Lihvitud Kalliskivi Helmed - Turmaliin Helmed - 15.7" / 190pcs / 1 x - 2.35x2.35mm - Gemstone Beads - NS1007A

€7.78

Saadavus: On laos

m19470

Toote andmed Materjal Gemstone Materjal : Mix Mõõtmed : "0.09"" x 0.09"" (2.35 mm x 2.35 mm) Pikkus : 15.7" / 190pcs / 1 x Neto Kaal: 0.11 oz. 3 gr" *Teil on eriline allahindlus hinna ja transpordi maksumus infot oma suuri tellimusi.Palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi ...Nautida Bazaar ...

TÄHTIS TEADE : - Ma laeva päeval pärast seda, kui ma olen saanud maksete ( välja arvatud Nädalavahetused ja riiklikud pühad ).Ma saatke oma tellimused, mille EMS ePacket(kiiremini, kui Hiina Post Air Mail) lennupostiga ja lugude arvu. -Siis palun andke meile teada oma mobiil-või telefoninumber FEDEX ja DHL Shipping !!! -Shiping aeg: päev pärast seda, kui ma olen saanud maksete ( välja arvatud Nädalavahetustel ja riigipühadel ) -Tellimused üle $180 USD,me uuendada arvesse DHL Express ilma lisatasuta. (Seal on mõned aadresse, mis on välja DHL standard shipping valdkondades.Seega, kui teie aadress on läbi DHL shipping valdkondades, siis me laeva oma kotid koos EMS või SF Väljendada.) - Ostjad vastutavad kõik tolli-impordi ja muud maksud, mida võib kohaldada.Ma ei ole vastutav hilinemise tõttu tolli.KAOTATUD VÕI KAHJUSTATUD PAKKIDE ? -Kui pakk läheb kaduma , ma saatmist, palun teatada mulle sõnum ja ma hea meelega saata. -Kui üks või kaks toodet on vigastatud, ma hea meelega tagastamise või saata koos oma järgmise järjekorras.Kui kogu pakk on kahjustatud, ma hea meelega saata.AUTORIÕIGUSEGA KAITSTUD VÕLUSID?Kui näed võlu meie leheküljel, mis tunned, et on koopia oma disaini, palun convo meile ja me töötame teiega, et eemaldada võlu - mitte ainult meie poest, kuid pakkumise allikas ka.OLEN SUUR, ET MINU OSTUKORVI, JA LAEVANDUS EI TUNDU MÕISTLIK.KAS SEE TEGELIKULT MAKSAVAD NII PALJU?Ma saan aru...ja jah, suuremate tellimuste, laevandus-kalkulaator ja kokku on vale ja tavaliselt liiga suur...kahjuks see paljuneb suuremate tellimuste.Aga ärge muretsege, meil oleks hea meel anda raha tagasi, kui on üleliigsed merevedude kulusid.Palun võtke minuga ühendust, kui teil on probleeme teie tellimuse.

Märksõnad:Bebe Turustusvõimalusi, Argoon Kruvid, Nurk 74 °, Arial Seade, Alarm Maja, 1din Man Tgx, Argb Kleebis, 925 Enameled, Kett 925 06.

Materjal Muud
Toote Kaal 3g
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number NS1007A
Kirje Pikkus 0.09inch
Ehted Järeldused Tüüp Muud
Toote Omadused Lihvitud gemstone beads
Toote Tüüp Ehted Järeldused
Toote Laius 0.09inch

Kirjutage arvutus!

Lihvitud Kalliskivi Helmed - Turmaliin Helmed - 15.7" / 190pcs / 1 x - 2.35x2.35mm - Gemstone Beads - NS1007A

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted