Kuulus Disainer Brändi Kotid Nahast Naiste Käekotid 2020 Luksus Daamid Käe Kotid Rahakotid Mood Õlakott Bolsa Sac Krokodill

€3.38

Saadavus: On laos

m187984

Kuulus Disainer Brändi Kotid Nahast Naiste Käekotid 2018 Luksus Daamid Käe Kotid Rahakotid Mood Õlakott Bolsa Sac Krokodill

Omadused: 100% Bränd Uus & kvaliteetne.Materjal: PU Nahast.Toote Tüüp: Naiste Käekott.Värv: 3 Värvi.Sku:DH863763 Suurus: 35*8*29cm.

Tähelepanu: 1. Seal võib olla veidi erinev värv, sest arvuti monitori seaded. 2. Erinevus mõõtmise meetod, palun lubage 1-3cm suuruse standardhälve (1cm=, milleks on 0,39 tolli).Tänan teid mõistmise eest!!

Umbes Makse

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Umbes Saadetis

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Tagastama & Toetuse

1. Palun võtke meiega ühendust kui te ei saa oma paketi ületada 30 tööpäeva jooksul, välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

2. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

Umbes Garantii

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Kohta Tagasisidet

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme

Märksõnad:Mui Naiste Kott, Luksuslik Disainer Käekotis Kl, 2020 Naiste Kott, Ys Käekott, Disainer Brändi Luksus Naiste Kott 2020 Klein, Vintge Baguette Kott, Suur Lv Kott, Guess Kott, Naiste Käekott, Haibara.

Soojendatav Muda Tasku
Pakendi Suurus 17cm x 10cm x 3cm (6.69in x 3.94in x 1.18in)
Sulgemise Tüüp tõmblukk
Arv Käepidemed/Rihmad PUUDUB
Futter-Materjal Kõrge Kvaliteediga PU
Stiil Mood
Disainer Käekotis Kõrge Kvaliteediga Kuum Euroopa Ameerika Stiilis
Toote Tüüp Käekotid
Üksuse Tüüp töö
Käekotid Tüüp Totes
Eesmärk Casual Tassima
Sugu NAISED
Vee karedus RASKE
Sündmus Mitmekülgne
Tüüpi kotid Top-Käepide Kotid
Kuju Baguette
Brändi Nimi LKEEP
Teenetemärgi Ehitud
Pakendi Kaal 0.6kg (1.32lb.)
Kunst Kunst und Weise
Interjöör Mobiiltelefoni Tasku
Markenname Anderes
Vooder Polüester
handtaschentyp Totes
Muster Tüüp Alligaator
Alates Casual kott naistele
Mudeli Number DH863763
Päritolu CN(Päritolu)
Peamine Materjal PU

Kirjutage arvutus!

Kuulus Disainer Brändi Kotid Nahast Naiste Käekotid 2020 Luksus Daamid Käe Kotid Rahakotid Mood Õlakott Bolsa Sac Krokodill

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted