10tk/palju 70mm Mason Jar Kaaned Eco-sõbralik Joomine Konserveerimine Hõlmab Lekkekindlad keeratava Kaasahaarav Ladustamise Caps Laia Suuga Purgid

€3.72

Saadavus: On laos

m1938

Bullet Punkte:

1、Premium Tina Metall: kaanega on valmistatud metallist tina (tina raud), mis on keskkonnasõbralik ja vastupidav.

2、Hea Tihendus: tihendusrõngas sees purgi kaas muudab mason konserveerimine purgi kaaned on hea tihendus jõudlust, õhukindlalt ja lekete vaba, tihedalt suletud, tagatakse, ja kaas sobib pidamine, värsked või puhastamine, umbes riided, hoides, toit, värske leke, mis võivad saastada köök ja teistes kohtades, pärast tihendusmaterjalid.

3、Premium tihendusrõngas: tihendusrõngas sees kaane teeb kaane Mason purgid on hea tihendus jõudlust, hermeetiline ja lekke ja kaane funktsioone pingeline tihendus, et tagada, et see sobib hoides toidu, terad, maitseained, ja joogid värsked, ilma muretsemata, et lekkiva tihendi materjalid võivad reostada köök ja teistes kohtades.

4、Lai Rakendused: kaas on kooskõlas kõige laiema suuga või kokkuleppeline mason purgid ja konserveeritud purki.See on väga sobiv isikud, Jõulud kingitus vürtsikus, kommid, küpsised, antiik töötab ja tarvikud käsitöö.

5、Mitut eesmärki: Sobib tihendamiseks mason-purgid konserveerimiseks kasutada ladustamiseks maitseained, maiustused, küpsised, puuviljad, džemmid, karastusjoogid, tee või kohvi, naelad, kruvid ja muud väikesed esemed.

Tehnilised andmed:

Nimi: Mason Jar Kaaned

Standard: umbes 70mm/2.76 aastal

Materjal: tina raud

Pakkeleht:

Kaas*10 (sealhulgas silikoonist rõngas)

Märkus:

Tänu valgustus põhjustel värvi toode võib olla kromaatilise aberratsiooni, nii et tegelik värv toote aluseks peaks olema see, et objekt, mida saada.

Märksõnad:Hoidistamine Jar, Purgi Kaas, Freemason, Hoidistamine, Päikese Purgi Kaaned, Moos Purki, Kaas, Google ' I Kodu Seista, Professionaalne Konserveerimine Tarvikud, Nurgas Punch Tööriist, Joomine Mütsid.

Nimi Mason jar kaaned
Materjal tina raud
STANDARD umbes 70mm/2.76 aastal

Kirjutage arvutus!

10tk/palju 70mm Mason Jar Kaaned Eco-sõbralik Joomine Konserveerimine Hõlmab Lekkekindlad keeratava Kaasahaarav Ladustamise Caps Laia Suuga Purgid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted