Jooga Sussid Jõusaal Non-slip Venitada Pehme balleti kingad Kuld/hõbedane/sinine Kasutada Võimlemine Fitness Jooga Kõht Naiste Tants Kinga

€4.18

Saadavus: On laos

m185089

Kallis sõber, tere tulemast minu poodi.Soovin teile head uudised siin.Meil on alati keskenduma, et pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid konkurentsivõimelise hinnaga ja püüab pakkuda esmaklassiline teenindus.Ja minu pood toetab tasuta tagastamine või vahetamine 15 päeva jooksul ilma põhjuseta, palun olla kindel, et osta.

Jooga Sussid Jõusaal Non-slip Venitada Pehme balleti kingad Kuld/hõbedane/sinine Kasutada Võimlemine Fitness Jooga Kõht Naiste Tants Kinga

Toote Tüüp: Pehme Ainus Balleti Kingad Materjal: Spetsiaalne Materjal Ülemine, Sees Puuvillane Vooder, Seemisnahast Tald Vanuserühm: Lapsed ,Tüdrukud, Täiskasvanud ,Naised ,Daamid Värv: Kuldne, Hõbedane, Roosa, Bule Laius: Keskmine, Kui Jalad On Lai või Lihav, valige Palun 0.5-1 Suurem Suurus.

Kuidas saan soodustust?

1、Kasutada kuldmünte maha arvata 2%, et hind 锛 2、Osta 2 paari kingi on saada ilus kingitus(väärt 1 dollarites); 3、Osta 3 paari kingi naudivad veel 5% allahindlust;

Oluline Märkus

1.Erinevates riikides on erinevad suurus viide standardile, siis palun vali suurus vastavalt teie täpse jalga pikk, palun võtke meiega ühendust esimesel kui te ei suuda otsustada. 2.Kui teie suu on natuke lai ja rasva, me tavaliselt näitavad, et valida 0.5-1.0 suurus suurem. 3.palun lubage umbes 0,3 cm(0.12-tolline) erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine. 4.Tavaliselt me saadame sulle Hiina suurus.(Ei ole Euroopa suurus)

SwanDancer pärineb Hiinast 1997. aastal. Sel ajal, paljud tuntud rahvusvaheliste tantsu -, jalatsi marki tuli Hiinasse otsima lepingu tootjate ja SwanDancer oli üks neist.20 aasta jooksul töötlemiseks mitmeid tuntud kaubamärke, mida oleme kogunud palju kogemusi mis toodavad kõrge kvaliteediga balleti kingad.Meie tehase pindala on laiendanud alates 300 ruutmeetrit praeguse 8,000 ruutmeetrit, ning töötajate arv on ka laienenud algsest 10 inimest, et praegu rohkem kui 300 inimest.Praegu teeme koostööd rohkem kui 100 professionaalne ballett rühmad üle maailma.Loodame, et toota parema kvaliteediga ja rohkem tasuv balleti kingad kõik ballet tantsijad maailmas!

Laeva aeg ja Kiiresti, et

Tavaliselt, oma tellimus saadetakse 72 tunni jooksul .Iga kiiresti tellida, Palun võtke meiega ühendust kiire shipping.

Kui kaua see toimetatakse?

Tavaliselt, USA, UK, Kanada, Austraalia ning enamik Euroopa riike on kiire (umbes 10-25days), Lõuna-Ameerikas,Lähis-Idas,Aafrikas on tavaliselt natuke aeglane(umbes 30-50days).Pärast veetud, saate jälgida paki järgmisel veebilehel (https://www.17track.net/en)

Ei ole rahul meie toode

Palun võtke meiega esimest korda, et anda meile võimalus mingeid probleeme sul on kohtunud oma töö või tooteid.Teie probleem saab lahendatud.

Rahul meie toode

Meil on tänulik, kui saab võtta 1 minut, et anda meile 5 star positiivset tagasisidet.

Q:Kuidas valida õige suurus ?

A:Seal on palju erinevaid suurus kaardid maailmas, palun meetme sa jala pikkus ja valida õige vastavalt meie suurus joonis.

Q:Miks on oma tooteid odavamalt kui teised?

A:Kallis sõber, sest meil on tants kinga tehases.Meie tooted on teile saadetud otse tehasest, ja ei ole keskel kaupmees kasumit teenida.Kuigi hinnad teistes kauplustes on suurem kui meie, kauba kvaliteedi kohta ei ole parem kui meil.

Q:Hulgi-ja tilk laevandus on nii tervitas?

A: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 5-10 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.

Q:kas ma saan kasutada kiiremini laevandus meetod, sest ma pean neile kiiresti?

A:Palun võtke meiega ühendust kiire shipping.Ja pärast regions:Russia,Australia,Janpan,Korea,Singapore,UK,France,Brazil,Spain,Netherlands,Canada,Ukraine,Belarus palun võtke meiega ühendust, kui soovite kiiremini shipping, Me oleme diskonteeritud hind teile.

K:ma kasutasin sama ID-ga sama aadress, et paljud esemed ühe korra või mitu tellimusi, kuidas nad vedada?

A:Tavaliselt kui selleks aega,ID,aadress on sama, siis me laeva neid koos ühe maatüki või kasti vaikimisi on, võtke meiega ühendust kui teil on vaja neid vedada seperately.

Q:Mis on su tagastamise & toetuse poliitika?

A:Me tavaliselt pakkuda täieliku toetuse vigastatud või defektiga tooteid.Kuid tavaliselt osalist tagastamist, allahindlust või isegi uuesti saata esemed muid väiksemaid vigu, tänu oma arusaam.

Märksõnad:Kleit Ladina-naised, Nahast Seemisnahk Tantsu Kingad, Kleit Ladina, Ballett Korter, Ladina Dancings Kingad, Ladina Tantsu Kingad, Schoenen Poppen, Sinine Jõusaal Komplekt, Kere Meeste Jõusaali Riideid, Schoenen Kindere.

ballett kingad Ballett Tantsu Sussid
Tase Praktika Edasijõudnud
Sulgemise Tüüp Elastne rihm
Päritolu CN(Päritolu)
Kanna Tüüp Korter
ballett kingad värv Roosa/Sinine/Kuldne/Hõbedane Ballet tantsijad kingad
Sündmus ballroom tantsimine zapatos de baile mujer
Sportlik Jalats Tüüp Tantsu Kingad
tantsimine Tüdrukud Childern Baleriin
Ülemine Materjal Ehitud Riie
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Vooder Puuvillane Riie
Stiil ballett kingad zapatos de baile
Kategooria harjuta ballett tantsu Tüdruk kingad zapatos salsa
Brändi Nimi yukigaga
Avaldamise Kuupäev Spring2019
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Sugu NAISED
Sobiv tants, laul ballett laul,Salsa naine kingi balleti tantsimine
Sisetald Materjal EVA
Mudeli Number A09
Kontsa Kõrgus Korter (0 1/2")
Tants Kinga Tüüp Pehme Balleti Kingad
Välistalla Materjal Pehme Tald

Kirjutage arvutus!

Jooga Sussid Jõusaal Non-slip Venitada Pehme balleti kingad Kuld/hõbedane/sinine Kasutada Võimlemine Fitness Jooga Kõht Naiste Tants Kinga

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted