3in 1 Juhtmevaba Laadimise Seista iPhone 12 11 X 8 XR Apple Watch 6 5 4 3 Airpods Pro Samsung S20 10W Kiire Laadija ja Dock Station

€15.18

Saadavus: On laos

m179684

[Hoia eemale suure hulga kaablite]: traadita laadija disain on parim lahendus korraldada oma andmete kaablid.Traadita laadimise seista, võib julgelt laadida mobiiltelefonid, Apple Vaadata ja AirPods.

Et võimaldada teil vältida probleeme erinevate laadimiseks kaablid, et elu on raske kasutada ja hoida oma töölaud ja öö tabel korralik ja puhas.

[Lai ühilduvus] Traadita mobiiltelefoni laadijaid ja vaata omanikud on ühilduv: AirPods Pro/2, iWatch 1/2/3/4/5/6/SE, iPhone 11/11 Pro/SE/X/XS/XR/Xs Max /8/8 Plus, Samsung Galaxy Samsung Galaxy Märkus 9/8/7/5, S20 /S10 / S10 Plus / S9 / S9 Plus / S8 / S8 Plus / S7 / M7 edge / S6 /edge pluss ja teised, et toetada Qi seadmed.

[Reguleeritav ja kokkupandav disain]: Meil on projekteeritud uus kokkupandav struktuur reguleeritav magnet metalli kandeplaat.Saate asetada telefoni horisontaalselt ja vertikaalselt vastavalt oma vajadustele.Saate naudi videot, muusikat kuulata või chat laadimise ajal, ilma et muretsema katkestamata. laadimise protsessi.

Kokkupandav, säästa ruumi, mida saab kasutada kodus, kontoris või reisida, väikesed, võid kergesti pane see oma kotti ning viia see koos teiega

[Sobib mobiiltelefoni puhul]: traadita laadimise alus toetab juhtmeta laadimist ja koore paksus on vähem kui 0,3 tolli (umbes 0,8 cm).

Enne laadimist palun võtta metallist juhul, magnet-tarvikud, mündid või krediitkaardi tagaküljel telefon.

[Kiiret traadita laadimine]: 10W kiire juhtmeta laadija annab USB-C kaabel teha laadimine stabiilsem ja kiirem.

Meil on varustatud kiire juhtmeta laadija, mida saab tasuta kõik mobiiltelefonid kõiki funktsioone.

Traadita laadimise alus sisaldab intelligentne temperatuuri kontroll, üle praegune kaitse ja ülepinge kaitse ette ohutuse kaitse oma varustus.

Kaheksa kaitse: metallist võõrkeha kaitse, ülemäärane kaitse, alapinge kaitse, ülepinge kaitse, ülem-kaitse, overtemperature kaitse, lühisekaitse, magnetvälja kaitse.

Ohutuse ja keskkonnakaitse :ABS keskkond-sõbralik tulekindel materjale, komponente, mis on kooskõlas ohtlike ainete kasutamise Piiramise standardid

Märksõnad:Airpods Pro Appl, Telefon Iphone Juhe, Etuit, Airpod Bluetooth, Apple Vaadata 6case, Kaabel Appl Vaadata, Charg Jaam, Apple Iwatch Docking Station, Airpod Appl, Kaabel Suntaiho.

Maks. Väljundvõimsus 10W
Päritolu CN(Päritolu)
Kvaliteedi Sertifitseerimise 3 ROHS
Funktsioon 2 3 IN 1 Juhtmeta Laadija iPhone ' i Jaoks
Funktsioon 3 Kiire Laadimine Telefoni Seista
Materjal Plast
Funktsioon 4 Laadija Airpods Pro Apple Vaadata Laadija Jaam
Kvaliteedi Sertifitseerimise 1 FCC
Suurus 150*70*22mm
Funktsioon 1 Traadita Eest Dock Station
Omadused Kaabel
Kaal 220g
Brändi Nimi Suntaiho
Kvaliteedi Sertifitseerimise 2 CE
Pistiku Tüüp Tüüp C
Komplekt Tüüp USB Kaabel

Kirjutage arvutus!

3in 1 Juhtmevaba Laadimise Seista iPhone 12 11 X 8 XR Apple Watch 6 5 4 3 Airpods Pro Samsung S20 10W Kiire Laadija ja Dock Station

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted