Samsung M10 S20 M30S M40 A2Core A10E A20 A30 A40 A50 A60 A70S A80 Juhul Kõvast Plastikust Pehmest Silikoonist Hübriid Armor Seista Kate

€3.26

Saadavus: On laos

m17771

Toote Kirjeldus>>> 1.Uue Brändi Kõrge Kvaliteediga Telefoni juhul 2.Top Kvaliteet, Madal Hind, 3.Kaitseb telefoni mustuse, kriimustuste, menetluse algatamine ja šokk 4.Anda reaalse pildi saamiseks edasimüüja! 5.Ülevalt 2 tk on eelistatud ,ja saada nii palju kui 10% allahindlust 6.Palun anda 5 tähte tagasisidet, kui te satisify meie tooted, siis see on meie jaoks väga oluline ,kui teil on mõni küsimus , palun võtke meiega ühendust , me teenib teile Moobo.ee .Meie teenused>>> 1, Fast Shipping 2-5 Päeva + Õigeaegselt Sooja Vasta + Positiivne Suhtumine; 2, Kiiresti Probleem Lahendada Iga Kliendi jaoks; 3, Tilk Laevandus Toetust!Segatud Värv Toetust!Hulgi-Toetada! 4, vene Sõbrad, Palun jätke oma TÄIELIK NIMI, et saada pakk Logistika: 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO / FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4 teemad on laeva EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, tehniline ülevaatus riikide võtab vaid 3-7 päeva tööpäeva jooksul;.Õhu Posti vaja umbes 10-25days jõuda, et enamikus riikides, kuid Brasiilia, Venemaa, Türgi millalgi aeglustab mre kuna kohalik postkontor ja kohandatud. (välja arvatud juhul, puhkus)

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul 30 das tasumisest, siis palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Vedu:

1 Enamik tellimusi lähetatakse välja 2-5 tööpäeva jooksul peale makse kinnituse.Kui on mõni erand, me hoiame teil postitatud jättes sõnumi.

2 Kui kauba kätte, palun kontrollige, kas pakend on rikutud ja kaup on OK.Kui on katki, mis on põhjustatud veose kohta, palun võtta foto ja küsi kuller alla kirjutama.Me aitame küsida hüvitist teile.

3 Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne pakkumise/osta.

Tagasiside:

Me oleme aus müüja Moobo.ee.Kõik meie esemed on pärit Hiina ja kõrge kvaliteedi.Kui teil on mõni probleem, pärast saada toodete, palun võtke meiega kohe.

Tagasiside on meile oluline, palun võta aeg lahkuda positiivset tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Me guarentee teha sama teile.Tänan, et andsite meile võimaluse teha asju õigesti poolt hea suhtlemine.

Märksõnad:26650 Omanik, Samsung Galaxy A10 Juhul Superman, Aku Elektriline Pihusti, Mi5 Vaadata, 4 Akut, Protector Xiaomi Mi Band 5, 6 Aaa Patarei Hoidja, Juhul Papagoi, Juhul, Kino, Digitaalne Vaadata Xiomi.

Ühilduva Samsung Mudel GALAXY M20
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi Glorldty
Disain Tavaline
Funktsioon Mustuse-ja vastupidav
Omadused TPÜ+pu
Tüüp Paigaldatud Kohtuasjas
Ühilduva Brändi Samsung

Kirjutage arvutus!

Samsung M10 S20 M30S M40 A2Core A10E A20 A30 A40 A50 A60 A70S A80 Juhul Kõvast Plastikust Pehmest Silikoonist Hübriid Armor Seista Kate

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted