Jõulud ingver -, Plüüš-mänguasi Pehme beebi appease nukk Viska Padi Padi Loominguline holiday home decor mänguasjad lastele Küpsised

€7.37

Saadavus: On laos

m191075

Tere tulemast minu poodi^^

Minu pood on avatud uus,nii et me oleme uus pood edendamise tegevus algab 3 kuud,lisaks sellele,et meil on eripakkumisi meie järgija,nii et ärge maha magage,ja järgi mind.

Kõik esemed meie poest,oli valitud hoolikalt ourself,me eelistame kõrge kvaliteet, mitte odav hind.Nii et kui sa tahad osta kvaliteetne mänguasi,palun vali meid.

Kõik shipping meie pood on registreeritud tracking Nr. ,, nii saate jälgida seda, laevandus teavet,

Kui teil on küsimusi,palun võtke mind.

Lõpuks,anda oma parimad soovid teie perele ja teile.Have a nice day.

Siin löök on toote info: Nimi: Jõulud ingver -, Plüüš-mänguasi Pehme beebi appease nukk Viska Padi Padi Loominguline holiday home decor mänguasjad lastele Küpsised

Suurus : umbes 30cm/50cm/60cm

(Nagu Manual mõõtmise hälve,nii et pls võimalda 1~3 cm kõrvalekalle)

Materjal:Puuvill ja PP puuvill täidis ]

Viide Pildid:

Müüja Lubadus

Maksmine Ja Saatmine:

1. Meil kasutavad peamiselt Hiina Post Air Mail või EMS või muud.

2. TASUTA Vedu poolt hiina post air parcel , tavaliselt kulub 15 kuni 25 päeva saabumist.

3. Meie laevandus maailma.Nii et see on rahvusvaheline tarne, tarneaeg on väga sõltus kullerfirma ja kohalikke kombeid / ülesandeid.Täname oma arusaamist.

•Teenuse

Palun võtke meiega igal ajal, nii et me saame jälgida.Kui teil on küsimusi või meilt, me reageerimise 12 tunni jooksul pärast ettevõtte aega.

•Saada Oma Elemendi

Kui saate oma kauba, palun kontrollige see kohe veenduge, et see sobib kirjelduse nimekirja.Kui midagi ei vasta nõuetele, palun võtke meiega ühendust ja me püüame oma parima, et seda lahendada.Kui olete tulemusega rahul, palun jätke meile positiivset tagasisidet.Tänan .

Märksõnad:Lugia Palus, Padjad On Armas, Elevant -, Plüüš-padi, Pehme Mänguasi, Viska Padi Rock, Mha Plushie, Lemmiklooma Urn, Voodipesu Jõulud Padjad, Riie Kawaii, Kuldne Dekoratiivne Padi.

Päritolu CN(Päritolu)
Täidis PP Puuvill
Vorm Geenius
Sugu Unisex
Brändi Nimi GDzaccly
Loomad ingver mänguasi
Omadused Pehmed & Palus
Tüüp Plush/Nano Nukk
Mudeli Number GDzaccly
Vanus > 3 aastat vana
Toote Tüüp Loomad
Teema TV ja Filmi täht
Materjal plüüš

Kirjutage arvutus!

Jõulud ingver -, Plüüš-mänguasi Pehme beebi appease nukk Viska Padi Padi Loominguline holiday home decor mänguasjad lastele Küpsised

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted