Täiesti Uus Kollane Ühe Prisma reflektori komplekt koos pehme kott Nikon Pentax Topcon kokku station geodeetilised

€34.34

Saadavus: On laos

m191738

Täiesti Uus Kollast värvi Ühe Prisma reflektori komplekt Pentax Nikon kokku station geodeetilised

Kirjeldus

Omadused: 100% täiesti Uus ja Kvaliteetne Kõik Metallist Prisma Komplekt koos pehme Kott Pentax / Nikon / Topcon kokku station geodeetilised Efektiivne läbimõõt: 64mm Suure Täpsusega 0/-30mm Pidev Prisma Süsteem ühildub enamiku tootjate Kõik metallist hoidja ja eesmärgi Kaitse kott kaasas, Punast või Kollast värvi kott, et laeva juhuslik.See on 5/8x11 naine lõnga Värv: Kollane

Pakett sisaldab : 1tk x Uus Kollane metall ühe prisma Shipping Poliitika

1. Siis me laeva tellimuse AADRESS 72 tunni jooksul kättesaamisest kustutatud makse.Me ei laev, nädalavahetusel või pühade ajal.

2. Kohaletoimetamine on vaja umbes 7 kuni 18 tööpäeva jooksul,kuid mõnikord läheb 25-30 päeva kõrvalises piirkonnas.Mis on sõltub kauba erinevates riikides.Palun vaadake allpool toodud tabel, kus on näidatud detail saabumise aeg protsentides: Enamik Ameerika Ühendriigid, Kanada, Austraalia, Suurbritannia tarneaeg on vaja umbes 7-18 tööpäeva Enamik Aasia ja Euroopa riikides laevanduse aega vaja umbes 12-30 tööpäeva jooksul, Muudes kaugemates ala Aasia,Euroopa riikides ja Põhja-ameerika, Lõuna-Ameerika riigid peavad enam kui 30 tööpäeva jooksul, Colombia ja Brasiilia / Peruu / Argentina jne riigid peavad enam kui 70 päeva.Äri Väljendada, nagu EMS, e-EMS, DHL, Fedex jne.Tarneaeg on vaja umbes 4-15 tööpäeva jooksul, mõned kaug-piirkonnas ei ole võimalik kindlustada ka tarneaeg. 3. Kuna ostja, see on sinu kohustus maksta tulumaksu, kui te teete, et välismaalt.Meie hind ei sisalda maksud, KÄIBEMAKSU ega muid varjatud tasusid.

4. Märkus: Me ei toimeta üksus, Kohaliku , Nigeeria, Aafrika ja mõned kõrvalistes saare riigid.

Tagasi Poliitika 1. Mingeid probleeme üksus, või ei ole rahul selle toote, palun võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul pärast olete saanud kauba.Toetuse saadaval ainult 14 päeva jooksul, pärast 14 päeva, ainult remondi.

2. Me ei vastuta mis tahes füüsilise kahju või kahju, mis on tingitud ostja kuritarvitamist.Ostja on kohustatud tasuma tagasi laevandus tasu.Kui kaup on puudusega, seda saab vahetada, lihtsalt see tagastada 2 nädala jooksul saabumise täieliku toetuse vähem kõik laevandus ja käitlemise tasu.Teemad peaksid olema tagastatud koos kõik tarvikud ja originaal paketid.Muidu asendajat ei tehta.Kõik tagasi tooteid kliendid PEAVAD võtke meiega ühendust tagastamise aadress.

3. Tagasi laevandus tasu eest vastutab ostja, välja arvatud juhul kui tagastamise põhjuseks on meie viga.Ja kõik MITTE-müüja viga, tagastab toetuse suhtes kohaldatakse 20% re-parempidises tasu.Ostjad maksma laevandus tasud oma kulul tagastada tooteid vahetada või tagastada.Me vastutab postikulu asendused.Tagasimakse tehakse pärast taotluse saamist tagastatav kaup.

Tagasiside 1. Kui te ei ole mingil põhjusel, siis palun ärge olema kiire, lahkuda negatiivne/neutraalne tagasiside.Me töötame kõvasti, et veenduge, et IGA KLIENT ON 100% RAHUL ja lahendada mis tahes probleemi.

2. Kui olete rahul toote sa said,palun jätke meile positiivset tagasisidet.

3. Meie esimene ülesanne on veenduda, et teil on rahul iga tehingu.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist kõik 1 või 2 reitingud, negatiivne tagasiside, või avada mis tahes vaidlus.Kui sul tekib mõni probleem, tehing, palun võtke meiega ühendust läbi sõnumikeskuse, me vastame teile 24 tunni jooksul tööpäevadel.

Töö Aeg 1. Töö Aeg: esmaspäevast laupäevani, ei kuulu pühapäeval või pühade ajal.

2. Kui teil on mingeid probleeme, oleme valmis aitama teid.Palun võtke meiega ühendust enne jäta mingit tagasisidet.Me püüame oma parima, et vastata teie e-posti 24 tunni jooksul tööpäeva.

Märksõnad:Cosplay õpilane, Prisma Sokkia, Kokku Station Vahend, Sokkia Station Kokku, Nikon F, Kokku Station Professional, Kaamera Nikon, Kokku Station Box, Len Nikon, Helkur Kokku Jaam.

Sobib NIKON/ PENTAX kokku jaam
Väljundi Tüüp no
Materjal Metallist
värv Kollane
Prisma Konstant 0/-30mm
Brändi Nimi szthph
Mudeli Number Cu Prisma
DIY Tarvikud ELEKTRILINE
Kuju kuubik

Kirjutage arvutus!

Täiesti Uus Kollane Ühe Prisma reflektori komplekt koos pehme kott Nikon Pentax Topcon kokku station geodeetilised

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted