1 komplekt 5 Objektiivi, Luup, Prillid Luup Koos LED-Valgustid, Lamp, Vahetatav Objektiiv Kanda suurendusklaasid

€3.99

Saadavus: On laos

m19984

Omadused:

1.5 Liiki Suurendus: 1,0 X, 1.5 X 2.0 X 2.5 X 3.5 X

2. Klaasist Jalg & Peapael Lülitatav: vajutage seadme küljel asuvat nuppu, et võtta klaas jalad ja mount peapaela asendamine; see disain lahendab probleemi rasked sahtlid.Ühise kanduri prillid luup on lihtne kukkuda tõttu raske kaal objektiivi ja LED moodul, kuigi see on võimalik lahendada selliseid probleeme täiesti.Kui kaua kasutamine on vajalik, võite panna prillidega sääre peapael, mis võib töötada mugavalt ja lange kunagi.

3.Mitte-Kuuluvad Struktuur: Objektiiv ja objektiivi hoidja saab kindlalt lukustatud koos, kui kuulete terav klõpsake käsku heli paigaldamise ajal, easy snap-on / off disaini.

4.Nina silla Mugavus, Sobivus: nina silla omanik on tehtud roostevabast terasest, mis on pakitud naha-nagu kummist jope, mahub erinevad kasutajad, kellel on absoluutne laadimise mugavaks.

5.Reguleeritav Objektiivi Nurk & LED Valguse Nurk: Objektiivi nurk ja LED-valgustus on reguleeritav, teha valgusallikas loo just selleks, et objektid täheldatud, väga mugav kasutada.

6.Kõrge Heledus LED: 2 Led sisseehitatud, lihtne push-tüüpi nupp on / OFF lüliti.

7. H5 Raske Objektiiv: Objektiivi pinnale läbi võimendus protsess, tugevus ulatub kuni 5H, super vastupidav.

8.Liikuv Objektiivi Ava: glide objektiivi ava moodul koos õige jõuga, et adjjst fookuskaugus vahel objektiivi ja objekti, ja vahemaa objektiivi läätse ja silma.

9. Toide: Powered by 3 * AAA patareid (patarei ei kuulu komplekti), selle asemel, et vana versioon nuppu rakkude, uue versiooni, mille jõuallikaks on suur aku, et laiendada oma tööaja palju, ei ole vaja asendada taigna sageli.

10.Application: Sobib lugemise raamat / ajaleht -, joonistus pilte, teha käsitööd, remont elektroonika-ja hindavatele lill / pottidesse maastikud jne.

Kirjeldus:

Minimaalne kaugus objektiivi (objektiivi ava) ja silmad on 45 mm, maksimaalne on 65mm.Lähemal kaugus on laiem vaade välja tuleb, ja vastupidi.

Tehnilised andmed:

Värv:valge

Toote Materjal: akrüül objektiivid + ABS + metallist

Toote Mõõdud (Jalad Paigaldatud): 145mm x 180mm x 73mm

Objektiivi Mõõdud: 85mm x 28.5 mm

5 Tüüpi Suurendus: 1,0 X, 1.5 X 2.0 X 2,5 X 3,5 X

Komplekti Kuulub:

1 x Luup

1 x Peapael

5 x Objektiiv

1 x Kasutusjuhend

1 x Klaas riie (Värv: Juhuslik)

Märkused:

1. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

2. Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Märksõnad:Prillid, Mille üks Klaas, Filter Bensiini Pump, Kerge Luup Lamp, Klaas Suurendusklaasid, Filter Yamaha, Mens Suurendusklaasid, Professionaalne Luup Lamp, Suurendusklaasid Suurendajad, Filter-kütuse Paak, Led Lamp Luup.

Materjal Muud
Brändi Nimi ACEHE
Päritolu CN(Päritolu)
Stiil Seljas Stiil
Kerge On Või Ei Ole No
Sertifitseerimine CE

Kirjutage arvutus!

1 komplekt 5 Objektiivi, Luup, Prillid Luup Koos LED-Valgustid, Lamp, Vahetatav Objektiiv Kanda suurendusklaasid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted