HUANANZHI X99-F8 Emaplaadi koos 512G SSD Protsessor Xeon 2678 V3 CPU Cooler RAM 64G(8*8G) DDR4 REG ECC GTX1660 6G videokaart

€848.22

Saadavus: On laos

m177825

Tootja (HUANAN company) avaldused

>> Erinevad, tootepartii, meie emaplaadid võib ilmselt on veidi erinev disain, näiteks eri värvi mälupesasid, eri asendis ja värvi SATA pordid, erinevate emaplaadi versioonid jne,.....Nad ei ole ühtegi funktsiooni erinevus.Pls mitterahaliste valitsevad, HUANAN firma ei tee mingeid etteteatamata.

WUSON poe avaldused

1: Milline pakett?

HUANANZHI X99-F8 LGA2011-3 emaplaadi+SATA kaabel+metallist tagasi shield+draiveri plaat+kasutusjuhend+PROTSESSOR Intel Xeon E5 2678 V3+8*8G DDR4 2133 ECC REG+512G NVMe SSD+6 torud cooler+GTX1660 6G GDDR5 videokaart

>> Kõik kallid vene ostjad: ükskõik, mida regulaarselt laevandus meetodid on teil valida, millal teha, et, me oleks pakkida kõik tooted kokku ja laeva neid ePacket see koroonaviirus puhangu raske aeg praegu.Ühelt poolt, see on osutus, et ePacket on teha paremini, see raske aeg; teisalt, meil ei ole vaja eraldi pakkida tooteid mitmes paketid raskuse tõttu piiratud.

Custom-made teenus kättesaadav, pls võtke WUSON poodi, kui teil on nende nõuete allpool:

>>Ma tahan asendada mõned tooted selles emaplaadi combo, näiteks asendada protsessor 2690 V3/2680 V3/2660 V3 jne., või vahetada videokaart koos mõned teised, nagu RTX2060/RX580 jne.

>>Ma tahan lisada mõned rohkem tooteid see combo, nagu HDD/PSU jne.,

>>Ma tahan kustutada mõned tooted selles combo, nagu video kaart jne.

2: Miks on see parem, et ostjad saaksid tulistada video lahtipakkimine, kui nad saavad oma pakke?

>> Mõned ostjad ütles, et seal on toote kadunud, kui nad avasid oma pakette, siis näitas meile mõned pildid, aga pilte ei saa tõestada, midagi kui kõik teavad, parimaks tõendiks on lahtipakkimist video, nii et pls kas see, mis aitab palju, kui teil juhtub olema sama olukorra üle, WUSON pood ei ole nõus, pildid on tõendeid!!!!!Täname teid mõista.

3: Kõik tooted on testitud enne shipping?

Jah, WUSON pood on 3 tehnilised meeskonnad katsetamiseks igal tööpäeva jooksul, et saaksime 1000000% garantii, et kõik meie tooted töötavad hea enne saatmist läbi meie laost.

4: Kuidas on tooted, mis on pakitud, on neid intactly tarnitud?

Fristly, WUSON poe kohad CPU emaplaadi pesa, wrapid mälu baarid mullid ja asetab need emaplaadi originaal kast; Teiseks, WUSON poe wrapid emaplaadi palju mullid ja asetatakse see originaal kast; Kolmandaks, WUSON poe wrapid emaplaadi originaal karp koos mullidega, siis paneb see papp kasti.Seega oleme me kindlad, et öelda, tavaliselt kõiki meie tooteid saab intactly tarnitud.

5: Kas kõik paketid tuleb kindlasti tarnitud aja jooksul, mis on sätestatud Moobo.ee?

Kindlasti mitte.Kõige immateriaalne asi on transport, enamik maatükke saab üle ettenähtud aja jooksul, kuid keegi ei saa garanteerida, et kõik maatükid saab tellida tähtaja jooksul, mõnikord mõned maatükid on hilinenud loetletud põhjused nagu halb ilm/puhkus/post office staabid strike/kohandatud kliirens viivitus jne.Vahel ei ole mis tahes põhjusel.Pls vaadake "tarneaeg väljakuulutamine" alla.Nii et pls mõelda, enne kui teha et, nii kaua, kui te teete tellimuse, mis tähendab, et te saate aru, kõik eespool nimetatud.

6: Kas ostjaid on vaja saata tooteid tagasi, kui nad dont töö või tööta?

WUSON store ei paku 100% - tõeline garantii, ja meil kõigil on õigus otsustada, kas ostjaid on vaja saata tooted meile tagasi või mitte.Kuid see ei tähenda, et meie tooted on usaldusväärsed, tegelikult, nagu me riigi kinnitus, 3 eespool, me rangelt testida KÕIKI meie tooteid enne shipping ilma igasuguse kahtluseta , et tavaliselt suur enamus ostjaid on rahul meie toodete ja mõned neist on saanud meie püsiklientidele.Lisaks , vastavalt sellele, mida me enne kogenud , paljud meie tooted, töötas hästi pärast seda, kui nad saadeti tagasi ostjate poolt, kuid nad ei tööta, kui ostjad harjunud, et on pertty imelik, veelgi enam , mõned ostjad saadetud meie tooteid tagasi ilma mingit täiendavat kaitset, nad lihtsalt panna meie emaplaadid originaal kasti, siis pane box e-kirja kott ilma mull kaitse (paljud ostjad teavad me wrap meie emaplaadi ja kasti palju mull ning panna meie emaplaadi originaal kasti väline pappkarp ), kuid tooted veel töötas trahvi pärast pikka reisi , ma arvan, et meil ei ole vaja selgitada, liiga palju seda .

>> Kui meie toodete dont tööd minut, kui ostjad saavad neid või nad lõpetavad töötamise poole aasta jooksul alates ajast, ostjad teevad, et vastus on 100% JAH .Eriti ajal, kui ostjad lihtsalt saada neid ja alustada testimist .

WUSON pood on kõigil õigus küsida ostjate tagasi toodete kohta, kas vahetada või tagastada.

>> Kui meie toodete töötamast, pärast seda on olnud kasutusel juba üle poole aasta, vastus on ebakindel .WUSON pood oleks hinnata tooteid seisund esimese tõendite kohaselt ostjatele pakkuda, siis teha otsus, kas me peaksime ostjad saata see tagasi või me otse saata veel üks välja.

Kallid kliendid, kui te teete, et vähemalt WUSON kauplus, see tähendab, et sa 100% nõus, need avaldused üle.

Kkk (uuendatakse pidevalt)

1: Milline on emaplaadi versioon?

Emaplaadi versioon ei ole alati sama tootja oleks uuendada iga nüüd ja siis, nii emaplaadi versioon muutub aja jooksul, mis on tingitud erinevatest tootepartii.

Märksõnad:Emaplaadi X99, Amd Ryzen, Xeon Protsessor, Xeon, Huananzhi X79, 2011 V2, X99, Emaplaadi Tk, Ddr4 Ram, 1 Tb Ssd.

CPU Tüüp INTEL
Päritolu CN(Päritolu)
Kiibistik Intel X99
Brändi Nimi huananzhi
Testitakse Enne Shipping JAH AIDA64 aastal WIN7
Koos CPU No
JÄÄR 8*8G DDR4 2133 ECC REG
Graafika Kaardi Tüüp Mitte-Integreeritud
Punkt Seisukord Uus
Garantii 2 Aastat
Kujutegur ATX
Maksimaalne Operatiivmälu Võimsus 256GB
Kiibistiku Tootja INTEL
Mudeli Number x99
CPU Cooler 6 torud dual fännid
Mälu Pank 8 DDR4 DIMM
Pesa Tüüp LGA-2011-3
Kõvaketta Liides 8*SATA3.0; 2*M. 2 NVMe
ssd 512G NVMe SSD
Sadamad SATA
Dual M. 2 slots PCI-E NVMe SSD ainult
PROTSESSOR Intel Xeon E5 2678 V3
Külmik sadamate kogus 4
Taotlus Desktop
Mälu Tüüp DDR4
Mälu channel Neli
videokaardi GTX1660 6G GDDR5(mitu erinevat stiili, laeva juhuslikult)
Pakett Jah

Kirjutage arvutus!

HUANANZHI X99-F8 Emaplaadi koos 512G SSD Protsessor Xeon 2678 V3 CPU Cooler RAM 64G(8*8G) DDR4 REG ECC GTX1660 6G videokaart

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted