Käsitöö Diamond Tikandid Number Jaapani Naine DIY Diamond Maali ristpistes Õmblemine Käsitöö Moe YHAll Decor

€3.64

Saadavus: On laos

m171435

Kirjed: 1. Piisavalt vaik teemandid. 2. A4 Mudel HD joonised (sh joonised, värv tabel) 3. Kasutada clip kummi puurida pintsetid, plastikust plaat.YUMEART Käsitöö Diamond Tikandid Number Jaapani Naine DIY Diamond Maali ristpistes Õmblemine Käsitöö Moe YHAll Decor Kallis Sõber:welcom meie poest.Siin on mõned Seotud hot müüa teemant maalid.Teemad loomade kohta,õie taimed,usutunnistuse,ja Portree

Meie eelised: 1 tippkvaliteediga; 2 Otse suur facotry; 3 Kvaliteedi tagamist; 4 Konkurentsivõimelisi hindu; 5 Kõik kaubad tulevad facotry range katse vastavalt rahvusvahelisele standardile. 6 Kiire shipping; 7 Kombineeritud korras; 8 Parima ja Õigeaegset Teenust; 9 tagatiseks oma 100% rahulolu; 10 Suur allahindlus suur, et!Umbes efekt suurem suurus on enam paremini toime !iga teemant suurus 2.5x2.5mm, kui keerukuse,väiksed suurus ei ole väga hea, kui teil on vaja larege suurus mingeid pilte, võtke julgelt meiega ühendust, Me müüdud teemant maali materjal on vaik, kogu mosaiik mustrid on puuritud läbi vaik teemant, suurus 2.5 x 2.5 base map liimiga foto paberile.Diamond paiting on pooltooted,ei sisalda frema, anname teemant tikandid vahendid teete ,me paigutatud 30% teemantide rohkem HULGI & DROPSHIPPING on VASTUVÕETAV!Mix Et on teretulnud!DIY Diamond Painiting Ettevaatusabinõud 1. Viide enne operatsiooni samme. 2. Kui te ei tea, mis värvi kasutada, siis palun vaadake värv tabel. 3. Koondatud vaik teemant muster tuleb võtta punkt sees lõigatud joon, ja siis sisekujundus tükki, et tagada üldine mõju.Näpunäited 1. Vaik diamond mujal, ärge lubage lastel mängida, et vältida õnnetusi, nagu neelamine. 2. Joonistus tuleb hoida puhtana, Vastasel juhul, liimi tugevus on mõjutatud.Kui on pori haardumine võib mõjutada nende madala temperatuuriga tahke raud. 3. Teemandid jääb kleepuv igemete pingsus.DIY Diamond Maali Charecteristic 1. Kui DIY diamond maali võib töötada ja õppida, et vähendada stressi, emotsionaalsete reguleerimine, aktiivne mõtlemine, suurendada enesekindlust. 2. Kui DIY diamond maali saab kasutada kaunistada peretuba, teeb elu rohkem harmooniline. 3. DIY tootmine võib kogeda tunnet saavutus, võime ja visadust kasvatada kannatlikkust, eakatele ja lastele sobivad. 4. Tootmise protsess on lihtne, saab luua lühikese aja jooksul lõpule viia. 5. DIY maali teemant on peen anda sõpradele ja lähedastele väljendada hea soovib jagada. 6. DIY diamond juhtida inimene igas vanuses on võimalik teha kuna, sealhulgas laste, pereliikmete ja nii pere rohkem sooja.

Märksõnad:Diamond Tikandid Jaapan, Lille Värvi Number, Jaapani Kunst Maali Teemant, Ristpistes Naised, Värvi Number, Teemant Värvi Naine, Ristpistes Naine, Jaapani Klassikaline Maal, Diamond Maali Jaapani Naine, Diamond Tikandid Naised.

Vorm Üksik
teemant muster Nõela Kunst
Kasutamine Maalid
Tööriistad Tangid või pastell,plastikust plaadid või karbid
Muster Tüüp PORTREE
Värvide arv 30-45
Laadi Täielik square diamond maali ristpistes
Stiil Kagu-Aasia
Kleepides Ala Täielik square diamond maali
Teemant Kuju Ruut
muster Kodu Kaunistamine seina kleebis
Mudeli Number Diy diamond painitng
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Puuri protsent 100% 5D täis puurida square teemandid
Väline Pakend Värviline Karp
Brändi Nimi Yumeart
Komplekt Tüüp Diamond Maali Ristpistes
Raam No
Vahendite Tüüp Pintsetid, Pick-Up Vahendid
kasutades kohalikele eluase,hotellid,bürood,konverentsiruumid,söögisaalide,restoran
Kategooria ristpistes
Materjal Vaik

Kirjutage arvutus!

Käsitöö Diamond Tikandid Number Jaapani Naine DIY Diamond Maali ristpistes Õmblemine Käsitöö Moe YHAll Decor

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted