Trükitud silk segu puuvillane riie, abstraktse mustriga, sinine, punane, kerge õhuke õhuke, õmble top, särk, kleit,käsitöö laevatehase

€5.65

Saadavus: On laos

m174332

Materjal: 50%siid, 50%puuvill

Värv: nagu pildid

Laius: 135cm

Kaal: 60g/m

Sobivus: top, särk, kleit, seelik, pluus, käsitöö

Venitada indeks:

√mitte-veniv

veidi veniv

üsna veniv

veniv

Raskusega indeks:

õhuke

√Kerge

õhuke

mõõdukas

paks

Paksus indeks:

õhuke

üsna õhuke

√kerge õhuke

nr õhuke

Pehmust indeks:

skulptuuri

Veidi skulptuuri

mõõdukas

√pehme

Hooaeg sobivus:

√kevad

√suve

sügis

talv

Kui ma esimest korda nägin seda kangast, ma olen raske kirjeldada, mis tunne see annab mulle.Abstraktne, värvikas prindib näitab mulle mõistatus mõttes, aga mulle meeldib see.See on silk segud puuvillane kangas, see on väike õhuke ja pehme.Ja see on kaks värvi, üks on sinine toon, teine on punane toon.Ma arvan, et see on väga sobiv teha särk, ei pea enam kaunistamiseks.Laadi värvikad pildid on nii moes ja stiilne.Kaks värvi, kaks valikut, mis on teie lemmik?

*Palun meelde tuletada, et tegelik värv võib mõista erinevaid pilte, sest kaamera, valgus ja jälgida...,mis ei peaks olema põhjus, miks mitte-positiivne tagasiside.

Märksõnad:Sintepon Puuvillane Kangas, Cartoon Riie, Suur Kokkuvõte Prindi Riie, Laevatehase Riie, Organza Kangast, Puuvilla-siidi Segu Kangast Uk, Riie, Siid Puuvill Kangas, Polka Dot Puuvilla-siidi Segu Kangast, Abstraktne Prindi Riie Graafika, õhuke Kangas.

Tüüp Kangas
Toote Tüüp Orgaaniline Kangas
Funktsioon Vett hülgav
Technics Kootud
Materjal Siid / Puuvill
Stiil Tavaline
muster TRÜKITUD

Kirjutage arvutus!

Trükitud silk segu puuvillane riie, abstraktse mustriga, sinine, punane, kerge õhuke õhuke, õmble top, särk, kleit,käsitöö laevatehase

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted