kiip Konks

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted