120 tükki retro kõlar ripats tsingi sulam ripats DIY Euroopa stiilis ehteid teha 7230

€8.20

Saadavus: On laos

m17918

Meil on rahvusvaheline müüja Hiinast, tarneaeg mõnikord toimuma palju ebakindlad tegurid, nagu näiteks ilm, õnnetusjuhtumi -, pühade ajal, festivalid, osta fastigium jne.Kui teie pakk ei oleks saanud pärast oma kättetoimetamise aeg möödus, e-posti, meile esiteks, meil oleks pakkuda teile meie parim lahendus!

1. Me sõltume meie klientide rahulolu, et olla edukas.Me hindame iga kliendi.Seega, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline.

2. Kui olete rahul meie esemed, palun kinnitage kätte ja jätavad meid aktiivne tagasiside(Viis Tärni).

3. Kui kaup on mõni probleem.Me töötame teiega, et lahendada mingi probleem.Teile rahuldavat vastust.Palun ärge jätke meile neutraalne või negatiivne tagasiside.

4. Järgmise järjekorras, anname sulle parimad hinnad, allahindlus ja esitas päris kingitused

1.Nagative tagasisidet ei suuda lahendada probleeme,Side on sild inimeste meel ja maailm on alati ilus alusel sile side,nii et pls palun võtke meiega ühendust, kui toode on probleem.

2, Meil on ka värbamisel toodete distriuber alates üle maailma,pakume teile mõistliku hinnaga ja pls kinldy võtke meiega ühendust, kui olete huvitatud meie toodetest.Väike Jaemüüja või suur hulgimüüja on kõik teretulnud.

võid segada kõik esemed meie poest koos !

me võib ühendada merevedude kulusid teie jaoks

Tagastab:

Teeme oma parima, et teenida meie igale kliendile parim, mis me saame.

Tagastame teile esemed tagastatakse 7 päeva jooksul pärast olete saanud neid ükskõik mis põhjusel.Täielikku toetust antakse, kui kaubad on tagastatud nende algne seisukorras.

Kaup, mis on kahjustatud või puuduvad osad ei kuulu tagastamisele.

Ostjad vastutavad tagasi laevandus nõuetekohase pakendita.välja arvatud juhul, kui see on meie süü,loodan, et saate aru

Saades esemed, tagastame teile kohe.

Enne tagastamise esemed, palun veenduge, et te saada meie (müüja) return aadress ja kirjutada "kingitus", mis käsitleb toimetaja detail lehel.Palun kasutage regulaarselt postiteenuse ja saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me seda saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.

Märksõnad:Bluetooth-retro Kõlar, Kõlar Ripats 25, Kõlarid Kõlar 110, Ripats Kõlar 10, Kvaliteet Kõlar, Lahe Kõlar, Veerg Retro, Kõlarid Den Kõlar, Qsc Ripats Kõlarid, Kõneleja Seisab Hõbedane.

Materjal Metallist
Päritolu CN(Päritolu)
Metallide Tüüp tsingi Sulam
Stiil Trendikas
Võlusid Tüüp Muusikaline
Trahvi või Mood Mood
Toote Tüüp Amuletid

Kirjutage arvutus!

120 tükki retro kõlar ripats tsingi sulam ripats DIY Euroopa stiilis ehteid teha 7230

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted