Leaf Type Kantavad Sukkpüksid Vibraator Kliitori Stimulaator Nähtamatu Bullet Vibraator Vibreeriv Sukkpüksid Naine Masturbator Täiskasvanud Sugu Mänguasi

€6.43

Saadavus: On laos

m182228

Leaf Type Kantavad Sukkpüksid Vibraator Kliitori Stimulaator Nähtamatu Bullet Vibraator

Vibreeriv Sukkpüksid Naine Masturbator Täiskasvanud Sugu Mänguasi

Spetsifikatsioon Kirje Tüüp:Kantavad Vibraator Kantavad tüüp,väga mugav kasutada Värv:Roosa/Lilla/Must Toote Suurus:L140*D75mm Net Kaal:94g Võimsus:4 tk LR44 patarei Veekindel:Jah Müratase: pakend ilma pilte ja sõnu seksi.Puhas:Pärast kasutamist,itr tuleks puhastada kohe ,sooja vett ja seepi saab puhastada

Toote Info

Kõik tooted on 100% bränd uus, toimiv ja kontrollitakse hoolikalt enne saatmist läbi.

Kõik tooted on valmistatud Meditsiinilise klassi materjali, 100% ohutus, ohutu keha (See on normaalne, et tunned kerget lõhna, kui esimene lahti, sest toode oli suletud pakendis kuud.Palun puhastage see ja kuiv, see loomulikult, lõhn kaob varsti.)

Umbes Pakend

Selleks, et kaitsta oma eraelu puutumatust, me garanteerime, et saada oma toodete ohutuks.Toode on pakitud must kott/kollane mull plastikust ümbrikus, et vältida kahjustuste transport.

Umbes Shipping:

1. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

2.TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.

Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal.

3. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse,palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.

Mida teha, kui toode on probleem?

Palun kasutage toodet vastavalt toote kasutusjuhendit esiteks, kui sa ikka ei saa seda kasutada, siis palun võta ühendust klienditeenindusega aeg, siis ärge avage vaidluse juures on, me usume, et suhtlemine on palju parem kui vaidlus.

Umbes Garantii

1.12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

Kohta Tagasisidet

Me eeldame, et kliendid on meie sõbrad.Loodame, et saab osta meilt rohkem õnne ja vähem muretseda.teie toetus on meile väga oluline, Palun ärge unustage, et jätke meid 5-Tärni tagasisidet.

Kui teil on muid probleeme , Klõpsake nuppu Help:

https://helppage.Moobo.ee/buyercenter/index.htm#centerhttps://helppage.Moobo.ee/buyercenter/index.htm#center

Märksõnad:Panti Koos Vibreerima, Pärisorjus Täiskasvanud Sugu Mänguasjad, Minu Sex Mänguasjad, Kliitori Vibraator Naistele, äratuskell Sugu, Sugu Mänguasi, Pall Klamber Sugu, Sugu Stroker, Masturb, Lelo Sugu Mänguasjad.

värv punane/lilla/must
Pakend Andmed Varjatud lahter
Toote Tüüp vibreeriv aluspüksid
Rõve Pilt No
Seksuaalse Alatooniga No
Protites Rihma Dildo
Funktsioon bullet vibraator Vibreeriv aluspüksid
Brändi Nimi YAFEI
Suurus L80*D45mm
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number YF-E063
Kauba Kvaliteedi Sertifitseerimise GS
Veekindel Jah
Tüüp Lamasid
Materjal Silikoon+abs
toote suurus L140*D75mmas näidanud
Taotlus Sugu Mänguasi Naistele
Neto Kaal Umbes 94g

Kirjutage arvutus!

Leaf Type Kantavad Sukkpüksid Vibraator Kliitori Stimulaator Nähtamatu Bullet Vibraator Vibreeriv Sukkpüksid Naine Masturbator Täiskasvanud Sugu Mänguasi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted