Naiste PU sandaalid valge paks kanna tõmblukk paks kanna kõrge kontsaga kingi 2020. aasta suvel kala suu pehmest nahast, seest õõnes non-slip kingad 35-40

€13.54

Saadavus: On laos

m1729

1.Tavaliselt,et tegemist on ilma kingad box,ainult paari kingi.Aga kui pead kasti,palun võtke meiega ühendust, et incerase hind.Kingad kasti väärtused US$5. 2.Need kingad on üks suurus väiksem, kui tavalise koodiga.Soovitav on valida üks suurem suurus, kui tavaliselt.

Tähelepanu Näpunäited: 1.Värvi erinevus võib olla tingitud erinevate monitorid,tuled ja muud tegurid.Palun mõista. 2. Kui te ei ole kindel suurus, võtke meiega palun ühendust enne maksmist.

Tagastamine ja Tagastamise 1. Kui on mingi probleem, et,võtke ühendust meie klienditeenindusega esimene.Me püüame oma parima, et sind aidata. 2. Kõik kaubad tuleb tagastada algses seisukorras,muidu me keelduda toetuse. 3. Ostja on vastutav kõigi tasude toimus tagastamise protsessi.Tagasiside 1. Kui olete rahul oma tellimuse, palun jätke meile kõik 5 tähte, sealhulgas Objekt, nagu Kirjeldatud, Side-ja Kohaletoimetamine Kiire. 2. Kui sa arvad, et me saame teha paremini,võtke ühendust meie klienditeenindusega esimene.Me anname teile rahuldava vastuse.

Märksõnad:Brands Valge Kontsad, Longi Valge Kontsad, Kala Suu Kinga, Mänguasjad Valge Kontsad, Sandal Suve, Botin Valge Kontsad, Kõrge Sandal Naine, Kanna Sandal, Kala Suu, Punkt Valged Kontsad.

Suurus 35-40
Moe Element ROOMA
Stiil Mood
Sandal Tüüp Gladiaator
Sündmus Casual
Platvormide No
Välistalla Materjal Kummist
Kingad 2020 naiste kõrge kontsaga sandaalid ja sussid
Sulgemise Tüüp ZIP
Kontsa Kõrgus Madal (1cm-3cm)
Brändi Nimi PPLMHU
Kanna stiil Lamedapõhjalisse
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Muster Tüüp Tahke
Toote Tüüp Sandaalid
Tagasi Counter Tüüp Esi-Ja Tagumine Rihm
Kanna Tüüp Kõrgus Suureneb
Vooder Sünteetiline
Mudeli Number 147
Pool Lappima Tüüp Avatud
Sobivus Sobib väiksem kui tavaliselt. Palun kontrollige see üle poe suuruse info
Ülemine Materjal PU
Sisetald Materjal Kummist
Kinga varba stiil kala suu

Kirjutage arvutus!

Naiste PU sandaalid valge paks kanna tõmblukk paks kanna kõrge kontsaga kingi 2020. aasta suvel kala suu pehmest nahast, seest õõnes non-slip kingad 35-40

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted