Tüdrukud Ujumine Merineitsi saba Monofin Käpp Merineitsi Kostüüm Cosplay Laste Ujumistrikoo Fantaasia Beach Bikiinid

€15.07

Saadavus: On laos

m174476

Parim Kingitus Tüdrukud

Iga tüdruk on merineitsi printsess unistus.Parim sünnipäeva kingitus väike tüdruk, kes on merineitsi unistus, et võite teha oma unistus teoks!Ka meie PrettyGirl on Merineitsi Saba Komplekt on väga armas ja ilus, täiuslik 1. Merineitsi teema basseini poole 2. Suvel ujumine ja surfamine 3.Pildistada beach puhkus 4. Talve nautida kuuma kevadel või sauna

Pakett nimekirja

5TK: 1 * Merineitsi Saba Kleit + 1 * Rinnahoidja + 1 * lühikesed Püksid + 1 * Vanik + 1 * Kaelakee 10TK: 1* Merineitsi Saba Kleit + 1* Rinnahoidja + 1* lühikesed Püksid + 1* Vanik + 1* Käpp Monofin + 1* Kaelakee + 1* Käevõru + 1* Ring + 1 Paari Kõrva Klambrid Pange Tähele: Me saame näha ilus kolmemõõtmelise efekti piltide peal, sest väike tüdruk kandis ujumistrikoo ja saba käpp.Nii et see on recommeded, et käpp koos.Ka käpp aitab ujuma, suurendada suu jõudu ja säilitada keha tasakaalu.

Suurustabelit

Kvaliteet kangas on kõrge elastsus jaoks mugav seljas, saab valida suuruse järgi lapsed kõrgus.Näiteks, kui teie laps on 131-140cm, kõrgus, saate valida 140 Suurus.Q1 = Suurus Q2 = Saba Pikkus Q3 = Saba Vöökoht Q4 = Saba Hip Q5 = Recommeded Kõrgus

Kuidas Kasutada

1. Swimmable Kui panna Monofin käpp selles saba 2. Walkable, sest allosas merineitsi saba on õõnes välja 3. Põhja merineitsi saba võib olla Suletud Nupud 4. Pool merineitsi saba saab avada lukuga 5. Õrnalt käsi pesta merineitsi saba, tõrjudes liigne vesi õrnalt läbi.Seejärel riputada kuiva merineitsi ujumistrikoo.

Turvalisus Meeldetuletus

Et tagada ohutus, kui lapsed kannavad merineitsi saba käpp ujumiseks, nad peaks alati kaasas olema täiskasvanud.

Umbes Saadetis

Me saadame välja korraldusi jooksul 3-5 tööpäeva jooksul.Tarneaeg varieerub vastavalt erinevate riikide ja mõjutavad ilm, riigipühadel ja nii edasi.Kui te ei saa, et eeldatav aeg, palun võtke meiega ühendust.

Umbes Tööaeg

Tänu eri tööaja igas riigis, tekib viivitus side, kuid sõnumid on vastas ühe tööpäeva jooksul.Kui teil on mingeid küsimusi toodete, vastake võtke meiega ühendust.Püüame teile pakkuda Parimat klienditeenindust.

Märksõnad:Sest Ujuda Merineitsi Saba, Tina Kleidid, Misaki Padi, Kui Littl Merineitsi, Ujumistrikoo Naistele, Ujumisriided, Lego Ninja, Murdarv Marvel, Naiste Aluspesu, Naiste Rinnahoidja.

Allika Tüüp Film & TV
keyword3 merineitsi printsess kleit unistuste merineitsi partei kleit
Komponendid Kleidid
Toote Tüüp Komplekti
Erilist Kasutada Kostüümid
keyword1 lapsed laps swimmable merineitsi saba tüdrukud
Sugu Tüdrukud
keyword4 naiste ujumine ülikond Supelrõivad Komplekti trikoo Kleit
Tegelased merineitsi
keyword2 väikesed tüdrukud merineitsi kostüüme lastele laste ujumine
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Tüdrukud Ujumine Merineitsi saba Monofin Käpp Merineitsi Kostüüm Cosplay Laste Ujumistrikoo Fantaasia Beach Bikiinid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted