Kaamera Teile

€10.78

Saadavus: On laos

m1990

A9 Mini-Full-HD 1080P Väikesed, Wifi, Kaamera, Wifi IP Mini Kaamera IR Night Vision Mikro Kaamera Liikumise Tuvastamise Kaamera Toeta TF Kaart

Funktsioon:

1. Intelligentne liikumise tuvastamise tehnoloogia, saad käsitsi reguleerida anduri tundlikkus.Kui liikumine on tuvastatud, teeb kaamera saadab push teate koos pildi oma telefoni.Saate logi sisse taotluse, et näha, mis toimub reaalajas ja kunagi muretsema puudu midagi olulist.

2. See wireless WiFi kaamera kunagi ei jäta detail professionaalse kvaliteediga night vision.Mõeldud varjatud 6 IR tuled, mitte-heleduse ja 5m öise nägemise kaugus, saab puldi sisse/välja lülitada Avaldaja.

3. Kaamera on üks maailma väikseim kaamera, mille suurus on 0.9x1.69x1.69inch ja kaal 1-untsist, töö 2,4 GHz WiFi, ideaalne, et hoida silma peal oma lapsi, peresid, või olulised asjad.Sobib koju, kontorisse, poodi, auto, isegi taskusse või oma seljakott, millel on tugev magnet.See töötab nagu turvalisuse kaamera, auto videokaamera, pet-kaamera ja beebi kaamera.

4. 2.0 MP kaamera 1920x1080P 25 kaadrit sekundis HD video koos täpse värvide reprodutseerimise.Te saate vaadata reaalajas video vahendusel iOS/Android nutitelefoni, tahvelarvutisse või ARVUTISSE.See WiFi kaamera on 150degree lainurk-objektiiv, mis sobib suurepäraselt maja, kontori või pere majapidajanna, nanny cam, baby kaamera ja pet-kaamera.

5. Varustatud kõrge kvaliteediga 300mAh laetav liitium-ioon aku 1hour pidevat HD video salvestamine, toetada laadida ja salvestada samal ajal.Toetab välist mikro-SD-kaardi max 128GB(kaart ei kuulu komplekti), saab kasutada nõupidamisteruum, auto -, reisi -, poed, jalgrattasõit, gümnaasium.

Tehnilised andmed: Toote Nimetus: Mini HD Kaamera Värv: Must, Valge Suurus: 0.9x1.69x1.69inch Kaal: 1oz Öise Nägemise Valgus: 6 IR Valgustus Öise Nägemise Ulatus: 5m Kaamera: 2.0 MP Video Resolutsioon: 1920x1080P, 25 kaadrit sekundis Kaamera Nurk : 150degree Aku Mahutavus: 300mAh salvestusaeg: 1hour Toeta Väline Ladustamine: Mikro-SD-Kaart (Max 128GB(Ei ole Komplektis)

Märkus:

Tegelik värv punkt võib veidi erineda piltidel näidatud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

Komplekti Kuulub:

Mini HD-Kaamera

Märksõnad:Cam Ip, Pinhole Ip Kaamera Mini, Varjatud Kaamera Wifii, Techage Wifi, Zoom Ptz Kaamera Automaatne Jälgimine, Ios Valve Kaamera, Kaamera Peephole Wifi, Kaamera Ip-wifi, Ip-kaamera Wi Fi Väljas Akutoitega, Kaamera Video.

Erilised Omadused Veekindel / Ilmastikukindel
Toetatud Mobiilne Süsteemid ios
Vaatenurk 150°
Voolutarve(W) --
Objektiivi (mm) 2mm
Stiil Mini Kaamera
Päritolu CN(Päritolu)
värv must
Tehnoloogia Kaugjuhtimisega
Sertifitseerimine CE
IR Kaugus(m) 10M
Tüüp IP Kaamera
Toide(V) --
Mõõtmed (L x W x D)(mm) --
High Definition 1080P(Full-HD)
Toetatud Operatsioonisüsteemid Windows 10
Video Pakkimise Formaat H. 264
Toide Tavaline
Brändi Nimi HXSJ
Heli Väljund PUUDUB
Alarm Tegevus telefon Alarm
Võrguliides PUUDUB
Megapikslit 2MP
Minimaalne Valgustus(Lux) --
Paigaldamine Tavaline
Mudeli Number A9
Andur Brändi SmartSens
TF Kaardi PUUDUB
Andur CMOS
Seinale Pool
Ühenduvus Wifi
Säilitamine PUUDUB

Kirjutage arvutus!

Kaamera Teile

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted