Sushi Chef Decal Toidu Restoran Kleebis Plakatid, Vinüül Seina Kleebised Pegatina Decor Seinamaaling Sushi Kleebis

€7.05

Saadavus: On laos

m173935

Kallis Sõber, tere tulemast minu poodi.Kaup on hea kvaliteediga .Ja kõik, suurus ja värv on laos.Pls donot muretsema midagi.

Wall Art Decorati Vinüül Decal Kleebis Paigaldada Area : kleebised võib rakendada kõik siledad pinnad, näiteks Seinad, Uksed, Aknad, Kapid, Plast -, Metall -, keraamilised Plaadid jne. - Ilma palju vaeva ja kulu saab kaunistada ja stiili oma kodu. - Kohaldades kleebised kohta konarlik pind on natuke raskem. - Värvid võiksid olla veidi erinev, sõltuvalt teie monitori seadistusest. - PALUN märkige Märkus postkasti infot OMA VÄRVI VALIK (leiad värvi all pilt punkt) kui sa maksavad punkt, IGA OBJEKT ON UNIKAALNE, EI ole VÕIMALIK LEIDA KAUPLUSTES, SEE ON AINULT ÜKS TAHKE VÄRVI, TEIST VÄRVI SEES ON VÄRV OMA SEINA, SEE NÄEB välja NII ROHKEM JAHEDAM ELUS !!!Suurus, mis näitab, et pilt on natuke suuremad, mis näitab, eesmärk !!!Muidu värv on näidatud oksjoni saadetakse.

60480 Kui soovite mitu toodet, nagu see ,palun kliki pilti, nagu allpool.

Märksõnad:Jaapani Kunst, Raami Sushi, Sushi Seina, Kangas Sushi, Jaapani Värvi, Restoran Sushi, Jaapani Plakat, Decor Jaapani, Canva Köök, Plakat Samurai.

Stiil Kaasaegne
Mudeli Number Sushi 017
Teema PORTREE
Spetsifikatsioon Single-piece Package
Stsenaariumid SEINA
Brändi Nimi DCTAL
Materjal Plast
muster Lennuk Seina Kleebis
Päritolu CN(Päritolu)
Liigitus Sest Kivi

Kirjutage arvutus!

Sushi Chef Decal Toidu Restoran Kleebis Plakatid, Vinüül Seina Kleebised Pegatina Decor Seinamaaling Sushi Kleebis

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted