Personalized pulmad soosib Musliin Kott, sünnipäev baby shower, Ehted, Kott, Nöör Kott, Musliin, Kott, Pruutneitsi Kingitus Kott

€15.31

Saadavus: On laos

m1724

Koti Suurused Saadaval: S:4" x 6" 10*15cm

M:5" x 7" 13*18cm, L: 6" x 8" 15*20cm

XL:8" x 12" 20*30cm {ASJA, mida meeles}

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kuidas Tellida ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Te saate kohandada kotid, kuidas sulle meeldib!

Võite segada ja sobitada erinevaid värve üks komplekt.Sel juhul, palun valige üks värv samal ajal oma tellimuse, siis esitada andmed märgib jagu või vestlus kasti.

Palun veenduge, et sa annad kõik info vormis esitatud allpool:

**Palun sisaldama järgmist teavet, Märgib Müüja kassasse:**

1. Pls valige kogus ja sobivad sa tahad ja jäta nimi või vanuse või lühike tekst, müüja pange tähele, me võtame vastu erinevad keeled trükkimine (v.a inglise keel)

2. Kui sa ei tea, kuidas jätta sõnumeid müüja pange tähele, et võite tellimuse otseselt ja pärast makse, saata sõnumeid otse meiega.

Julgelt andke mulle teada, kui sa oled ostes kimbu, kuna pakume kogus allahindlusi.

>>Maiuspalad näidanud ei kuulu, kuid on vaid proovide mis mahub.Vajan ideid?Tylenol/advil, rahapajad, kummi, eyedrops, Tums, bandaids, juuksed sidemed, meik purgis, jne.

>>Meie "custom kogus" loetellu võimaldab teil valida täpne summa, mida vaja.Pange tähele, et see ei tee arvutamisel laevandus veidi keeruline minu lõpp, nii et ma võib-olla vaja toetust või arve teile eraldi õige tasud.

>>Oleme uurinud, kõrge ja madal, et leida toodet, mis jätaks glitter kotid selle asemel, et kõik kõike.Me arvame, et leida täiuslik asi, aga nagu kõik asjad, sädelevat, natuke glitter shed on normaalne ja ootuspärane.Kui glitter rist on valmistatud rauast-vinüül.

>>Minu musliin kotid on 100% puuvill musliin, on ivory/loodusvalge värv.Kotid võivad erineda kunagi nii kergelt suurus - see on tootja standardile ja on läbi oma kontrolli.Kõik kotid on käsitsi tehtud ja pildi paigutuse võib pisut erineda kott kott.

>>Palun convo mulle küsimusi.Kindlasti märkus praeguse plii korda all SHIPPING tab.Kui teie üritusel on varem kui kahe nädala kaugusel, palun võtke minuga ühendust, veendumaks, et me saame rahuldada oma ajakava!Kallid sõbrad,kõik on stock.Kui soovite, võite panna, et otse ja tellimisel, pls saatke meile nimed ja / või sünnipäeva kuupäev või vanus või pulma kuupäeva soovite müüja märkus.Kui soovite kohandatud muid erinevaid teksti-või kuju või logo, pls võtke meiega ühendust kõigepealt ja siis me anname teile lingi tellimuse.Meil on oma tehas, nii et me saame kavandada mis tahes stiili või värvi partei paberil, akrüül-või paber üksused, mida soovite.Kui sa tahad disain muid stiile, pls kirjuta meile.Rohkem stiile, pls külastage meie poes:)

Märksõnad:Pruutneitsi Kohal, Koo Musliin, Must Riie, Musliin, Sõjalise Toidu Kott, Luud Meeskond Pruut, Pruutneitsi Ettepaneku Gift Box Set, Pruutneitsi Kleit, Girly Reisikotid, Kott Pouch, Pruutneitsi Ettepaneku Kinkekarbis Ideid.

Sündmus Emadepäev
Brändi Nimi PARARTDIY
Mudeli Number 00
Materjal Riie
muster PUUDUB

Kirjutage arvutus!

Personalized pulmad soosib Musliin Kott, sünnipäev baby shower, Ehted, Kott, Nöör Kott, Musliin, Kott, Pruutneitsi Kingitus Kott

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted