Zawaland Täiskasvanute Ilusad Punased Huuled Prindi Seksikas näomaskid Korduvkasutatavad Pestav Anti-Udu Vine Tolmu PM2.5, kui Filter Suu-muffle

€2.91

Saadavus: On laos

m189349

MÄRKUS

Palun tuleb sõbralikult märkida,et loetletud toode on toodetud ja jaotatud välismaal ja vastavalt seadustele, tema kodumaal.Täiskasvanu Mask Anti Tolmu Suu Mask PM2.5 Täiskasvanud Näo Maski Omadused: Sugu:unisex Vanus:Kid Materjal:Polüester Muster Tüüp:Print Kirjeldus: 1. Materjal: Polüester kangas, pehme, hingav;pestav ja korduvkasutatav 2. Cartoon prindi muster, 3D disain, moodne ja armas 3.2-kihi kaitsva filtreerimine, tegelikult blokeerib kahjulikke aineid, mis võimaldavad lastel vabalt hingata 4. .Reguleeritav rippuvad kõrvad, vähendada kõrva surve, mugav kanda

Komplekti kuulub: 1x Mask x 2 Filtrid Mõõdud:22.5cmx13.5cm Märkus: 1.Palun lubage 1-2cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise. 2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Kui teil on vaja filtreid, palun klikkige seda linki:

Näpunäited:

1. Filtrid ei ole pestavad, on soovitatav kasutada 1 filter 3-7 päeva.Kui te olete keskkonnas raske õhusaaste, see on soovitatav, et te vahetage seda iga 3 päeva tagant.

2. Kui filter on saastunud võõrkehad, õli, peitsi, jne., palun asendada see aega.

3. Kui teil on raskusi hingamisega, ta ei ole asjakohane kasutada maski.

4. Maskid ei ole soovitatav juhul, kui air on õhuke või kui magab.

1 .Me võtame AliPay West Union, Moneybooker-ja TT.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2 .Kõik toodab on laos.Tasuda saab otse.Palun võtke meiega ühendust 24 tunni jooksul, kui teil on mingeid probleeme tasumise eest.

1 .Kui teile saadeti objekt ja rahul tootega, siis palun jäta meile positiivset tagasisidet ja 5 hinded DSR.

2 .Kui te ei ole rahul meie toodete, palun võtke meiega vahetult enne sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et anda teile hea lahendus.Negatiivne tagasiside ei saa lahendada kõiki probleeme, kui me ei tea, milles on asi.

Zawaland on üks juhtiv tarnija naiste moetööstus.Tuntud oma vintage inspireeritud mood nagu naiste seelikud, naiste kleidid, topid, tarvikud ja nii edasi, mis pakub põnevat ja huvitavat, online shopping kogemus kõigile otsima vintage mood naised.

Kehtestatud alates 2013 , BunniesFairy on olnud üle 6 aasta on pakkuda meie klientidele kvaliteetseid, hoolikalt valitud ja hästi hinnaga, autentsed vintage riided ja aksessuaarid.

Pärast integreerimine tööstuslike tarneahela Projekteerimine, Tootmine, Kvaliteedi Juhtimine, Tarneahela ja Klienditeenindus 2015. aastal, BunniesFairy on võimalik, et laeva unikaalsed esemed algsest disainerid klientidele kogu maailmas koos kiire tarne.

Zawaland hoolib oma kliente kõige rohkem ja me oleme alati püüdnud 100% klientide rahulolu.Kui teil on mis tahes küsimusi, ärge kartke meiega ühendust.Tere shopping BunniesFairy!Teie rahulolu on meie suur edu.

Märksõnad:ühe S2 Südame Heli, Rj 45 Korter Patch Cord, Shimano Ruudu Alt, Subaru Xv Tõste-kit Käsiraamat, Valge Must Lühike Parukas, Kinga Rack Kingad Pood, Seksikas Ujumistrikoo Checker, ühe Rea Diood Tala, Ellujäämise Nuga Komplekt, Uk.

Ohutus standard PUUDUB
Muster Tüüp Prindi
Sugu NAISED
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Spandex
Kaitse klass PUUDUB

Kirjutage arvutus!

Zawaland Täiskasvanute Ilusad Punased Huuled Prindi Seksikas näomaskid Korduvkasutatavad Pestav Anti-Udu Vine Tolmu PM2.5, kui Filter Suu-muffle

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted