MANILAI Ümmargusi Kive Tutt Kõrvarõngad Populaarne Crystal Pikk Tutt Kõrvarõngad Aksessuaarid Tilk Kõrvarõngas Naiste Ehted

€3.34

Saadavus: On laos

m1732

1. Mingil põhjusel te ei ole rahul esemed, võtame tagastused ja vahetused 7 päeva jooksul pärast olete saanud oma kirje ja sa kohustuvad tagasi merevedude kulusid.Töötleme teie tagasi nõuda jooksul 2-5 päeva pärast seda, kui me vastu võtta tagastatud kaupa.

2. Kui objekt on vigane, palun andke meile kohe, et asendamine või remont.Kui asendamine ei ole saadaval, siis toetust antakse algse makseviis.

Aitäh.

1. Kui olete rahul esemed ja meie teenus,siis Palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni,siis Me hea meelega teha sama teile.

2. Palun ärge kõhelge meiega ühendust, et saada parem lahendus enne, kui sa lahkud neutraalne või negatiivne tagasiside, Me pakkuda teile parimat teenust.

Võite meiega ühendust jättes meile sõnum järjekorras .Me püüame oma parima, et vastata teile 12 tunni jooksul.Tänan teid toetuse eest !

Märksõnad:Avaldus Necklac, Ginkgo Biloba Kuld, SUVEAJA, Ehted Avaldus, Ginkgo, Delta-sigma Theta, Ginkgo Biloba Lill, Ginkgo Tree, Kõrva Kinnitus, Manilai Kaelakee.

Materjal Rhinestone
Stiil 1 Avaldus Kõrvarõngad
Sugu NAISED
Metallide Tüüp tsingi Sulam
Kuju\muster RING
Kõrvarõngas Tüüp Tilk Kõrvarõngad
Trahvi või Mood Mood
Suurus Earring Height
Stiil Tutt Kõrvarõngad
Brändi Nimi MANILAI
Toote Tüüp Kõrvarõngad
Pakett OPP kott, Vaht paber,Kartong
värv kuld -, hõbe
Sündmus Kaasamine , Kingitus , Pidu,Wlfare
Stiil 4 Rhinestones Kõrvarõngad
Kaal 30Grams
Stiil 3 tolknema kõrvarõngad
Mudeli Number FE1355

Kirjutage arvutus!

MANILAI Ümmargusi Kive Tutt Kõrvarõngad Populaarne Crystal Pikk Tutt Kõrvarõngad Aksessuaarid Tilk Kõrvarõngas Naiste Ehted

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted