Komplekt 2 Puuvill & Lina Padi Õie Tutid Square padjapüür Sinep Elevandiluu Hall Puuvillane Padja Kate Diivanvoodi Kodu

€11.71

Saadavus: On laos

m190551

Puuvill & Lina Padi Õie Tutid Square padjapüür Sinep Elevandiluu Hall Puuvillane Padja Kate 45*45cm Diivan-Voodi Kodu

Pange tähele: võib esineda 1~3cm viga manual mõõtmise ja natuke värvi erinevus web shopping.Materjal: Puuvill & Lina Muster Käsitöö Tutid, Dura pool on sama muster tassles Kuju: Ruut Kasutamine: Auto, Tool, Dekoratiivsed, Istme Kaal: 180g Rakendus: see Sobiks Majapidamises,Auto -, Hotelli-ja kohvibaar Kaunistamiseks,Pulmad Pesemise Meetodit: Külma Veega Pesta Käsitsi komplekti kuulub: 30x50cm x 1 tk padjapüür ( ei kuulu padja sisemine) 45x45cm x 1 tk padjapüür ( ei kuulu padja sisemine)

Mitu Värvid

Märkus:

1. Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu. 2. Kui sa tahad teha suur tellida,palun võtke meiega enne tellimuse, nii et me ei saa anda teile mõned allahindlused.Näiteks drop shipping,me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 3. 100% maksmist enne sünnitust,siis palun veenduge, et olete sisestanud õige andmed:nimi,aadress,postiindeks,telefoni number. 4. Kõik e-kirjad vastatakse jooksul 2 tööpäeva jooksul.Kui sa ei saa oma vastust,palun uuesti saata oma e-mail ja me vastame teile võimalikult kiiresti.

Vedu:

1.Teie tellimus saadetakse 7 päeva jooksul pärast makse kinnitamist. 2. Kaaluda tolli -, serveri aadress ja laevandus kiirus, võime kasutada teiste laevandus meetodeid asemel üks, näete tellimuse lehel. 3. MEIE ostjate-kõige korda te saate oma tellimuse jooksul 15-35 tööpäeva jooksul pärast me üle oma paketi, et Hiina Post.See saavutatakse USPS, kui ta saabub MEILE.Me ei garanteeri kohaletoimetamist, kui postkontor on ootamatud viivitused puhkus, ilm, või muud tingimused. 4.Mitte-USA ostjatele Kõige korda te saate oma tellimuse jooksul 25-40 tööpäeva jooksul pärast me üle oma paketi, et Hiina Post.Me ei garanteeri kohaletoimetamist, kui postkontor on ootamatud viivitused puhkus, ilm, tolli-või muid tingimusi.Mõned riigid nagu Venemaa, Brasiilia, või mõnes Euroopa riigis võib võtta kuni 35-50 äri või enam päeva tarne.

Tagasi Policy:

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates saanud.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis peetakse kasutada ja ME EI ISSUEA TAGASTAMISE VÕI ASENDAMISE teile.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole. 2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID. 3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamist .PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Moobo.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

Tagasiside:

Teie positiivne tagasiside on väga oluline meile,me oleme pühendunud sellele, et pakkuda teile parim klienditeenindus ja kõrge kvaliteediga tooteid.Palun võtke meiega ühendust kui te ei ole rahul toote pärast seda vastu võtta.Samuti,palun andke meile võimalus lahendada probleem enne, neutraalne ja negatiivne tagasiside,aitäh!

Märksõnad:Hammock Tutt, Padjakate Hall, Kass Padjapüür Hall, Lopsakas Padi, Dekoratiivsed Padjad Tassles, Padi 45x45, Tekikott 220x240, Zeng, Kahvatu Padja Kate, Tooli Kate Prindi.

Materjal Linane / Puuvill
Technics Kootud
Kuju Ruut
muster Tavaline Värvitud
Komplekt Tüüp Jah
Stiil Sidusega
Muster Tüüp Tahke
Kasutamine Tool

Kirjutage arvutus!

Komplekt 2 Puuvill & Lina Padi Õie Tutid Square padjapüür Sinep Elevandiluu Hall Puuvillane Padja Kate Diivanvoodi Kodu

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted