DIY Full Ring Diamond Maali Siil Diamond Tikandid ristpistes Raha Täis Square Diamond Mosaiik Maja

€4.78

Saadavus: On laos

m1738

1:Tänu piiri mõõtmine, tegelikku suurust kindlasti on mõned tillukesed vead (vähem kui 2cm). 2:Kõik suuruse, meie poe tähendab tavaliselt Pildi Suurus.

Baasi HD lõuend

Esemed hõlmavad: Puurida,Lõuend,Sahtel,Punkt Diamond Drill Pliiats,Liim,A4 paber,Karbi/Raamatu Pakett.Nõuanded : Palun kontrollige hoolikalt, pärast seda, kui olete kauba kätte,kui on probleem,siis palun leping meile.

1: Pakkige lahti ja kontrolli, kas kõik osad on lõpetatud. 2: Kontrolli värvi vaik rhombus ja vastava värvi kood. 3: Vali märk (sümbol) ja leida vastavad teemant. 4: Korja üles diamond pen ja pane see vastavasse asendisse. 5: Kui olete lõpetanud, vajutage õrnalt teemant oma käega teha seda kindlalt kinnitatud.

1. Palun sisestage oma täielik nimi, sealhulgas eesnimi, keskmine nimi ja perekonnanimi makstes. 2. Palun sisesta oma täpne aadress, sealhulgas korteri number, tänava, linna, piirkonna ja riigi, muidu oma paketi võib tagastada! 3. Cutting, making, ja mõõtmise põhjustab mõõtmete standardhälve (üles ja alla 1-2cm).Värv erinevus on põhjustatud teguritest, näiteks ekraan, ilm, kerge, jne.Pilt on eri värvi eri kuvarid, kuid see ei mõjuta maali.Palun mõista. 4. Kallis ostja, kui te ei ole rahul meie tooted ja teenused, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet.Me püüame oma parima, et lahendada probleem, ning vastavad teile.See on meile väga oluline, tänan teid teie mõistmist. 5. [Vihje]: Vaik teemandid ei ole söödavad, palun ärge lubage lastel mängida, et vältida õnnetusi, nagu neelamine. 6. Täname, et olete tulemas ja millel on imeline päev.

Märksõnad:Sylvion Ristpistes, Sest Siil Maja, Teemant Värvi, Auto šabloon, Teemant Värvi Komplekt, Diamond Jaanalind, 5p Hiina, 5d Diy Diamond Erilist, Ristpistes Raha, Siil Maja.

Vorm Üksik
Materjal Vaik
Stiil Euroopa ja Ameerika Stiilis
Muster Tüüp Loomade
Brändi Nimi YI SÄRAV
Värvide arv 30-45
Päritolu CN(Päritolu)
Väline Pakend Värviline Karp
Kasutamine Maalid
Teemant Kuju Ruut
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Raam No
Kleepides Ala Täielik

Kirjutage arvutus!

DIY Full Ring Diamond Maali Siil Diamond Tikandid ristpistes Raha Täis Square Diamond Mosaiik Maja

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted