Naiste ladina tantsu kingad uue brändi tüdrukud naiste Ladie ' s ladina tantsusaal tango salsa tantsu kingad umbes 7cm konts hulgimüük

€9.49

Saadavus: On laos

m178860

1 Pildistamise inimese jalad on sümmeetriline, seda suurem suu andmed on ülimuslik. 2 Meede vastab suurusele ja suurus, tavalisel korda tuleks umbes sama, kui teil on suur deviatiom mõõtmise meetod ei ole õige või andmete viga. 3 Kõrge jalapealse, lai suu tüüp väetis, nagu erijuhtudel, ettepanekute valik suurem kui tavaline ühe õue.Samm 1 Panna oma jalad straightly ja otsustavalt,teha ring ümber oma jalgu.Samm 2 sirgjooneline vahemaa A ja B on sinu jalgade pikkus.Samm 3 lineaarne kaugus vahel, C ja D on jalad harki.4. samm Palun valida suurused vastavalt Sentimeetrites või Tollides !Palun tehke uuesti kontrollida, suurus tabelis eespool, et tagada õige suurus, tuleb valis.Kui lengthes c entimeters või tolli ) on ainsad kriteeriumid, et sa valida oma suurusele !Ja palun võtta arvesse, et seal on veidi 0.3 cm hälve suurus graafik ja reaalsed kingad.

Kvaliteedi tagamise Otsesed tootjad, mis on spetsialiseerunud tootmise kingi rohkem kui kümne aasta jooksul, palun olla kindel, samas shopping.Umbes lõhn, Sest vahetult pärast pakendi tootmise,väike platic/liimi maitse on normaalne nähtus,saab eemaldada pärast lühikest aega vabas õhus.Värvi vahe Pildid on lubanud, et olla 100% tulistada lahke,kuid forthe valgustus probleeme ja erinevaid arvuti ekraanid,lõplik ekraan võib olla erinev visuaalne värv diference,siis palun võtta arvesse seda värvi vahe.Suur, et Me oleme erisoodustused suurte tellimuste(tavaliselt rohkem kui 8 paari),võtke meiega ühendust ja me teenida teid paremini bulk hind.Umbes logistika USA: epacket 9-23 päeva muud riigid:Hiina Post Air Mail,15-50 päeva tavaliselt,et mõned riigid on aeglasem.

Veendunud, Kui olete rahul meie kaupade ja teenuste kohta,palun andke meile 5 punkti suure kiituse, meil jätkab tööd teile, et pakkuda kvaliteetset teenust id.Rahul Kui te ei ole rahul meie kaupade ja teenuste kohta,siis palun ärge kiirustage anda halb vaadata, võtke ühendust meie klienditeenindusega me teile esimest korda, et probleem lahendada.Tips 1 hindame sõnumid iga klient ja püüan oma parima, et aidata meie klientide jaoks mingeid küsimusi.

2 Aga palun tehke toetus aega differnce jaoks disfferent piirkondades ja riikides.

3 Kui teie tellimuse, kui on rohkem kui 8 paari,palun võtke meiega ühendust, ja me saame tsiteerin teid odavam hind ja loodan, et me saame luua pika aja ja stabiilne koostöö,mitte ainult üks kord.

Märksõnad:Kanna Protector, Naiste Sandaal, Pumba Naine, Kanna Kõrge, Padi Jalapadjandi, Kinga Naised, Padi Kanna, Kand Kinga, Kanna Naised, Kanna Pad.

Päritolu CN(Päritolu)
Kontsa Kõrgus Med (1 3/4" 2 3/4")
Sulgemise Tüüp Pits-Up
Sportlik Jalats Tüüp Tantsu Kingad
Sisetald Materjal Liimitud Nahk
Tase Praktika Professionaalne
Kanna Tüüp Õhuke Kontsad
Kinga Laius Keskmise(B,M)
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Mudeli Number 805
Välistalla Materjal Pehme Tald
Sugu NAISED
Avaldamise Kuupäev Spring2017
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Ülemine Materjal Satiin
Brändi Nimi HROYL
Teenetemärgid Lukk
Tants Kinga Tüüp Ballroom/Ladina Kingad
Vooder Lõuend

Kirjutage arvutus!

Naiste ladina tantsu kingad uue brändi tüdrukud naiste Ladie ' s ladina tantsusaal tango salsa tantsu kingad umbes 7cm konts hulgimüük

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted