Lühinägevus Lugemise Aspherical Vaik 1.61 Selge Retsepti Lens Anti-Sinine Valgus Katkesta Optiline UV-Anti-Reflective Kate objektiivi LM61FL

€21.05

Saadavus: On laos

m17616

* Me ei saa progressiivne objektiivi kohta 1.61 sinine lõikamine objektiiv nüüd soovin, et sa aru saad. * Lõõtsa neli tingimused kulu eriti suur!Võtke kindlasti ühendust meie töötajad enne tellimuse!!!Me muutus kogusumma pärast võite kinnitada. 1) Kera >-6.00 2) Silindri >-2.00 3) Kera >+6.00 4) Prisma MÄRKUS: Meie hind on mõistlik tehase hinna, kokkupanek läätsed on tasuta, kui ostad raami ja klaaside meilt.

Me tungivalt soovitatav, et sa saad silma eksam iga kahe aasta jooksul või sagedamini, kui te märkate, et teie nägemine on muutunud.A.Miks uue retsepti läätsed mõnikord paneb meid end natuke ebamugav? 1. Võrreldes vana klaasid, elektrilised oli muutunud.Nii et, kui kliendid kannavad uued läätsed, nad võivad tunda end veidi uimane või silmad end ebamugavalt. 2. Vanad prillid on välja kuju pärast kaua aega kasutada.Cutomers võib end natuke ebamugav, kui nad seljas uue paari prille, sest kliendid olid kasutanud ei ole õige kuju vana prillid. 3. Kui kliendid kasutada seljas sõltumatu nina pad prillid, nad võivad tunda end veidi ebamugavalt, kui nad võta kandma uue paari prille ühendatud nina-padi. 4. Võib-olla vale läätsed oma endiste prillidega mõju sa ei ole mugav, kui kannad uusi õige võimsus läätsed. 5. Kui optometrist teile pakkuda ei ole täpseid andmeid optiline retsepti (Rx), see teeb ka enesetunde korral, kui kannad uute prillidega.B.Saab retsepti läätsed tagastatakse?Kuna kõik retsepti läätsed tuleb töödelda vastavalt klientide vajadustele, ei saa neid müüa teise aja.Nii, retsepti läätsed ei ole võimalik tagastada ainult siis, kui nad on kvaliteediga seotud probleeme.C.Kas ma saan kasutada kontaktläätsede retsepti, et prillid?Vabandame,kontaktläätsede Rx saab kasutada ainult kontaktläätsed.

1. me aktsepteerime järgmisi makseviisid: cridet kaart; moneybooker;T/T;lääne-liidu.

2. Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

3. Ostja on vastutav kõigi maksu-ja/või kohustus tasuda nende riigi poolt.

Me ei toimeta kaupade pühapäeviti!

Me ei toimeta kaupade ajal Hiina Pühade ajal, kuid saadame kauba väga kiiresti pärast puhkust. (meil on teate kodulehel)

1.Kõik tellimused lähetatakse kasutades kullerpostiteenuse ja lähetatakse jooksul 1-2 tööpäeva jooksul pärast tasumist.

Jälgimise Numbri saadetakse teile e-posti teel pärast seda, kui teie tellimus on lähetatud.

Kui te ei saada Jälgimise Numbri e-posti hiljemalt 7 tööpäeva jooksul kinnitada, maksmine, palun kontrollige oma rämpsposti kausta ja siis võtke meiega ühendust.

MÄRKUS: Palun võimaldada 5-9 tööpäeva teie saadetise kohale jõuda.

2. Kui soovite saata poolt Hiina Post Air Mail, tellimusi lähetatakse jooksul 1-2 tööpäeva jooksul pärast tasumist.

MÄRKUS: kauba Eest on väiksem kui kullerpostiteenuse,kuid ei ole Tracking Number.Palun lubage 12-24 tööpäeva teie saadetise kohale jõuda.

1. Kui te ei ole oma ostuga rahul, võid vahetada ka objekti.Ostja on vastutav kõikide täiendavaid laevandus tasud.

2. Ostja peab võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul pärast sünnitust, kui nad soovivad vahetada vigane või valesti veetud esemeid.

Pange Tähele: Me ei hõlma kõiki kaupu kahju eest, mis pärast kasutamist või tulemusena vee kahjustusi.

Peaks tagastab vaja:

Samm 1) võtke meiega Ühendust Alibaba.com's sõnumikeskuse

Samm 2) Anda nii palju üksikasju kui võimalik probleemile sul on

Samm 3) Loa tagasi punkti, väljastatakse

4. etapp) Tagasi toote kokkulepitud vahetada või tagastada

Me anda positiivset tagasisidet, kui makse on laekunud,Et edendada tervislikku Ali ühenduse,me loodame, et te teete sama meil.Me soovime, et te mõista, et me hindame klienditeenindus tohutult.Kui teil on mingeid rahulolematus,palun andke meile võimalus lahendada probleem enne, kui jätta meie negatiivset tagasisidet.Oleme kindlad, et seal on alati lahendus ja me kindlasti ei taha halba tagasisidet, et kui tehing lõpeb.

Q:Kuidas ma maksta oma osta?

A: me aktsepteerime järgmisi makseviisid: credit card; moneybookers;T/T;lääne-liidu.

K:Kui palju maksab laeva, et minu riigis?

A:saatmise hind sõltub vedaja valida ja kokku kaal kaupade selleks, transpordi maksumus on rohkem kui üks hea üks, et on odavam kui kaupade eraldatud eri tellimusi, nii et soovitame osta rohkem kui üks hea üks, et säästa laevaliini kulud, meil on palju ilusama tarvikud nagu juhul ja kott, palume teil külastada, kui te neid vajate.

Q:kas On olemas jälgimise Numbri minu punkt?

A: Jah, me laeva iga, et nende Tracking Number, saate vaadata saadetise staus vastaval veebilehel.

Q:Kas see toode tulevad jaemüügi pakendis?

A: Meil on deklareerinud pakkimine üksikasja kirjeldus iga toote kohta, palun seda kontrollida, aitäh!

K:ma olen edasimüüja,ma tahaksin osta mitu tükki oma toote, mida on hulgi hind?

A: Tere,täname oma uurimise, kui te soovite osta suures koguses, saatke palun e-posti, meile, me anname teile parima hinnaga, tänan!

Märksõnad:9hl Naiste Jope, 36 Värvi Geeli Komplekt, Seljakott Nike Fit, Alarm Laulud Naljakas, Alumiinium Ramekins, Seljakott Ema Bebe, Ai Väljas Ruuter, 7 Markeri Pliiats, 7 Tolline 40 Pin-auto.

Läätsede Optilise Atribuut Anti-reflective
Retsepti Kinnitus Palun jätke retsepti või võtke meiega ühendust
PD Nõuded Vaja Kokkupanemist
Sugu MEHED
Päritolu CN(Päritolu)
Võimsus pluss, miinus
Läbimõõt 72mm, 70mm
Brändi Nimi muaa
Fitable Raam Lühinägevus, Lugemine, Arvuti
tarneaeg 7 tööpäeva/kaamera seadistuste Kohandamine 14 tööpäeva
värv Läbipaistev(Kristall)
Kate Sinine lõikamine/UV400/HMC(Raske Multi Coating)/Anti-reflection)
Läätsede Materjal Polü Stüreen
Mudeli Number 1.61 Indeks Sinine lõikamine Objektiiv

Kirjutage arvutus!

Lühinägevus Lugemise Aspherical Vaik 1.61 Selge Retsepti Lens Anti-Sinine Valgus Katkesta Optiline UV-Anti-Reflective Kate objektiivi LM61FL

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted