OurWarm 275x30cm maapulm Burlap Tabelis Koha Loodusliku Džuudi Hesseni Vintage Pulm Teenetemärgi Pidulik Hotelli Poole Tarvikud

€6.59

Saadavus: On laos

m19945

Pakkeleht

1 töö Burlap tabelis koha

Toote eripära:

1. Materjal: Burlap + Pits 2. Mõõt: 275 x 30cm/108.27 x 11.8 in (L x W) 3. Tehnika: Silmkoelised

Märkus

1. suurus äkki väike viga (1-2cm), mis on tingitud käsitsi mõõtmine. 2. Ei masinaga pestav. 3.Kui materjal on Naturaalne džuut,seal võib-olla natuke lõhn,palun aset ventileeritud, kui saada oma paketi.

Ostja Lugemine

1.Eespool Tarnekuupäeva On Ainult Viide, Mõnikord On Hilineb Pühade Ajal, Festivalid,Halb Ilm, Tolli Jne. 2,hind ei ole sealhulgas Custom Duty,Kaug-Ala Tasu või muud makstavad Tasud kullerile.Peate maksma 30USD rohkem kui teie aadress on kõrvalises Piirkonnas.

Tasumine

1,Me aktsepteerime Visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Rahakott/Panga Ülekanne.Võtke Meiega Ühendust, Kui Teil On Mõni Küsimus, Kui Maksad.Palun arvestage, et mingit toetust antakse samal viisil, et ostja makstud meile. 2,Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege,palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb completeed.

Pakett Shippment

1,Objekte kontrollitakse ja pakendatud ning enne, kui me saata neid ,veendumaks, et meie kliendid on saanud heas seisukorras. 2,Tavaliselt on vaja 24 tunni jooksul Moobo.ee, et auditi raha pärast seda, kui olete tasunud oma tellimuse,me saame tegutseda ainult oma, et pärast rahalise auditis. 3,Me ainult laeva kinnitas, et.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4,Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal. 5,Kui sa ei ole saanud oma maatükil eeldatav tarneaeg,palun võtke meiega ühendust,me jälgida shippment ja replyn teile varsti.

Tagasiside

Me garanteerime kõrgel tasemel klienditeenindust ja püüdma 100% rahulolu!Mingi probleem,võtke meiega kohe.

Märksõnad:Tartan Tabelis Koha, Decor Džuudist, Džuudist Köis, Džuudist Tabelis Koha Ring, Džuudist Turvis, Noel Tabelis Koha, Burlap Lint, Džuudist Lint, Džuudist Jooksja, Džuudist Nöörid.

Technics Silmkoelised
3 pulm teenetemärgi
Kasutamine Kodu
Materjal 100% Linane
Muster Tüüp Segast
11 tabelis koha pesu
muster Tikitud
10 Tabel Kaunistamise Tarvikud
Mudeli Number 1MBZQ
Brändi Nimi ourwarm
5 Tabel teenetemärgi sünnipäeva
8 Pulmad tabelis koha
6 džuudist tabelis koha
7 Kaitaliinat pulm
4 Vintage pulm teenetemärgi
2 Burlap Tabelis koha
1 Tabel Teenetemärgi
9 Maapulm tabel

Kirjutage arvutus!

OurWarm 275x30cm maapulm Burlap Tabelis Koha Loodusliku Džuudi Hesseni Vintage Pulm Teenetemärgi Pidulik Hotelli Poole Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted