2021 Viimane Võluv Kahvatu Roosa Pits Tee Pikkus Ema Pruut Kleidid, Pikk Varrukas, Paadi Kaela Pulmapidu Hommikumantlid Beaded Aknatiiva

€58.23

Saadavus: On laos

m186322

1 punkt ei sisalda ühtegi lisaseadmed nagu kõrvarõngad, kaelakee, pulmad loor ja crinoline petticoat (näita pilte).Pakkumine on kleit ainult! 3, Enne tellimist palun lugeda selle oksjoni hoolikalt ja küsida kõikidele teie küsimustele.Selleks, et saata sõnum, palun lingile "Küsi müüjalt" üleval paremas nurgas see nimekiri.Me vastame teie küsimustele 24 tunni jooksul.Kui te ei saa vastust palun saata uuesti. 4, värvi tegelik esemed võivad veidi erineda eespool pildid tänu erinevatele arvuti seadistamine, tänu oma arusaam. 5 suurust mõõdetakse käte, nii et see võib olla natuke sallivust (Umbes 1-3CM)

1. Transpordi maksumus: Klõpsake nupul"Laevandus ja maksmine"sakk toote andmed lehele, ja sa näed, kohaletoimetamise andmed.Saate arvutada laevaliini kulud, sisestades oma riik.

2. Aeg transiidi: Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetodeid.

3. Toote Töötlemise Aeg: töötlemise aeg teatud, et sõltub toote tüübist ja stock seisund.Enamasti töötlemise ajal võib olla 3 kuni 15 tööpäeva.

Teie rahulolu on kõige oluline meile.

Saabudes oma pakendi, me soovitame teil kontrollida ja veenduda, et kleit või riietus on tehtud standard suurus või kohandatud mõõtmised, et teie määratud.Proovige teie kleit või riietus nii kiiresti kui võimalik, ilma eemaldamine sildid, muutes või pesu kleit.Kui sa lähed tagasi või vahetada kleidid, riided või aksessuaarid, palun veenduge, et nad on oma algses seisukorras - unworn, pesemata, muutmata kujul, terve, puhas, tasuta lint ja juuksed ja siltidega, terved ja kinnitatud.

Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

Kallis, desses custom-tehtud Kõik need käsitsi õmblemine ja nad vajavad aega, transport, seal võib-olla natuke litrid/profileerimine/crystal/sulg/lilled kukkuda, see ei kuulu kvaliteediga seotud küsimusi, võtke palun selline, et seda mõista, mida me teeme teie jaoks parim, meil on sincerly loodan, et sa armastad seda, tänan sind nii palju!

1.Kruntimiseks või Sobivad Küsimusi

Nagu kõik meie kleidid on käsitsi õmmeldud ja kliendi vajadustele kohandatud ja valmis kleit võib erineda poolt umbes 1 tolli määratud lõpuni.

Tagamaks, et teie kleit on ikka sobib sulle ideaalselt, meie rätsepad on loodud kõik meie kleidid täiendavaid kangast õmblused, et lubada väike suurus muudatused tuleb teha lihtsalt.Kui te ei leia tooteid ei ole teile sobivad ja on küsimusi, võite meiega otse ühendust võtta.

2.Värvi Erinevuse

Erinevused värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi kaaluda, ekraan, valgustus, taust jne.Siiski, kui te arvate, et punkt saanud on valet värvi, palun võtke meiega ühendust, et näha, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik.

3. Tagasi Protsessi

Võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul saanud oma järjekorras.Lisada selgitus ja fotodega dokumenteerimist tagastamise põhjuse.Tagastab ei võeta ilma eelneva heakskiidu.

Kui me võtsime teie päringut, palun saatke punkt 5 päeva jooksul.

Toetuse tagastatakse teile Moobo.ee otse, tavaliselt on vaja 7-20 päeva

Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh!

kui teil on küsimusi,palun küsige enne,me vastame teile jooksul 24hours.

Märksõnad:Kleit Naine, Pruut Meeskond, Väike Hommikumantlid, Tina Kleidid, Quinceanera Kleidi, Valge Tee Pikkus Pulm Kleit, Pruut Kleit Sildid, Pruutneitsi Kleit Pikk, Eam Naised, Kokteili Kleit.

Laevandus Aliexpress standard shipping või kui taotlete
Kleidid Pikkus Tee Pikkus
Teenetemärgi Tiivad
Moe Element vintage
Brändi Nimi weilinsha
Toote Tüüp Ema Pruudi Kleit
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Sündmus Pulmapidu
värv Custom made
Pildi Tüüp Viide Pilt
Mudeli Number 4001064263401
Pak 1 Tükk
Tegelik Pildid No
Varruka Stiil Regulaarne
Suurus Custom made
Päritolu Hiina
Kangas 100% Polüester
Kanga Tüüp Pits
Tootmise aeg 10-15 päeva
Siluett ON-LINE
Varruka Pikkus(cm) Täielik

Kirjutage arvutus!

2021 Viimane Võluv Kahvatu Roosa Pits Tee Pikkus Ema Pruut Kleidid, Pikk Varrukas, Paadi Kaela Pulmapidu Hommikumantlid Beaded Aknatiiva

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted