Tuletõrje Dekoratiivsed Vinüül Rekord Kella Tulekahju Veoauto Tuletõrjuja Päästa Kvarts LP Seina Vaadata, Malta Risti Tuletõrjuja

€13.87

Saadavus: On laos

m189507

Vinüül Rekord Kella

See vintage stiilis kella on valmistatud uus ja originaal vinüül muusikat salvestada.See loominguline käsitöö kunst on täiuslik Jõulud, Aastapäev, Sünnipäev, Valentines või pulm kingitus.Meil saab ka custom mingit personaalset disaini teile, kui teil on vaja custom made disaini või lahtiselt tellimusi päringut, palun võtke meiega ühendust.

KELL SPECIFICAITON

• Materjal: kvaliteetne Vinüül LP -, Keskkonna sõbralikud ja Mitte-mürgine • Suurus: Tavaliselt 12 cm Läbimõõduga • Kella Liikumine: Kvarts, Hääletu liikumine • Kella Nägu on Kleebis • Disain on tehtud alates uue originaal vinüül rekord, kuid see võib veel natuke kriimustusi pinnale. •Ajal tootmine seinakellad, me juhuslikult valida arvestust nii, LP pealkiri ja märgistus võib olla erinev kui see, mida on näidatud pildil.

Aku Kella Mehhanismi

• Aku Tüüp: Ühe 1,5 V Süsinik-tsink AA Patarei (Ei kuulu komplekti) kell mehhanism, praeguste seadmete sobivus 1,5 V Süsinik-tsink aku Ainult,Palun Ärge kasutage suure voolu patareid,akud,nad kahjustada liikumine.

Mitu Värvi Changable

Sest LED-versioon valgustus seina kella,siis tuleb anda 16 Võtmeid, pulti kohandada värve LED-vinüül tuli.Kaugjuhtimispuldi abil on teil erinevaid light seade, mis hõlmavad toide sisse või välja tuled, peatamiseks või mängida, päevasõidutulede või muuta kiirus tuled ja ka selleks, et luua vikerkaare värvid.Pult vaja CR2025 patarei funktsiooni.Samuti on energiasäästlik LED-tuled on kaua kestev eluiga rohkem kui 50 000 tundi.See on ideaalne seina kaunistamiseks ja ka suur, kui kingitus.LED osa on USB toitega.Pls Märkus: Kaugjuhtimispult CR2025 Patarei ei kuulu tõttu lennufirma shipping piiranguid!

Palun märkus: LED versioon Valgustus Seina Kell, 5V DC Adapter saadetakse vastavalt oma postiaadress.

Custom Tellimus Vastu

Me saame luua oma Vinüül Rekord Seina Kell, mis sobib teie vajadustele ning kasutada seda oma kogumise ja ainult isiklikuks kasutamiseks.Lihtsalt andke meile teada, teemad ja kujundused, mida sa tahad, et me seda teha, või võite saata pildi oma Logo ja Brändi, saadame teile design sketch.Sul on võimalik üle vaadata, kommenteerida ja küsida muudatustega (kui vaja), kuni sa oled täielikult rahul disain.

Kohandatud, Et Proovid

Märksõnad:Kell Tulekahju, Enmex Vaadata, Kell Lp, Rekord Wall Mount, Cross Fire, Asimuut, Tuletõrjuja Veoauto, Vinüül Vaadata, Tasuta Tulekahju Relv, Kell Seina.

muster kokkuvõte
Mudeli Number GIT-1500
Kella Tüüp 2mm
Korpuse Materjal Vinüül
Kuju GEOMEETRILINE
Vorm Ühte Nägu
Tüüp Seinakellad
Funktsioon Antiikne Stiil
Kohaldatava Paigutamine Elutuba
Stiil Loominguline
Kombinatsioon Eraldab
Materjal Vinüül
Brändi Nimi Geek Teated
Läbimõõt 30 cm
Ekraani Tüüp Nõela
Motivity Tüüp KVARTS

Kirjutage arvutus!

Tuletõrje Dekoratiivsed Vinüül Rekord Kella Tulekahju Veoauto Tuletõrjuja Päästa Kvarts LP Seina Vaadata, Malta Risti Tuletõrjuja

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted