Matt Jäätunud Ebaregulaarne Hematiit Kivi Helmed Roosa Kuld Korter Lahti Helmed Ehete Tegemise DIY Käevõru Lisavarustus 15"Lõnga

€2.46

Saadavus: On laos

m191030

Üksuste Nimi: Matt Jäätunud Ebaregulaarne Hematiit Kivi Helmed Roosa Kuld Korter Lahti Helmed Ehete Tegemise DIY Käevõru Lisavarustus 15"Lõnga

Märkus: helmed võib-olla veidi värvi ja suuruse vahe.me müüvad peamiselt looduslikud kivid,käsitöö või masin lihvimis -, on raske olla sama.Palun aru saada, enne kui osta.Kui te ei ole rahul,palun võtke meiega ühendust, et lahendada sinu jaoks.

1), Kui tellimuse väärtus on enam kui $10,punkte saab tasuta shipping kaudu Hiina Posti Tähitud lennuposti või Epackt.

2), Kui tellimuse väärtus alla 5$, punkte saab tasuta shipping kaudu Majandus-Air Mail.

3), Kui tellimuse väärtus on enam kui $150, punkte on tasuta kohaletoimetamine kaudu DHL,EMS,Fedex,TNT express delivery.

4) Et rohkem kui $500, siis saab meiega, me anname teile uskumatu allahindlus. 1) kogu MAAILMAS SHIPPING.. (välja Arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2) S&H EI HÕLMA TOLLIMAKSUDE, ostjaid ei vastuta kohalike maksude või muude impordi tasud. 3) Tellimused töödeldud jooksul 3-7 päeva jooksul pärast makse kinnitamist. 4) Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Teie tellimus aadressid PEAVAD kattuma oma postiaadress. 5) TEENISTUSE läbimise AEGA on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6) Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul 30-60 päeva jooksul peale makset, siis palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 7) saate jälgida oma jälgimise numbri kohta http://www.17track.net/zh-cn või näete jälgimine teabega vastavalt oma orderonline.Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset 5 TÄHTE ja püüdma 100% kliendi rahulolu!

Teie Satisfication ja Positiivne Tagasiside on meile väga oluline.Kui teil on küsimusi,palun langes vabalt võtke meiega ühendust enne, mida sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada oma probleeme.

Märksõnad:Hematit, Karu Lill, Hematiit Helmed Käevõru, 2mm Kuldsed Helmed, Käevõru Hematit, õhupalli Tüdruk Plakat, Hematiit Helmed M, Valge Ebaregulaarne Helmed, Hematit Kaelakee, Helmed Ebaregulaarne.

Toote Kaal 20g-50g
Punkt Kuju Ümar Kuju
Ehted Tüüp 4 Käsitsi valmistatud käsitsi DIY Rant Perles
Mudeli Number XL0p3065-3069
Ehted Tüüp 2 Helmed ehete tegemine
Toote Tüüp Helmed
Trahvi või Mood Mood
Ehted Tüüp 3 Distants Helmed
Pikkus 15inches/38cm
Välisläbimõõt 2mm
Metalli Tüüp PUUDUB
Ehted Tüüp 5 Naiste Käevõru, Kaelakee,
Ehted Tüüp 1 Võlu Käevõru,Tarvikud
Ülikond Ehete Tegemine DIY Käevõru Ripats Kaelakee Materjal Tarvikud
Brändi Nimi xilitata
Kivi Nimi Hematiit
Materjal Kivi

Kirjutage arvutus!

Matt Jäätunud Ebaregulaarne Hematiit Kivi Helmed Roosa Kuld Korter Lahti Helmed Ehete Tegemise DIY Käevõru Lisavarustus 15"Lõnga

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted