Silikoon WC Wc Pintsli Lameda Peaga, Paindlik, Pehme Harja Harjased Kiire Kuivamise Seatud Omanik Puhastamise Hari WC Tarvikud 3

€2.86

Saadavus: On laos

m186941

Silikoon Wc Harja koos Wc Harja Hoidja Loominguline Cleaning Brush Set

Kirjeldus:

Wc-harja komplekt: Silikoon harjad on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS + silikoonist hari peas, anti-liim, lakk, nr mustuse võite lisada, harjased ja seega tagab idu-vaba tsoon.Wc harja pea on vett-tõrjuv, kaotades vaeva tilkuva.Valitud materjalid mis tagavad kvaliteedi ja pikaealisuse.Käepide on PP ja lisatasu silikoon wc harja pea on suurepärane vastupidavus.

Puhastus-aja kokkuhoid: Ergonoomilised käepidemed teevad puhastamise lihtsamaks ja vähendab puhastamise ajal.Mugavad, ei libise käepideme disain, pakk stabiilne ja vett hülgav paigaldus alus, siis on hästi ventileeritud.Lihtne ja ilus disain on kohandatud teie vannituba.Saab riputada see sileda seina või käimlamahuti, mille Õmblusteta konks.

Materjal: ABS+ TPR

Suurus:36.5 x 9.8 x 4.3 cm

Komplekti Kuulub:

1 x Wc-Harja

1 x Wc-Harja Hoidja 1 sätestatud Õmblusteta konks

Märksõnad:Null Dechet, Dušš Wc, Kate Wc, Räni Wc Harja Korter Wc, Parim Robot Vaakum, Wc Harja Hoidja, Hari Wc Räni, Wc Harjad Silikoon, Seadistada Wc, Puhtam Dyson.

Materjal ABS
1 Vannituba Tooted
Tass Materjal Silikoon
Mudeli Number Vannituba Tooted
Harja Tüüp Vastupidav Tüüp
2 Cleaning Brush Set
3 Puhastushari
Omanik Pinna Viimistlus Silikoon
4 Silikoon
Tüüp Wc Harja Omanikud

Kirjutage arvutus!

Silikoon WC Wc Pintsli Lameda Peaga, Paindlik, Pehme Harja Harjased Kiire Kuivamise Seatud Omanik Puhastamise Hari WC Tarvikud 3

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted