KS Pusle 3000 Töö San Francisco Harbor Lights Lind Maja Pere Mängud, Puzzle Mosaiikpildi Haridus Mänguasjad Täiskasvanud Puzzle

€31.84

Saadavus: On laos

m173888

KS 4000 PARÇA PUZZLE

El-eye koordinasyonunu da arttırır.

Bilişsel yeteneği arttırır, konsantrasyon, mootor ve probleem çözme becerilerini geliştirir.

Yapboz, hem yetişkinlerde hem de çocuklarda dikkat süresinin uzatılmasına yardımcı olabilir.

Kullanışlı tasarım

Yetişkin Puzzle

Sinine papp, canlı renkler.El yapımı bıçakları sayesinde birbirinden farklı parçalar

Ks puzzle'lar sinine papp-ile üretilmiştir.

Karton baskı ve kesim kalitesi ile keyifle puzzle yapmanızı garanti eder

uzzle yalnızca eğlenceli değil aynı zamanda eğiticidir.Bilişsel yeteneği arttırır, konsantrasyon, mootor ve probleem çözme becerilerini geliştirerek kişiyi üretmeye iter.Konsantrasyon, tüm zeka oyunları için gereklidir.Bu nedenle yapboz, hem yetişkinlerde hem de çocuklarda dikkat süresinin uzatılmasına yardımcı olabilir.

Vedu 1. Me ettevalmistamine ja dispacting teie tellimuse, 3-10 päeva pärast Moobo.ee kontrollib makse 2. Me laev on kõik tellimuse kaudu CAINIAO saate kontrollida ligikaudset aega esitamise paketid oma riik, meie tarne kaardil. 3. Ära unusta tähele, et seal ei ole laevaliini kulud, kuid meie väärtustatud kliendid vastutavad täiendavaid tolli lõivude, tollimaksude ja maksude impordiks teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Tarne Te saate vaadata levitamise aeg oma riik ülaltoodud kaardil.Kui teil on vaja mis tahes muud teavet, palun võtke vabadus et jõuda meie meeskond.Tagastamine ja Vahetamine 1. RNA Online, garanteerib, et kõik tooted, et me ei tekitaks, on tugev kvaliteedi kui me lubanud.Meie kvaliteedi kontrolli osakond kontrollib teie toote kaks korda enne me laeva pakett.Sa ei saa mingit kvaliteeti vead. 2. Me loodame, et te nautida oma shopping aga kui sa ei ole õnnelik, see on kvaliteet kitsikus, siis on võimalik tagasi toote supersession või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust enne tagastamist esemed.Siiski, meie hinnatud klientidele tuleks aru, et nad vastutavad kõik laevandus tasud ja toote, et te olete saanud, ei tohiks kasutada. 3. Tagasimaksed ja tagastab võivad töödelda ainult siis, kui abikõlblikud esemed saadetakse tagasi, kasutades sobivat meetodit.Kui teie tagasi saadetakse pärast 30 päeva ajakava või ilma pakkimine tõsta, on meil kahju, et me ei saa tagasimakse või saatke kaup tagasi teie Tagasiside 1. Kui olete rahul oma shopping palun võta hetk ja jagada oma rahulduse ja positiivne tagasiside.Kui te jäta meile kommentaar ja andke tähti me teile väga tänulik.Me armastame oma klientidele kallilt, ja teie tagasiside on nii abivalmis, et meil parandada end. 2. Kui te ei ole rahul meie üksused, palun ärge andke meile halb tagasisidet otse (Oma kahetsusväärne tagasiside teeb haiget meile sügavalt) siis palun kirjuta meile.Oma muredest me kindlasti annan teile copacetic lahendus ja sind 100% rahul.Võtke Meiega ühendust, saatke meile oma küsimuste või probleemide ja me anname sulle abi, mida vajate.Kõik e-posti või sõnumid on vastas 24 tunni jooksul.

Märksõnad:Las Puzzle, Suur Puzzle 1000, Kingsong S18, Puit Puzzel, Laste Haridus, Arengulised Haridus Mänguasjad, Keerulise Puidust Puzzle, Puzzle 5000 Osad, D Maja, Bosch Pusled.

Sugu Unisex
Brändi Nimi KS
Sertifitseerimine PUUDUB
Päritolu SM(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

KS Pusle 3000 Töö San Francisco Harbor Lights Lind Maja Pere Mängud, Puzzle Mosaiikpildi Haridus Mänguasjad Täiskasvanud Puzzle

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted