Hea Tervise Mustikas Luteiini On Silma Tugevus Fookuse Funktsioon Parandada Macular Võrkkest Objektiivi Silmi Öise Nägemise Silma Tüvi

€19.45

Saadavus: On laos

m2055

Toote Nimetus Mustikas Luteiini Looduslik Beeta-Karoteen Pehme Kapsel

Sisaldavad Iga 100g sisaldab: 1.14 g proanthocyanidins, 95.3 mg β-karoteen, 0.202 g luteiini

Toote Spetsifikatsioon 0,5 g /60 tabletti

Tervise Funktsioon Vabastab visuaalse väsimus

Kuidas süüa 2 kapslit kaks korda päevas

Mustikas Luteiini Loomulik Karoteen Pehme Kapsel sisaldab mustikas luteiin ja-karoteen.On antotsüaniinid, mis sisalduvad mustikas on loomulik võimsad antioksüdandid, mis saab tõhusalt vältida hävitamine vabade radikaalide eest.Karoteen on ohutu toode, A-vitamiini toidulisandina (lihtsalt täiendada keemiliselt sünteesitud A-vitamiini, mis võib olla mürgine, kui üleannustamine).See sisaldab suure koguse beeta-karoteeni, mis on võimalik konverteerida A-vitamiini pärast seda, kui ta on alla neelanud arvesse inimese seedeorganid.Kasu Mustikas Luteiini Loomulik Karoteen želatiinkapslid:

1. Kaitsta visioon ja parandada nägemist.Mustikas luteiini loomulik karoteen toimib kui antioksüdant ja kaitseb valgus, mis võib soodustada taastumist rhodopsin aastal võrkkesta rakkude, ära hoida tõsiseid lühinägelikkus ja võrkkesta irdumine, ja parandada nägemist ja kaitsta visioon.

2. Vähendada esinemissagedus cataracts.By suurendada tarbimist mustikas xanthophyll eesmärk kasv on võimalik saavutada.

3. Mõju võrkkesta pigment degeneratsioon (RP).Retinitis pigmentosa (RP) on krooniline, progresseeruv, pärilik, ja alatoidetud retinitis pigmentosa.Täiendatakse mustikas luteiini võib suurendada võrkkesta pigment tihedus, parandada nägemus RP patsientide puhul, ja suurendada ravi määr RP.

4. Antioksüdant, mis aitab ennetada südame-veresoonkonna multiplex, südame isheemiatõbi ja kasvaja poolt põhjustatud haigusi, vananemist.Mustikas xanthophyll loomulik karoteen on väga tugev oksüdeerumine mõju, mis võib pidurdada tegevust reaktiivsed hapniku radikaalid ja takistada hävitamise reaktiivsed hapniku radikaalid normaalsetes rakkudes.Hilinenud arterioskleroosi, vaid ka vähendab oksüdeerumist LDL-kolesterooli.Mitu uuringud on näidanud, et mustikas luteiin on inhibeeriv mõju mitmete vähiliikide, nt rinnavähi, eesnäärmevähi, pärasoolevähi ja naha vähk.

5. Ennetamine ja ravi diabeetiline retinopaatia.Oranž luteiini loomulik karoteen võib oluliselt parandada veresoonte vastupanu, taastada kadunud tasakaal osmotic surve sees ja väljaspool veresooni, vähendab veresoonte läbilaskvust, takistada lekke ained veresoonte, tagada finantsturgude terviklikkus veresoonte silma ja võimaldab silma, et saada piisav verevarustus .Samal ajal, see võib takistada kahju, mis on tingitud kombinatsioon vabade radikaalide ja silma kollageeni ja tugevdada võrkkesta kollageeni struktuuri, suurendades seeläbi erinevate võrkkesta haigused (näiteks diabeetilise retinopaatia, retinitis pigmentatsioon, hemorraagiline ja hüpertensiivsetel retinopaatia, ja makuladegeneratsiooni, jne.).Ravi määr parandab ja taastab nägemise kaotus, mis on põhjustatud sellest.

Märksõnad:Must Nägemise Parandamine, Kipsist Psoriaas, Valuvaigistavat, Disney Kampsun, Võrkkest Ekraan, Magada Parandada, Toidud Parandada Visioon, Võrkkest Tablett, Xhekpon, Luteiin.

Mudeli Number yhs-1
Toote nimetus Mustikas Luteiini Loomulik Karoteen Pehme Kapsel
Kuidas süüa 2 kapslit kaks korda päevas
toote spetsifikatsioon 0,5 g /60 tabletti
Sisaldab 14mg proanthocyanidins, 95.3 mg karotiini, 0.202 g luteiini
Mõju Silmade Hooldus
Kõlblikkusaeg 24 Kuud
Tervise Funktsioon Leevendab visuaalse väsimus kaitsta silmi
Toote Tüüp Traksid & Toetab

Kirjutage arvutus!

Hea Tervise Mustikas Luteiini On Silma Tugevus Fookuse Funktsioon Parandada Macular Võrkkest Objektiivi Silmi Öise Nägemise Silma Tüvi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted